Sådan ser en højgravid kvinde i virkeligheden ud

Vi kan ikke alle sammen rende rundt med en lille badebold foran og tynde stænger i stiletter. I virkeligheden er det utroligt få gravide mennesker, jeg har mødt, der render rundt og ligner en topmodel bagfra. Størstedelen af alle gravide får strækmærker. Ikke nødvendigvis på maven. Måske på bagpartiet, mælkepatterne, inderlårene eller ryggen. Faktisk er der en del, der er så uheldige, at tigerstriberne først titter frem kort før termin eller sågar under selve fødslen. Så troede man lige, man gik fri. NOT. De fleste preggo mamas døjer også med appelsinhud og væske i kroppen, og så er det sgu svært at leve op til det fuldstændige sindssyge ideal om at være 'petit-gravid'..

Som højgravid var jeg personligt selv træt af, at få sendt øjne så store som tekopper i min retning imens kommentarer som "Er du sikker på, der kun er én?", "Hold da op.. Du er jo kæmpe?" og "Du er godt nok blevet stor!", sendt i min retning. Øh.. SUPRISE.. Jeg er jo gravid? Der ligger En baby inde i min mave! Måske er det fordi de færreste mennesker aldrig før har kendt en højgravid kvinde, eller også kunne folks uvidenhed bunde i, at alle højgravide gemmer sig indendørs eller ganske enkelt sidder fast i sofaen i de sidste par måneder af graviditeten. Hvem ved?

Jeg synes altså ihvertfald generelt, at folk har et forvrænget billede af, hvordan højgravide kvinder ser ud. Eller måske burde se ud. Derfor har jeg valgt at vise jer en billedserie af 35 skønne højgravide kvinde-kroppe. TAK til alle de dejlige og modige mødre, der har sendt mig alle de fine billeder af deres flotte maver! Her nedenfor har jeg udvalgt en (lille) håndfuld af de babybuler og den dertilhørende krop, jeg i løbet af i dag har fået tilsendt. Enjoy!
Ovenstående fotos er alle taget kort tid før pigernes termin. Hurra for kvindekroppen - hvor er det fantastisk, at den kan gro et menneske!

Ps. Læs også Min graviditet i billeder og Så flyt dig dog - Jeg er gravid!

 

Synes godt om

Kommentarer

Caroline
,
Hvor er de alle smukke, på hver sin måde! Fantastisk, hvor forskellige en gravid mave kan være! Hurra for kvinde-kroppen!
MigogminTinderbaby
,
Ja , hurra! De er så fine allesammen 😊