1 år som single!

“Hvad nu, hvis jeg flytter et andet sted hen sammen med Elliot?”, spurgte jeg min daværende kæreste, mens nervøsiteten spredte sig indvendigt. Jeg havde i flere måneder været skide bange for at fortælle ham, at det var dét, der skulle ske. Hvordan ville han reagere? Ville han gå amok? Ville han starte en krig? Ville jeg miste forældremyndigheden? Kunne han tage Elliot fra mig? Alle tænkelige scenarier var fløjet gennem mit hovede. Jeg havde med vilje ventet med at sige, at jeg ville flytte, fordi jeg sad med en større skriftlig eksamen, der bare SKULLE være færdig. Jeg afleverede den for præcis 1 år siden og besluttede mig i sekundet efter for at tage snakken med farmand, inden han fløj til udlandet på arbejde, og jeg rejste med Elliot hjem til min mor.

Hans respons var svær at tolke på, da han tilsyneladende roligt svarede mig: “Det er helt fint med mig, Tulle”.

Øhhh? Okay? Mit hjerte hamrede afsted. Angsten fyldte mig op indvendigt. Ville det slå klik lige om lidt? Hvordan kunne han være så rolig?

Jeg samlede mod til mig fortsatte: “Godt, for vi har allerede fundet et sted og skrevet under på kontrakten. Vi flytter efter jul.” Jeg gravede kontrakten frem under den store tøjbunke i mit tøjskab og viste den til ham. Han var i fuld uniform, og jeg vidste, at han skulle ud af døren meget snart for at nå på arbejde. Derfor turde jeg godt. Han så chokeret ud i ansigtet, men sagde ikke andet end “okay”. Han var vel lige så træt af at kæmpe, som jeg var.

Det var en mærkelig jul. Det gjorde ondt langt inde i hjertet, men samtidig var jeg så lettet over, at jeg endelig var blevet stærk nok til at smutte. Det skrev om jeg om i dét her indlæg dagen efter juleaften, hvor jeg offentliggjorde, at vi ikke længere skulle være et par.

Jeg har været single i et år, og jeg føler, at jeg har været mere igennem de sidste 12 måneder end i et helt liv. Det gør stadig ondt i mit hjerte. Det gør det. Jeg frygter, at den sorg aldrig forsvinder helt. Jeg ville SÅ gerne have min lille familiedrøm til at gå i opfyldelse, og det er sgu hårdt - FØLELSESMÆSSIGT - at være enlig mor. Det praktiske klare jeg. Det gør man bare. Man finder nogle kræfter, man aldrig i sit liv havde forestillet sig, at man havde.

Det her er min ultimative længste singelperiode, siden jeg var 14 år gammel. I SHIT you not! Det har været sindssygt svært, for jeg har altid haft kæreste på. Men det er SÅ vigtigt, at jeg ikke med det samme har fundet en ny mand at forære mit hjerte til. Det har givet mig muligheden for at vokse!

Jeg har dated, så du tror, det er løgn. Så meget at mine singleveninder lige sender screenshots af deres match på tinder for at høre, om jeg har været der. Det er sindssygt ucharmerende, men det var min måde at flygte på. Især i det første halve år. Jeg ved, at jeg har en positiv effekt på de fleste mænd. Jeg ved, at alle mænd vil se mig igen anden gang også. Jeg ved at alle mænd føler, at de kan være sig selv med mig. Det er utroligt dejligt at mærke, og det lappede lidt på det ufattelige dårlige selvværd, jeg efterhånden havde anskaffet mig i mit seneste forhold. Som at få 12 til eksamen. Derfor dyrkede jeg det. Det kick, det gav mig. Det behøvede ikke nødvendigvis at være sex. Du kunne også være en kaffedate med intense samtaleemner i flere timer. Jeg blev høj af det.

Men til sidst væltede jeg. Jeg blev ramt af angst 24/7. Som ét stort panikanfald. Hele min verden brød sammen, og jeg blev tvunget til at se sorgen og smerten i øjnene. Siden da har jeg arbejdet på, at gøre noget anderledes. At gøre det, der i det lange løb er godt for mig. Jeg har lært at nyde, at være alene på en børnefri aften. Jeg har lært, at give mig selv kærlighed og opmærksomhed i stedet for at søge den udefra.

Jeg har stadige mine behov ligesom alle andre mennesker, men det er ikke længere en afhængighed, hvor jeg bruger al min energi på at blive elsket, beundret og begæret.

Jeg har været forelsket én gang det sidste år. Jeg troede ikke, jeg var det, men da det var slut ku’ jeg mærke, at jeg havde benægtet det over for mig selv. Måske var jeg bange.

Anyhow. Det var en længere roman. Jeg ville jo egentlig bare fortælle, at jeg har været single i et år, og at jeg er fucking imponeret over, hvor meget jeg har klaret samtidig med, jeg har formået at være en god mor til min søn. Jeg er sgu lidt vild. Og det har jeg lært at fortælle mig selv, så jeg kan finde styrken til at fortsætte selv når det er rigtig svært!

Er du alene, eller overvejer du at blive det, så husk lige: Alting løser sig altid <3

Ps. Jeg mangler kun 700(😏) følgere for at få swipe-funktion på Instagram, så hop lige ind og følg mig HER igå’! Eller tag jeres venner i mit seneste opslag på insta og sig, at de skal følge mig fordi, jeg er så mega Nice! En tredje mulighed er at overbevise Instagram om, at det er fuldstændigt latterligt, at man skal have 10.000 følgere for at få swipe-funktion! Held og lykke 😘

Synes godt om

Kommentarer

Maria
Maria,
JEG KAN IKKE FINDE DIG PÅ INSTAGRAM! 😭 Det har jeg ikke kunnet længe. Den siger bare “bruger ikke fundet” - jeg har fulgt med fra dag ÉT..! Og kunne aldrig drømme om at skrive noget som kunne medføre en blokering 😬
Strikeapose.bloggersdelight.dk
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
På et tidspunkt blokerede jeg alle, der også fulgte med på Elliots far profil af personlige årsager. Så hvis du følger med hos den kære pilotmand på enten hans snap eller Instagram , kan det være derfor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229