NEM OG LÆKKER PÆREKAGE FOR NYBEGYNDERE

DET SKAL DU BRUGE

6 store pærer

300 g. sukker

250 g. blødt smør

350 g. hvedemel

3 æg

1 spsk bagepulver

2 1/2 dl sødmælk

2 spsk revet citronskal

 

SÅDAN MIXER DU LORTET SAMMEN

  1. Pisk først sukker og smør sammen.

  2. Pisk æggene i ét ad gangen.

  3. Rør bagepulver i blandingen.

  4. Tilføj skiftevis mælk og mel(drysses i med en sigte) og vend det rundt i blandingen med en ske eller dejskraber.

  5. Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.

  6. Vend pærestykker, citrolskal og saft fra citronen i blandingen.

  7. Fordel dejen i en bageplade, der er tildækket af bagepapir.

  8. Drys lidt sukker ud over kagens overflade.

  9. Bages i alm. oven i midten ved 175 grader i ca. 40 min.

 

TIP

Hvis din tand er ekstra sød, kan du med fordel nyde kagen med lidt vanilje fraiche. Bland creme fraiche og vaniljesukker sammen (efter smag).
 

..Elliot nød sin pærekage ude på altanen. Den var godkendt! Jeg selv har svært ved ikke at spise resten inden i morgen, hvor mødregruppen kommer forbi og fejre børnenes fødselsdag. Hold kæft, den smager altså godt!
SELV TAK

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog,
Hvor ser den svampet og god ud! - A
www.venterpaavin.blogspot.dk
Ida
,
Skulle der også oprindeligt marcipan i? I så fald hvor meget, hvornår og hvordan😄
Lykke
,
Hvad med det marcipan du snakkede om? 😉
MigogminTinderbaby
,
Lige præcis. Den viste sig så bare at være rigtig god uden marcipan også:) Men hvis man vil have marcipan i, skal man rive 200 gram marcipan og vende det i blandingen sammen med pærerne. 😊
MigogminTinderbaby
,
Jo.. Det glemte jeg bare, så ved ikke hvordan det smager med dét i:) Den viste sig så bare at være rigtig god uden marcipan også:) Men hvis man vil have marcipan i, skal man rive 200 gram marcipan og vende det i blandingen sammen med pærerne. 😊
MigogminTinderbaby
,
Det er den virkelig også 😊