MIN MORS FØDSELSBERETNING

I dag fylder jeg 26 år. I den forbindelse sendte min mor mig en lykønsning indeholdende sin fødselsberetning. Det har jeg fået lov til at dele med jer. For en god ordens skyld vil jeg lige fortælle, at min mor og far dengang boede på fyn, og min mormor og morfar boede i Nordjylland. Værsgo:

Tillykke min dejlige pige. Lige inden du meldte din ankomst i denne verden, ringede jeg til mormor, fordi hun gerne ville være med til fødslen. Det var nærmest snestorm, hvilket gjorde at mormor og morfor desværre måtte blive hjemme i Støvring.

Jeg kom på sygehuset mellem 20 og 21, efter vi havde afleveret Michelle(storesøster) hos min kusine Susan. Der var en film i tv'et, og jeg troede, at jeg kunne sætte mig ned og se lidt af den
Men lige så hurtigt jeg havde indfundet mig, lige så hurtigt måtte jeg forlade tv-stuen igen.

Jordemoderen fastholdte dog, at der var laaang vej endnu. Hun mente ikke, at du ville blive født før tidligt næste morgen, og hun efterlod mig på mine egne usikre ben.

Efter nogen tid kom hun tilbage, og hun ønskede I den forbindelse at give mig et lavement
Jeg skulle satme ikke have noget som helst
Jeg kunne mærke på min krop og mit smerteniveau, at jeg var MEGET længere i fødselsforløbet, end hun overhovedet anede.

Efter nogle timer og i forbindelse med nogle ret intensive og kraftige veer, fulgte jeg mine indre kropslige fornemmelser og min fornuft. Og da trangen til at føde syntes altoverskyggende.. ...Ja, så pressede jeg. Jordemoderen blev meget overrasket, og hun forsøgt at guide anderledes. Det lykkedes ikke, og først dér lyttede hun og tjekkede fødslens fremskridende.

Kl. 00.57 den 2. december blev du født. Den smukkeste lille yndige baby pige.
Jeg husker det som en god fødsels. Altså bortset fra den halvdøve jordemoder


Vi havde forberedt os på navne og var blevet enige om, at Alexander var et flot drengenavn. Nu blev det jo så ikke en dreng, så vi tog den feminine udgave ALEXANDRA.
Og det passer godt og helt præcist på dig.

Du var et nemt barn at tilfredstille, elsket af alle, og din storesøster var altid opmærksom på at beskytte dig.

Din mormor og morfar nåede ikke med til fødslen grundet uvejr
Men de kom den efterfølgende dag for at beundre, kysse og kramme dig


Seks dage senere, vælger jeg at pakke Michelle og dig ned, for at rejse med toget hjem til min famile (mormor og morfar)


Det var fantastisk, at komme hjem til kærlighed, omsorg og et par ekstra hænder. Og vi blev i flere dage og nød al den omsorg som vi fik. Det tidlige omsorgsbånd der blev knyttet mellem mormor/morfar og dig, i en meget tidlig alder, kom til at betyde enormt meget for dig fremadrettet. De viste dig ( nok særligt mormor) at der kunne du være dig.. uanset hvilke behov du havde
Så kære Alexandra -
lig tillykke med fødselsdagen, tillykke med du er dig, elskelig og ærlig på din helt egen måde.

Du er elsket med alt det der er dig og bare fordi


Kys og kærlighed
Mor


...Min mormor og morfar er desværre døde nu. Deres hjem var mit andet hjem, og hold kæft hvor jeg savner dem!
Min mor er min klippe. Hun er den sejeste, mest omsorgsfulde, betænksomme, kærlige, tolerante, tålmodige og dejlige mor du overhovedet kan forestille dig! Især efter jeg selv er blevet mor, er jeg simpelthen så fascineret over, at min mor har født og opdraget 5 unger så godt. Jeg elsker dig mor!

Ps. Min mor kan godt li' smileys. Og hun har godkendt billedet, hvor jeg er få minutter gammel på trods af, at hun - ligesom jeg gjorde i graviditeten - tog næsten 30 kilo på. Flotte mor <3Hvis i skulle få lyst, kan i også lige læse min egen og lidt mere dramatiske fødselsberetning: 5 STING, 2 HÆMORIDER &amp; 1 BABY RIGERE!

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
,
Tusind tak, hvor er du sød!
MigogminTinderbaby
,
Så lad os dele æren - det er i orden😂😘 Og tillykke med fødselsdagen!
MigogminTinderbaby
,
Det er mig der takker mor ❤️❤️❤️
MigogminTinderbaby
,
Tusind tak 😊 Kram tilbage til dig!
MigogminTinderbaby
,
Ja, det er også et af mine yndlingsbilleder 😍 Tusind tak for din søde kommentar❤️
MigogminTinderbaby
,
Taaak 😍
MigogminTinderbaby
,
Ej hvor er du sød. Det er jo et kæmpe kompliment. Er sikker på, at du klare det lige så godt som mig, hvis man da kan sige, at jeg gør det. 😊 Det er jo bare ikke lige altid jeg snapper, når jeg en hverdagsaften ligger og græder mine øjne ud 😂😘
MigogminTinderbaby
,
Nårh, tak, det var sødt sagt. Håber virkelig også at min søn bliver lige så stolt af mig, som jeg er af min mor <3
MigogminTinderbaby
,
Ja, hun er sgu bare dejlig!
MigogminTinderbaby
,
Tak 😍