Mit navn er Incest

Hej. Mit navn er Incest.

Hvem er jeg, og hvad gør jeg ved dig?

Jeg møder dig ganske tidligt i dit liv. Måske er du kun et lille barn. Jeg får dig til at elske mig. Forgude mig. Se op til mig. Jeg får dig til at tro, at vi to har noget specielt sammen. At du kan være tryg hos mig. At jeg passer på dig.

Jeg er din skjulte ven. Ingen kender til vores lille hemmelighed. Du har lært at stole på mig. Du har lært, at ingen elsker dig lige så meget, som jeg gør. Sammen er vi stærkest.

Du kommer til mig, når du er ked af det. Du kommer til mig for at lege. Du kommer til mig for at få kærlighed. Når ingen andre forsvare dig, gør jeg det. Jeg sørger for, at du bliver tæt knyttet til mig. At du bliver afhængig af mig. At du elsker mig. At du stoler på mig.

Heldigvis for mig, er du så lille og uvidende. Du føler dig overset og mangler opmærksomhed. Du har brug for en, du kan regne med. Derfor valgte jeg dig. Du var et let offer. Det sorte får.

Jeg er ikke som mange andre. Jeg ødelægger dig. Langsomt. Til en start vil det føles rart. Jeg giver dig massage og lader din krop vende sig til, at jeg rør ved dig.

Du ved ikke, hvad der foregår. Men som årene går, vil du begynde at undre dig. Du vil begynde at synes, at jeg overskrider dine grænser. At jeg er ubehagelig. At jeg gør dig ondt.

Du tør ikke sige mig i mod. Jeg har magten over dig. Du er bange for at gøre mig ked af det. Du er bange for at ødelægge dét, der engang var det eneste, du kunne stole på.

Du vil føle dig svigtet. Ikke af mig. Ikke til en start. For jeg ved ikke bedre. Du vil føle dig svigtet af alle dem omkring dig. Fordi de ikke ser, hvad der sker. Fordi de ikke opfatter dine signaler. Fordi de ikke griber ind og reder dig.

Jeg ødelægger dig. Jeg viser dig, hvad svigt er. Et svigt der får dig til at føle, at du ikke har ret til at sætte grænser. Et svigt der får dig til at tro, at du ikke er god nok. Et svigt der får dig til at føle, at du er forkert.

Jeg lærer dig at spille mange forskellige roller. Du skal ikke kun være et barn. Du skal også være min alt muligt andet. Jeg har hjulpet dig med at udvikle en usammenhængende identitet.

Jeg giver dig følelsen af at være en genstand, der ikke er stærk nok til at handle ud fra egne følelser. Fortvivlet og med lavt selvværd vil du gang på gang lade folk træde på dig. For du kan ikke finde ud af at sige fra. Du har ikke ret til at sige fra.

Langsomt vil den vrede jeg har beriget dig med æde dig op indefra. Jeg vil gøre dig angst. Angst for at miste. Jeg vil give dig kuldegysninger på den ubehagelige måde. Jeg vil gøre dig mistroisk. Jeg vil sørge for, at du aldrig kommer til at kunne stole på andre mennesker igen.

Jeg tog i din barndom kontrollen fra dig. Som voksen vil du derfor gøre ALT for at kontrollere det, du kan. Du tør ikke løbe risikoen. Hvis du slipper kontrollen, bliver du svigtet. Ligesom da jeg svigtede dig. Det har du lært. Ingen skal holde dig for nar.

Jeg vil være skyld i, at du ser farer overalt. Jeg vil være skyld i, at du ingen tillid har til selv dine nære relationer.

Du vil i lang tid tro, at det hele er din egen skyld. Du vil måske endda skamme dig over, at du selv har opsøgt det. Skammen vil efterlade dig alene og ensom.

Jeg giver dig om natten mareridts. Gang på gang vil jeg lade dig vågne op badet i sved. Dine onde drømme vil være så realistiske og voldsomme, at du er rædselslagende for at falde i søvn igen.

Søvnløshed, panikangst, tankemylder og en ufattelig uvirkelighedsfølelse er kun toppen af listen over, hvad jeg kan give dig af oplevelser. Jeg kan også sørge for, at du føler dig kvalt. At du føler dig fanget. Dét vil give dig en abnorm følelse af magtesløshed, som selv ikke den bedste psykolog kan fjerne.

"Hvorfor mig?", vil du tænke. "Hvordan kunne du!?", vil du tænke.

I hele dit liv, vil du lede efter en der kan passe på dig. En der ikke misbruger din kærlighed og tillid. En der giver dig livet tilbage.

Jeg tog dig til mig, da du var et lille barn. Et lille barn der ledte efter ekstra kærlighed. Det valgte jeg at udnytte. Jeg misbrugte dig gang på gang, og der er aldrig nogen, der har givet mig min straf. Jeg har vundet. Jeg vil altid vinde over dig. 

Nu er det min tur til at sejre!

I 8 år oplevede jeg overgreb fra en mand, der nu er død. Det startede, da jeg var ganske lille. 3 år gammel.

Det her er for mig et skridt tættere mod friheden, og jeg håber på at alle, der bærer rundt på lige så forfærdelig en byrde vil bryde tavsheden og få talt med nogen.

Jeg vil! Jeg skal. Og jeg KAN!

#fucktabuer #brydtavsheden

 

Synes godt om

Kommentarer

Sanne
,
WOW! Det er stærkt skrevet. Sidder med tårer i øjnene.. #BRYDTABUET
Pia
,
Tager hatten af for dig, min dybeste respekt til dig, for at åbne op! Og ikke mindst, at se dig som en fantastisk mor for din søn!!! Du er for sej! Kæmpe krammer herfra!!
Cille
,
Sidder med tårer trillende ned af kinderne. Jeg har ikke selv været udsat for incest, men kan mærke din smerte gennem indlægget. Du er fucking sej, på alle parametre! Så fantastisk upoleret på den vanvittige smukke måde. Elliot har en vanvittig sej mor. Håber du finder din frelse ved at "stå frem" og bryde tabuet. ❤️
Anne
,
Dit indlæg gav mig kuldegys. Kæmpe kram herfra <3
Krag
,
Sikke er stærkt indlæg. Først og fremmest vil jeg rose dit mod til at skrive - hvor er du sej, stærk og et helt fantastisk forbillede for de piger som sidder derude og har oplevet det svigt. Dernæst vil jeg give dig et kæmpe virtuelt kram og til sidst rose dig for din fantastiske evne til at skrive. Jeg synes du er skide sej Alexandra.
Sabine,
Hvor er du ubeskrivelig fantastisk og inspirerende!! Tager hatten af for dine meget ærlige opslag! ❤️
sabinernielsen.bloggersdelight.dk
Sara
,
Hej, Hvor gør det ondt at læse, at du har været udsat for noget af det værste et barn kan opleve. Det er så stærkt af dig, at du deler dette! Du formår endda at gøre det en sober måde (hvilket er ret fantastisk alt taget i betragtning!) og ydermere formår du også at skrive det på en interessant måde (kan man sige det xD ?) Det jeg mener er; man kan godt se hvorfor du læser drama/teater!! 😃 Kæmp videre! Du har så meget godt i dit liv og jeg er sikker på der er mere på vej til dig <3 Cyber-kram <3
Katrine
,
Du er så stærk! At turde bryde et tabu og være ærlig om så stor en personlig smerte er vanvittigt flot og modigt gjort ! Respekt ! Ønsker dig alt det bedste i dit videre liv 💜
Anne Lotte
,
Jeg har først læst det her indlæg nu, og jeg sidder med en kæmpe klump i halsen og en knude i maven. Av, av, av. Hvor er det vigtigt du deler. Jeg føler jeg er blevet klogere på incest, efter at have læst det her. :-(
Cille
,
Hej. Det er så rart du deler din historie. Og du er kommet over på den anden side 🌸 Jeg har selv oplevet incest fra jeg var 6 år til jeg var 14 ca.. hvor vi heldigvis flyttede væk fra min daværende papfar, grundet jeg pressede på og ville væk. Så vi flyttede alle væk fra ham, min mor og søskende. Men jeg har aldrig fortalt det til nogen, før jeg blev 20 år, og havde åbnet mig op for min daværende kæreste. Jeg fik anmeldt det, og han blev afhørt. Samme dag som hans afhøring valgte han at tage sit Eget liv.... Jeg har stadig følelsen af det er min skyld han har gjort det.. selvom jeg godt ved det ikke er. Men især overfor min lillebror da det er hans far. Men jeg ved det var det rigtige at gøre at anmelde. Men jeg føler bare aldrig det er afsluttet da han gjorde det han gjorde. Har du noget råd til hvordan man kan bearbejde det, jeg har aldrig rigtig arbejdet med det og snakket om det. 🌸 Respekt til dig for dit ærlige indlæg 🌸