SE UD SOM DU VIL!

Annonce for Oslo Skin Lab

”Kvinder skal have lov til at se ud, som de gør naturligt. Med deller, appelsinhud, hængebryster og små læber”, skrev en sød dame på Instagram i går. JA! Gu’ fanden skal de det. Man skal have lov til at se ud lige præcis, som man har lyst til. Du bestemmer over dit eget korpus. Ligesom jeg bestemmer over mit.

Jeg fylder 30 i år, og jeg kan på mange måder godt lide, hvad alderen gør ved mig. Fysisk som psykisk. Men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var lidt træt af, at min hud ikke er så spændstig mere. Jeg kan godt lide spændstig hud. Det er lækkert og pænt, synes jeg. Andre er til dybe fuger og appelsinhud, men lige præcis de to ting, vil jeg gerne forebygge.

Derfor er jeg begyndt med at indtage det populære kollagen pulver, som alle de store kanoner indtager dagligt med deres kaffe. Til de der ikke ved det, kan jeg sige, at jeg har ladet mig fortælle, at kollagen er et protein som findes naturligt i kroppen. Mængden af det kollagen vi har naturligt i kroppen falder fra 30-års alderen. Og eftersom kollagen er det, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og appelsinhud, så giver det jo god mening, at det er netop dét, vi skal indtage for at gøre noget ved det. HVIS man altså har lyst.

Det har jeg, og jeg kan allerede efter 8 uger se nogle ret vilde resultater. Særligt på mine ben og lår, faktisk. Mindre appelsinhud og mere spændstig hud. Det synes jeg, er fedt! Jeg har fået en masse positive tilbagemeldinger fra de af mine følgere, der er hoppet med på bølgen, og jeg er overrasket over, hvor mange ting det her produkt kan fixe.

Pulveret jeg indtager hver dag, The Solution, er smagsneutralt og kan puttes i, hvad end du foretrækker. Ned i et glas vand, en smoothie, din suppe, eller whatever.. Det er sgu nemt og effektivt. Og så er det skide genialt, at kollagenpulveret behandler alle dele af kroppen, hvorimod en ansigtsbehandling, cremer, indsprøjtninger og diverse oftest kun er målrettet et specifikt område. Jeg vil da også gerne have spændstig hud på min ryg og brystkasse fx Giver det mening?

Oslo Skin Lab har givet mig lov til at give jer 50% rabat på første pakke, hvori du har til 28 dage. En lille pose pulver om dagen. Med min rabat lander i på en pris der hedder 249,- og fri fragt.
Det kan du få ved at klikke lige her!


Herefter modtager du alle fremtidige pakker på medlemskab til 349,- og fri fragt.

Der er ikke nogen binding, så du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab, men jeg vil selvfølgelig anbefale dig, at du som minimum giver det en chance på de 8 uger.


Og så vil jeg endnu engang gøre følgende klart for de skeptiske: The Solution er Testet på 114 personer, hvor The Solutionkollagenpulveret blev målt op imod et placebo produkt. Studierne er dobbelt-blindet. Det vil sige, at hverken testpersoner eller dem, der observerede resultaterne, havde viden om, hvem af deltagerne, der havde fået placeboproduktet eller kollagenpulveret. Det er altså ikke en eller anden subjektiv egenvurdering, der er blevet lavet. De synlige resultater kunne netop ses på dem, der havde indtaget kollagenpulveret.

Det var et tip fra mig til dig, der også har lyst til at smøre din krop indefra.

Hav en fantastisk dag!

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
Your skin looks smooth, supple, and beautiful babe <3
Clara
,
Ved du om der er lavet nogle studier på om indtagningen at kollagen eventuelt får kroppens egen produktion af det til at falde? Det er jo eksempelvis tilfældes med melatonin så vidt jeg ved 😊