Måske er det her, det sidste i hører fra mig..

Jeg sidder i en bus, der skal bære min trætte røv i de næste 4 timer mod Sverige. Den unge jeg for tre år siden pressede ud af mit alt for lille fødehul sidder ved siden af og gumler glutenfri, økologiske og veganske hjemmelavede bananpandekager lavet på kun organisk luft.. Speltkusse? Det tror jeg nok lige, at jeg er. Ej, No shit. Jeg stod og lavede bananpandekager til turen i går aftes. Mest fordi jeg ikke gad komme hjem til rådne æg og bananer om en uge.

Jeg har min storesøster på 30 og min lillesøster på 17 med mig i bussen, hvilket er sindssygt nice, da jeg hader at rejse alene i så mange timer med min lille krudtugle. Klapvogn, kuffert, bleer, madpakke, legetøj, lort i røven og 40 andre tasker er alene grund nok til, at jeg kan blive lidt stresset. Og Nåh ja, det trætte barn der først knaldede brikkerne i kl. 23 i går aftes og blev vækket igen kl 6.30 i morges. Livet som alenemor er altså ikke for sjov. Kun lidt - når barnet sover.

Den propfyldte bus vi sidder i har kurs mod et sted langt inde i landet her i Sverige. En stor, gammel gård/spejderhytte som min mor og hendes dejlige kæreste har lejet til hele familien. Der er 8 værelser, et stort køkken og masser af grønne arealer. Det kan sgu da kun blive godt!
Huset ligger ude i en skov få kilometer væk fra en lille sø, hvor man både kan fiske, bade nøgen og sejle! Måske er det her faktisk det sidste i hører fra mig, for jeg aner sgu egentligt ikke, om der overhovedet er dækning sådan er sted. I think i am going to die(sagt med indisk accent)..
Ej, jeg håber nærmest(!!), at der ikke er signal, for det ville være rigtigt sundt for mig, der tydeligvis lidt for ofte flygter ind i min telefon, når tingene bliver svære. Jeg trænger til bare at være i nuet lidt. Ikke i min telefon, men i det virkelige liv.

Og med det sagt, vil jeg gå ned og teste bussens toilet og bede til Gud om, at jeg ikke får urin-skvulp op på mine indtil nu rene baller. WISH ME LUCK.

God søndag mennesker😘❤

Synes godt om

Kommentarer

Rudi,
Jeg føler med dig! Min kærestes familie bor også langt-pokkers-i-vold, så det er en langt ud af halsen rejse hver gang de mener at vi skal få vores fede røve derned og besøge dem! God tur! 😉
google.dk/
Line,
Jeg håber du får en rigtig god ferie og nyder det virkelige liv😉 jeg kender selv til dilemmaet🌸
curlingmor.dk
Maj
,
Det lyder som en skøn tur (altså måske ikke busturen, men når I når frem)! Hav en skøn uge. Og heads up: mon ikke du får at høre for dine "veganske" bananpandekager med æg i? 🙈😂
Brian C
,
du får da lige en kommentar fra en alene far til en pige på nu 5. Jeg var selv på en alene Skiferie i vinters med min datter, dog sammen med et par venner også 😉. Jeg tænkte det sammen som dig med de 10.000 ting man skal have med og er der nu telefon dækning mv... Vil bare sige at jeg pakkede min telefon væk og alle mine bekymringer, og KÆFT det var dejligt. Fysisk aktiv med min dejlige lille pige, sne-engle, varm kakao og se hende vokse da hun lærte at stå på ski, hjemme opdigtet godnat historie (fordi far her havet glemt godnat bøger). Det varmer sjælen... rigtig god ferie til dig 😊...