MIN ÆRLIGE MENING OM SKØNHED INDEFRA OG KOLLAGENPULVER

Annonce for Oslo Skin lab

Jeg gider ikke engang lokke jer til at læse det her skriv, ved at starte fortællingen op med noget helt andet end dét, det skal handle om. For jeg vil egentlig hellere bare gå direkte til sagen og give jer min ærlige mening om det her produkt, samt hvad det har gjort for mig. Som i kan se på billedet, skal det handle om mit elskede Kollagenpulver, rynker og appelsinhud.

Jeg fik øjnene op for kollagenpulveret, fordi jeg hørte mine kollegaer tale godt om det. Ikke kun på Instagram, men også i privaten. Efterfølgende fandt jeg ud af, at det her pulver faktisk var sindssygt populært, hvorfor jeg selvfølgelig kontaktede Oslo skin Lab, så jeg også kunne få lov til at prøve det af. Det er jeg simpelthen så glad for, at jeg gjorde. Hånden på hjertet. Har aldrig fortrudt den beslutning, og jeg er meget taknemmelig for at Oslo skin lab, ville lade mig teste deres kollagenpulver!

Min personlige erfaring med The Solution™ Anti-Wrinkle collagen er, at den appelsinhud jeg havde på baglårene, er blevet reduceret en hel del. Derudover er min hud sådan helt generelt blevet mere glat og spændstig. Særligt i ansigtet! De første resultater mærkede jeg efter 4 uger, og efter 8 uger kunne jeg for alvor begynde at se synlige resultater.

Hvad er det der kollagen så, og hvad gør det? Jeg skal prøve helt kort at forklare, hvad jeg har ladet mig fortælle. Nemlig at kollagen er et protein, der findes ganske naturligt i vores krop. Desværre er det så sådan, at mængden af det kollagen vi har naturligt i kroppen falder fra 25-30 års alderen. Kollagen er det, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og appelsinhud. Så når vores kollagenniveau i huden falder, bliver den altså mindre modstandsdygtig. Det kan vi så gøre noget ved ved hjælp af det omtalte kollagenpulver.

Oslo Skin Lab har denne gang givet mig lov til at give jer hele 60% rabat på første pakke, hvori du har til 28 dage. Med min rabat lander i på en pris der hedder 199,- kr. og fri fragt.

På de efterfølgende pakker får du automatisk 30% HVER gang. Det er fandme billigt. Jeg siger det bare...


Det kan du få ved at klikke lige
her!

Jeg selv har brugt pulveret i over et halvt år nu, og jeg har tænkt mig at fortsætte. Det er faktisk ret væsentligt lige at minde jer på, at det altså ikke giver mening, at man bare æder pulveret i 4 uger for derefter at stoppe igen. Det tager som regel længere tid at opnå effekt, og det er vigtigt at vedligeholde effekten, når først der er sket ændring. Af netop denne grund gælder rabatkoden også kun på medlemskab og ikke enkeltkøb, hvilket jo giver god mening.

Jeg har anbefalet pulveret til alle mine veninder og alle dem omkring mig, der spørger indtil det. Og nu vil jeg endnu engang også anbefale jer der. Det er fint at vi passer og plejer vores hud udefra, men det giver kun god mening for mig også at gøre det indefra.

Nu vil jeg putte sønnike, der lige er kommet ud af et dejligt, langt bad. Vi har grillet og stinker 10 meter væk af bål og pølser. Hav en rigtig dejlig søndag!

Ps. Hvis i vil dele rabatkoden med jeres veninder, mødre, søstre, brødre eller hvem ved jeg, så er den ALEXANDRA60 :)

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Fedt indlæg, har nemlig set flere på Instagram tale om det, men aldrig helt forstået hvad det egentlig gjorde! 💛
nouw.com/bylauradenis
holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,

Intressant att du märkt skillnad 😊

nouw.com/holisticbeautycorner