.. Og sådan blev en TinderBaby til!

”Du er Pilot, siger du?” No need to say more! Hverken anlægsgartneren, tømreren, juristen, politimanden, den personlige træner eller x-kæresten(ups), viste sig at være et hit, så hvorfor ikke undersøge Hr. Pilot-mand lidt nærmere. Lucky him! Der var et match. Tak til Tinder.

”Er vi så kærester nu?” lød den første besked fra manden i min indbakke. KLICHÈ klaphat.. Jeg var jo nok ikke den eneste, der havde modtaget lige præcis denne score-replik, som jeg mest af alt opfattede som et ynkeligt forsøg på at fremstå som den søde, stille og rolige gut med sans for humor(undskyld skat). Ej, okay.. Det var da lidt sødt, og helt sikkert bedre end min egen faste icebreaker:”Har jeg ikke set dig før?”. NO WONDER, at jeg var single så længe!

7 minutter og et dødsygt samtaleemne senere havde vi aftalt første date; En gåtur på Nyhavn. Daten blev dog aldrig en realitet, da Fr��ken Vildkat her, på en onsdag, havde brugt hele natten og det halve af morgenen på at kaste klamme shots ned i drøblen og vælte rundt med sin mindst lige så stive veninde for at lege ”I dare you”, som var vi to retarderede teenagere på drugs! Dagen derpå blev brugt med en burger i hånden, siddende på toilettet, hvor kropsvæskerne væltede ud af begge ender, hvorfor jeg var nødsaget til pænt at aflyse min date med piloten. Han fik selvfølgelig en anden forklaring, men svarede bare flabet tilbage, at han alligevel også havde glemt mig!? Møgunge.

Alligevel lykkedes det os, efter endnu en uinspirerende chat, at aftale en ny date; Tirsdag aften på Bar 7. Lækkert! Jeg er på! Et langt bad, 19 sprøjt parfume og 48 tandbørstninger var dét, der skulle til for at fjerne de værste spor fra nattens strabadser, da jeg igen havde fået forvildet mig ud i hjernedød druk og twerking på bordene. Men THANK GOD, at jeg ikke aflyste endnu en gang, for HOLY MOLY en lækker pilot-mand.

Et glas vin og et par smil senere er den flotte muskelmand i fuld gang med at massere mine læg, alt i mens jeg ikke kan tænke på andet, end den afskyelige lugt der kommer fra mine rimelig klamme Converse sko, der gennem de sidste par måneder efterhånden har været udsat for hver en frastødende væske, du kan komme i tanke om. Pis også! Nå, men jeg afværger situationen ved stritte lidt ekstra med brysterne.. Win! Det virkede. Mænd altså.

Efter endnu en drink fortsættes daten med et besøg i 7eleven, hvor Mr. For-god-til-at-være-sand køber en muffin til os hver. Manden følger mig hjem, men han skal selvfølgelig lige pludselig tisse helt vildt, idet vi når min hoveddør… Haha. No problem – kom ind forhelvede!

For at gøre en lang historie kort, kan jeg fortælle, at vi et par uger senere begge fik besøg af Klamme Lydia. Typisk! Og med en date, der var den mandlige udgave af mig selv, fandt vi aldrig ud af, hvor hun kom fra. Men vi fandt ud af, at selv ikke Lydia kunne splitte os ad. Romantic.. I know!

Vi blev efterfølgende kærester i Barcelonas sommervarme og 4 måneder senere ruller vi nyforelsket rundt i sandet på stranden, og min kæreste kigger på mig med det sødeste smil på læben: ”Tulle, det skal være os to for evigt! Smider du ikke bare de p-piller?”

.. Og sådan blev en Tinder-Baby til!!

[caption id="attachment_40" align="alignnone" width="960"]
Og så ledes blev jeg ved med at teste i 10 dage, da jeg simpelthen ikke kunne fatte, at jeg var blevet gravid i første hug![/caption]

Synes godt om

Kommentarer

Helle
,
Jeg er også med Tinderbaby 😂. Så dem der mener at Tinder kun er for sex og sjov, de skulle læse med her. Der er åbenbart ret stor succesrate.
MigogminTinderbaby
,
Sådan man! Tillykke!
MigogminTinderbaby
,
Årh, det er jeg glad for at høre!!! Og tillykke ! 😄😍
MigogminTinderbaby
,
Ja, det er ret vildt når man tænker over det. Ét swipe 😃 Haha
MigogminTinderbaby
,
Det ER jo fantastisk. Tænk hvis man ikke lige havde fået swipet den rigtige vej!?
MigogminTinderbaby
,
Taaaak 😃
MigogminTinderbaby
,
Jeg passer på ! Tro mig ! 😃 Haha
MigogminTinderbaby
,
Mange tak. Jeg håber, at du stadig kigge med. Det er først nu, jeg har forstået, at jeg slet ikke har fået svaret alle jer, der kommenterede i starten. Forstod ikke helt blogmediet. Men bedre sent end aldrig, ikke sandt 😃
MigogminTinderbaby
,
Hurra for Tinderbabyerne ja! Jeg Håber at i stadig lever 😉 <3
Tina Petersen
,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818