Om at prutte i offentligheden og finde styrke i sin svaghed!

I toget slog jeg en prut fuldstændig uhæmmet så ALLE kunne høre det. Jeg havde høretelefoner i ørene og tænkte på daværende tidspunkt ikke over, at det kun var MIG, der ikke kunne høre den... Heldigvis sad jeg ved siden af Elliot, og som den gode mor jeg er, kigger jeg over på drengen og siger: "Hov skat, en lille prut". Han ser ipad, har sine egne hørebøffer på og kan heller ikke høre noget. To timer senere er vi fremme i Horsens, og prutten var den ene forstyrrelse hos os to mennesker, der hele vejen fra København har siddet og gloet ind i en skærm. DEJLIG togtur med en NEM dreng. Længe leve Ipadden!

Nu er jeg i Horsens hos min Far, Bonus Mor og mine to mindste søstre, der ikke rigtig er hjemme, fordi de - som alle teenagere skal - skal ud og ryste røv og drikke sig i hegnet i weekenden. Det er i hvert fald min teori, og de to brækposer der altid ligge klar bagi i min Bonus Mors bil bekræfter lidt den teori.

I morgen skal jeg holde foredrag i Aarhus for 240 mennesker, og jeg glæder mig! Men jeg er GODT NOK også nervøs. Angsten mødte mig da også lige lidt i toget, fordi jeg denne gang - for første gang - skal holde foredrag uden min dejlige veninde, Moa. Jeg skrev til jer igår, at hun selvfølgelig skulle med som støtte som hun plejer, men hun er meget presset og angst lige for tiden, og har derfor i dag været nødt til at beslutte at blive hjemme i København. Fuldt forståeligt! Vi alle kan ramme ind i sådan en tur. Og det er så mega vigtigt at lytte til sig selv, så hun har min fulde opbakning. Selvfølgelig! Om nogen ved jeg, hvor invaliderende angsten er, og hvor galt det kan gå, hvis ikke men tager sig selv og sin krops signaler alvorligt! <3

Men shit.. Jeg har jo formået at fortælle mig selv, at jeg kun kan holde foredrag, hvis hun er med. Men det er jo også noget fis. Det ved jeg. Og på en måde giver den her situation mig endnu en mulighed for at bevise overfor mig selv, at jeg kan lige præcis, hvad jeg vil. Det giver så meget power! Desuden har jeg verdens bedste publikummer, der med garanti har min ryg, hvis det hele vælter. Og så har jeg selvfølgelig et par veninder i omegnen, der kommer og giver mig en lille peptalk, inden jeg går på !

Jeg er ved godt mod. Alt er godt. Bedste og Morfar passer deres barnebarn, mens jeg er afsted. Herligt!

Ha' en dejlig Weekend <3

Ps. Se ham lige..

Synes godt om

Kommentarer

Sara
,
Selvfølgelig kan du det! Du er jo skide sej! 🙏 Du kommer til at eje det foredrag og uanset hvad der sker så er det okay 😘 you rock! 💪🏽