10 gode grunde til, at du IKKE skal blande dig i en mors rygevaner

OG HVAD SÅ, HVIS DEN NYBAGTE MOR, DER HVER DAG GÅR TUR UDEN FOR DIT HUS MED SIN LILLE BABY, RYGER SIG EN SMØG? Mind your own fucking buisness. 'Amen hooold nu KÆFT, hvor har folk tavlt med at blande sig i hinandens sager. Jeg har gennem den seneste tid lagt øre til en del latterlige beretninger om, hvordan RANDOM folk på gaden, bekendte, familie eller WHATEVER har kommenteret både negativt og yderst nedladende på den rygende mors beslutning om lige at nyde en smøg. Det skal stoppe.. NU. Jeg får så sindssygt ondt i maven over, at nogle mødre render rundt derude og føler sig som verdens dårligste mor, fordi der er en eller anden snæversynet idiot, der pludselig følte sig tvunget til at smide en grim bemærkning efter rygeren, barnevognen og barnet deri: "Stakkels lille barn", "Hvor er det dog synd for din baby", "Er du klar over, hvor farligt det er at ryge!?".. Hmm.. Jeg tror næppe, at der er nogen mødre, der puster røg direkte ned i fjæset på ungen.. Jeg er også af den overbevisning, at langt de fleste mødre HAR fattet, at indendørs rygning er no go, og at man ikke sidder og bapper i piben med ungerne i bilen. Og mon ikke også at Mama Røgfis SELV har styr på sit lort. Det tror jeg.. ..Ingen grund til at være en bedrevidende nar. Er du alligevel et af de irriterende mennesker, der bare ikke kan holde sin kæft, når du render ind i de forfærdelige, ondskabsfulde mødre, der har taget det voldsomt egoistiske valg at ryge en smøg eller to i ny og næ, så læs lige her, hvorfor du IKKE skal blande dig i en mors rygevaner.
  1. Du sårer moderen, som MÅSKE i forvejen har det pisse skidt med sin last.
  2. Måske gennemgår denne mor netop nu en hjerteskærende fødselsdepression, og én enkelt cigaret er DET ENESTE, der hjælper hende til at stresse lidt af, holde hovedet over vandet og være der for sit barn. Hvem ved?
  3. Du sårer moderen!!
  4. Du får ikke noget ud af det, udover at hæve dig selv over andre? Charmerende..
  5. Du er fed, men jeg blander mig heller ikke i din madplan vel?
  6. Du sårer moderen!!!
  7. Netop DIN nedladende kommentar til den rygende mutter med barnevognen, har nu fået hende til at føle sig som en dårlig mor.
  8. Det er upassende at stikke næsen ind i andres sager med mindre der er tale om vold, overgreb og psykisk terror.
  9. Du hjælper IKKE moderen til at kvitte smøgerne. Tvært i mod pisser du hende af, hvilket resulterer i endnu en smøg. Flot Frøken Flab.
  10. Du sårer moderen!!!
I virkeligheden burde de her 10 gode grunde slet ikke være nødvendige at læse. Læs dén her grund: DET ER IKKE DIT LIV. Jeg har selv røget i 10 år, men stoppede prompte da de to streger viste sig på graviditetstesten. Jeg KUNNE bare ikke tillade mig selv det. Nu er min baby 9 måneder, og jeg ryger stadig ikke, fordi jeg er pisse bange for at dø af kræft(nu har jeg jo et ansvar).. Og fordi jeg ikke kan forene mig med at være en rygende mor(okaaay, når jeg er fuld, kommer jeg vidst til at indånde lidt røg). MEN jeg har fuld forståelse for, at andre godt kan. Og jeg kan GODT finde ud af at passe min egen tallerken, uanset HVAD jeg mener. JEG kan tillade mig at sætte nogle grænser for MIT eget barn, fordi JEG er barnets mor. Jeg bryder mig ikke om røg i nærheden af min lille skid, men jeg har da så sandelig ikke tænkt mig, at belærer andre omkring, hvordan man skal omgåes sit barn. Og jeg har da SLET ikke i sinde, at være en medvirkende årsag til, at en stakkels mor - der måske i virkeligheden slet ikke kan indfinde sig med et liv uden rygning, eller endnu værre.. ..finder det umuligt at stoppe - skal få en følelse af, at være en ond, egoistisk, svag og dårlig mor. Dét er sgu tarveligt! Jeg vil gøre det MEGET tydeligt for jer, at jeg IKKE støtter op omkring rygning. Og da slet ikke foran små børn. Jeg støtter dem, der har det svært i samfundet. Ikke fordi rygere som personer er svage eller noget i den dur, men fordi mødre der ryger oplever et kæmpe pres og en masse fordomme omkring dem og deres vaner i sin rolle som mor. Nogle fordomme der på INGEN måde hjælper de afhængige med ikke at være det. Selv den langsomtopfattende mor VED JO GODT, hvor dumt det er at ryge. De er jo ikke uintelligente! Så hvorfor fanden har du sådan et stort behov for at fortælle hende det for 10.000'ende gang. Stop dig selv. RYGENDE MOR = EN DÅRLIG MOR ..Noooot(sagt på Borrat-måden) Hilsen den ikke-rygende mor, der dog UDEMÆRKET godt ved, hvor hjernedødt svært det kan være at kvitte smøgerne. Vi kan ikke alle sammen være pragteksemplarer. #slipdinefordomme #mindyourownfyckingbuisness Eller hvad tænker du om mødre der ryger? Er det egoistisk? Er det uintelligent? Er det okay? Hvis ja, hvornår er det så okay? I bilen? I haven? På en gåtur med barnevognen? Ps. Jeg poster nu dette indlæg med en smule bekymringer om, at det om et par timer resulterer i en kæmpe shitstorm, fordi læseren har misforstået mit budskab, der altså IKKE handler om, at rygning er okay, sundt og skal dyrkes. Not the point.   [caption id="attachment_896" align="alignnone" width="750"]
Drømmer mig lige tilbage til tenerife, hvor jeg kunne sidde udenfor i bikini og skrive :D Jeg er pæn, skii' være med baby..[/caption]

Hvis i har lyst til at stalke mig og min familie lidt mere kan i enten kigge med på min Facebook profil eller min Instagram <3 Jeg ELSKER at stalke!

       

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det virker overhovedet ikke som et surt opstød. Synes det er SÅ fint forklaret. Meget forståeligt! Jeg tror helt sikkert, at der ville være en masse gravide, der ville genoverveje rygning i graviditeten, hvis de fik den information leveret på en behagelig måde, ligesom du gør her ovenfor. Så tak for det 😊 Og tak fordi du læser med <3
Lenette
Lenette,
Super fedt skrevet, og er helt enig 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229