Kære Lillemand

I dag er det 1 år siden, at far løftede dig op på mors tykke mave, og vi mødtes for første gang. Du var verdens smukkeste lille nyfødte baby. Så fin og så blød. Mor og far kunne slet ikke lade dig være. Det kan vi stadig ikke. Du betyder ALT for os, din lille ballademager. Dit smil og dine øjne kan charmere hvem som helst. Dit grin smitter og dine sjove lyde gør mig så glad. Jeg elsker at se, hvordan du hver dag er sej og lærer noget nyt. På ingen tid er du blevet en lille dreng. Mors og fars lille dreng.

Jeg er SÅ stolt af alt det, du kan. Jeg er SÅ stolt af, at jeg har groet og født dig. Jeg er SÅ stolt af, at du er min søn. Nu får mor tårer i øjnene, men det gør ikke noget bassemand. Det er glædestårer.. ..Fordi jeg er så glad for, at jeg har dig i mit liv. Før gav mit liv ikke altid mening. Det gør det nu. For nu er du her.

Du forstår ikke, hvor meget jeg elsker dig. Eller måske gør du. Nogle gange gør det næsten helt ondt. På den gode måde. Jeg har så meget kærlighed til dig, at jeg har svært ved at få det hele ud. Hver aften kysser jeg dig godnat og fortæller dig, hvor højt jeg elsker dig.. Fordi du aldrig må være i tvivl om, at du er mit lille yndlingsmenneske i hele verden. Fordi du aldrig må tvivle på, om du er god nok. Fordi du aldrig må føle, at du ikke er elsket. Det er du!

Da du for et år siden kom til verden, bragte du øjeblikkeligt så meget glæde med dig. Alle de lykkelige ansigter i familien rørte mig dybt. Mors tåre trillede ned af kinderne, hver gang du skulle vises frem til en ny ven eller et nyt familiemedlem, fordi jeg var så stolt af dig.

Lille dejlige bassemand. Du er noget helt specielt - en ener. Du er DET BEDSTE, der nogensinde er sket mig. Jeg vil altid være her for dig og med dig. Os to. Dig og mig for altid.

Tillykke med fødselsdagen min skat. 1 år. Det er stort <3 Jeg er SÅ stolt af dig.

Nu vil jeg stoppe med at skrive, så jeg kan komme hen og give dig 10.000 kys og fejre dig sammen med far og lækker kage :)

Kys og kærlighed fra din lykkelige Mor.

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
,
Hej Ria ! 😃 Det har vi i hvertfald. Og tusind tak <3 I dag holdte vi i 2 timer med mor. Så lidt fremskridt 😃
MigogminTinderbaby
,
Tusind tak <3
MigogminTinderbaby
,
Ej, det er jeg glad for at høre, at du synes. Den kom også lige fra hjertet af 😊 Tak !
MigogminTinderbaby
,
Taaaak 😊
MigogminTinderbaby
,
Lige præcis. Det kan man virkelig ikke 😊
MigogminTinderbaby
,
Tak for det 😊
MigogminTinderbaby
,
Det er jeg virkelig glad for at høre. 😊 ..Og tusind tak 😊
MigogminTinderbaby
,
Taaaark <3
MigogminTinderbaby
,
Ja, den er så ! Tak ! 😃
Julie
,
Lidt forsinket, men stort tillykke med lillemand ❤ dejligt indlæg!! Tænk at vores bliver 1 år om bare 4 måneder. Tiden går jo alt alt for stærkt!