10 gode grunde til, at du ikke må holde min baby.

9 måneder har jeg ventet på at holde min lille skid. 9 LANGE måneder.. Så slap nu af, og lad mig lige fatte, at han faktisk er min, og at han ikke går i stykker, hvis du rør ved ham!

Amen hold nu kæft, hvor kan man hurtigt komme til at fremstå som en hysterisk mor. Men jeg er sikker på, at der er ca. 55.000 andre nybagte mødre derude, der kan følge mig i minimum halvdelen af disse grunde til, at man(i hvert fald i de første uger eller sågar måneder) ville have det lidt stramt med, at andre skal holde ens guld.

  1. Undskyld, men har du parfume på? Min baby dufter af baby, og det må han gerne blive ved med.  1. Du har aldrig holdt en baby før, siger du?  1. Jeg synes jeg kan lugte røg. Ryger du? Spørger x-rygeren, der har røget fast i 10 år.  1. Han sover!  1. Du får ét sekund til at vise mig, at du kan finde ud af at støtte hans hoved! Èt.. Det kunne du ikke – Gi’ mig ham.  1. Der er ikke noget der hedder: ”Nu VIL jeg holde ham”!!! Så kan du blive fri.  1. Sygdom inden for de sidste 14 dage, snot eller blot lidt hoste er nok til, at du slet ikke skal dukke op.  1. Var du der ikke for os i graviditeten, vil vi sgu heller ikke have dig nu.  1. Min baby græd utrøsteligt sidste gang, du holdte ham.  1. Jeg kan ikke li’ dig.


Okay, det er måske sat lidt på spidsen, men you get the point!

Stresset og utilpas mor=stresset og utilpas baby. Så nej, jeg tilbyder dig ikke at holde min lille bebs, hvis jeg ikke føler mig tryg ved det. Der er jeg ked af skuffe dig Tante Olga, men der kommer mit barns behov desværre før dit. Håber du overlever!

Ps. Hvis du synes, at dette indlæg er latterligt er du formentlig ikke mor, eller også har du glemt, hvordan det var, da bebs var helt lille. Sidste grund kunne være, at du er en mand… No offence.

Synes godt om

Kommentarer

Pernille
Pernille,
Må sige at jeg har fuldt respekt for at hver mor er anderledes og det syntes jeg ville være rart hvis du respekterede det i din sidste kommentar, frem for at man så enten var mand eller ikke mor 😉 jeg kan sagtens sætte mig ind i dine/andres følelser omkring at holde, da det er det mest dyrebare fra sekundet barnet er ude 😊 Selv er min dreng om under en uge 1 år og for mig var det ikke svært at lade folk holde overhovedet, men bad dog heller aldrig folk om det, da jeg heller ikke havde den der med at det var en pause for mig. Jeg elskede/elsker hvert minut med ham og i starten er de jo ekstra dejlige at have i armene fordi de bare ligger og putter og sover 😊 for mig handlede det ikke om at få ham ud af armene, men simpelthen det, at andre også havde massere af kærlighed og glæde til ham og det ønskede jeg at han fik lov at modtage 😊 det er dit/jeres barn og det er vigtigt hvordan man føler omkring det, men ofte er der mange andre omkring en der også har glædet sig de 9 mdr. Og har massere af kærlighed og omsorg, og i det hele taget skaber babyer ofte massere af glæde, da det enten minder folk om selv at have haft baby, at de ønsker en baby, at babyer bare er nuttede og fantastiske, eller at baby måske er barnebarn/oldebarn og derfor uvurderlig i deres øjne også 😊 husk på en dag sidder man selv med store børn, og hungre efter at holde en baby igen 😊 <3
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Jeg er helt med på hvad du mener 😊 Personligt har jeg selv svært ved at styre mig, når mine veninder nu får små bebser, men jeg holder mig fuldstændigt tilbage og lader moderen styre det. Det er jo mit behov og ikke babys 😊 <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229