Kære dagbog #1

Jeg har efter korte overvejelser, en tissetår og lidt næsepilleri besluttet mig for, at inviterer jer allesammen med ind i min jævnt pinlige Dagbog. En hyggelig "lille" fætter jeg har delt mine frustrationer, forelskelser, scoringer, tårer, glæder og meget mere med, siden jeg var 11 år gammel, latterlig og dum i hovedet. Jeg har altid skrevet min dagbog, som om at andre skulle læse det. Nu er vi nået til den dag, hvor det rent faktisk bliver en realitet. Jeg garanterer jer for, at min dagbog er fuldstændig vanvittig ærlig, og jeg ligger bestemt ikke låg på mine aller inderste følelser i dette FREMRAGENDE værk, der både fortjener bogudgivelse, klapsalver, champagnebobler og rød løber(smiley der smiler skævt). Dog tænker jeg, at vi starter stille og roligt ud med lidt kærlighedssnak fra en 11-årig forelsket Alexandra, der simpelthen har SÅ mange sommerfugle i maven, hver gang hun møder sin barndomsforelskelse, Svend:
"Nu vil jeg fortælle om mig og Svend:

Mig og Svend kan lide hinanden og vi vil begge to gerne komme sammen, men jeg turer ikke og spørger, og der er hæller ikke..(??) Jeg skriver videre en anden gang. Undskyld jeg afbrød, men jeg var ved at fortælle, at vi har leget S. P. eller K, og det står for Sandheden eller et spørgsmål, og K står for konsikvens, altså noget man skal gøre, og P står for procent. Og det har vi leget mange gange, og så bliver vi altid spurgt om vi vil komme sammen. Og vi vil begge gerne, men ingen af os ture spørge, selvom vi godt ved, vi får et JA !!"

 
Ps. Jeg har simpelthen tilladt mig, at smide et komma ind i ny og næ, så i faktisk kan forstå, hvad jeg skriver. Stavefejl og ordforvirringer forbliver som de er! Mine paranteser med spørgsmålstegn eller andet, er små tanker fra mig i dag, og er dermed ikke en del af det, jeg skrev i sin tid. SÅ er alle vidst med :D 

Følg med på Insatgram HER <3

 

Synes godt om

Kommentarer

Katrine Johanne,
Hehe, hyggeligt... Modigt du tør at gengive det...måske man skulle på loftet i gemmerne, for at se sin egen 😃 😋
www.lilletutogmor.dk
MigogminTinderbaby
,
Ja da !!! Man kan jo selv vælge, hvad man vil dele 😉 😃 ..Og tak for i dag 😃