NEM FRUGTFRØ TIL BØRNEFØDSELSDAG

Fylder dit barn snart år, skal du uddele lækkerier i vuggestuen, børnehaven eller ligende, så lav en nem frugtfrø. Børnene synes, at det er sjovt at spise, og hverken speltkusser eller institutioner med streng sukkerpolitik kan brokke sig.

 
 

DÈT SKAL DU BRUGE

Vandmelon

Honningmelon

Jordbær

Blåbær

Vindruer

Evt andet frugt.

Tandstikker

 

 

SÅDAN LAVES DEN

  1. Skær bunden af vandmelonen, så den kan stå stabilt.

  2. Skær et stort hul formet som en mund i vandmelonen og udhul den.

  3. Lav fødder og øjne ud af vandmelonens bund og sæt delene fast med tandstikker.

  4. Påsæt blåbær eller andet frugt på øjnene.

  5. Skær frugt i mindre stykker og fyld frøens mund med dette.

God fornøjelse!

Ps. Der findes ET HAV af frugtfrøer og andre frugtdyr på nettet, så google bare løs, hvis i ikke er fan er netop denne frø. :)

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
,
Vi åd det undervejs 😃 Hehe. Men man kan jo skære det i tern, og så putte det tilbage i vandmelonen 😊
Stinna
,
Jeg kender dig ikke ,men du formår dog alligevel med denne blog at komme til at være ens ven, med alle de ting du skriver,og der hjælper og inspirere mig igennem mine psykiske smerter. Jeg er 25 år,og er begyndt at ville tage imod hjælp pga bla dig. Du hjæpler flere end du går og tror. Jeg er selv blevet seksuelt misbrugt som 11 årig af en venindes far. Min mor har brugt psykisk og fysisk vold på mig fra jegvar 8, og gør det stadig, hvis jeg lod hende gøre det. Jeg har så mange ar på sjælen fra mennesker svigt,men jeg vil ikke have min identit skal være det.Jeg er et godt menneske,og det er du også. Måske er vi mere fælsomme end de fleste, men vi er her stadig, og det giver os også større nosser end de fleste. Hører rockabye https://www.youtube.com/watch?v=papuvlVeZg8 . Synes den beskriver dig og elliot så godt. Du er sej, husk du har nogle dine læsere ser dig som et kæmpe forbillede. Tak for din ærlighed den vil jeg dig forevigt være dig taknemmelig for.