Jeg har fået karakter for mit speciale!

Der er sat et halvt år af til at skrive speciale på min uddannelse, men af psykiske årsager kom jeg i gang ret sent, og jeg havde derfor et enormt stort press på mine skuldre, da jeg kun havde skrevet et par sider, og der pludselig kun var 3 uger tilbage af specialeprocessen. Men jeg gjorde det! Jeg skrev 3-4 timer hver dag, mens sønnike var i børnehave og i den sidste uge af min skriveprocess var jeg igang gennemsnitligt i 6-8 timer i døgnet. Aldrig i mit liv har jeg skrevet så hurtigt før. Dagen før juleaften kom jeg i mål og sendte de 90 sider afsted til en DEJLIG følger, der havde tilbudt mig at læse korrektur. Mellem jul og nytår fik jeg opgaven retur fra den søde følger, lavede et par timers rettelser og sendte lortet afsted til lektor og censor med katestrofertanker om, at jeg måske ikke bestod.

For at være helt ærlig kan jeg fortælle jer, at jeg ikke selv har læst min opgave igennem for fejl. Jeg har stolet blindt på den kære læser, der har rettet alle former for tegnesætning, stavefejl, osv.. Det speciale hang mig simpelthen så langt ud af halsen, at jeg bare sendte det afsted og håbede på, at alt var, som det skulle være. Jeg ved, at mit akademiske sprog er lækkert, og jeg ved, at jeg har fattet de teorier, jeg har gjort brug af. Derudover var jeg rimelig overbevist om, at jeg havde formået at bidrage med ny viden indenfor mit fag. ..Så HELT galt kunne det ikke gå. Endvidere skal det siges, at jeg har skrevet om et emne, der er super aktuelt. Et emne jeg virkelig brænder for; Den remedierede krop på Instagram.

Efter tre ugers intens arbejde med mit speciale skød jeg opgaven afsted d. 30. december, og her en måned senere har jeg endelig fået min karakter.

Jeg fik sgu 10, og jeg kan nu kalde mig for cand.mag. i Teater- og Performancestudier med minor i dansevidenskab. Eller som det hedder så fint på engelsk: Master of Arts (MA) in Theatre and Performance Studies with a Minor in Dance Science.

Jeg forstår det stadig ikke helt.. Jeg har sgu fået 10, og jeg er færdiguddannet! Nu glæder jeg mig til først og fremmest at gå ud og bruge noget af al min viden til dramaturgisk at forme nogle helt geniale foredrag til jer. Det er jeg jo faktisk allerede i gang med. Og så må tiden vise, om jeg også skal i gang med at instruere, koreografere skrive manuskripter, producere, undervise, afholde workshops eller lignende i en nær fremtid. Lige nu har jeg lyst til det hele!!!

TAK for jeres støtte gennem den her vanvittige proces! Og undskyld for komma- og stavefejl. Er for ivrig til at læse indlægget igennem! Haha. Har brug for at dele det her med jer nu !!

Ps. Tak til Emilie Melgaard Jacobsen, Katrine Udsen og Søs Trier for at lade mig bruge deres unikke profiler og dansevideoer som empiri i mit speciale <3

Synes godt om

Kommentarer

Heidi Hansen
,
Stort tillykke 🎉 så flot ✨
Anonym
,
Du er SÅ vild, og jeg havde jo ret (💃😘), da jeg skrev til.dig vedr. din IQ, for altså det er skisme ikke helt normalt at skrive et speciale på 3 uger OMG!! (Jeg kan dårlig nok lave en 10 siders opgave på 3 uger...piv😓). Så en kæmpe TE'LØKS til dig - dælme godt gået👏🤘
Rikke
,
STORT tillykke til dig. Jeg jubler på dine vejne, du er simpelthen så sej.
Caroline
,
HVOR ER DU FREAKING VILD ALTSÅ!!! Jeg fatter ikke at du kan 🙌🏼 du skylder seriøst dig selv et kæmpe skulderklap! Wow.... bare Wow. Tillykke!
Josephine
,
Stort tillykke.! Hvor er det bare godt gået 👏
Gitte,
KÆMPE stort tillykke - hvor er det simpelthen for sejt!!💪🏻🎉 Jeg har fulgt med på din profil et lille stykke tid og kender dig slet ikke, men jeg fik et stort smil på læben og blev helt glad indeni på dine vegne.😄👍🏻 Alt det bedste for dig i den nye fase i dit liv.
www.hjortdalgaard.dk
Stine
,
Du er så vild! Kæmpe tillykke, det er så mega sejt☺️♥️
Signe Op.
,
Sådan! 💪 Hvor er du da pissehamrende sej! Kæmpestort og varmt tillykke 🎉😊🤘
Søs,
Ejjjj hvor godt! Stort tillykke! Og fedt, at jeg kunne bruges som inspiration. Nyd din titel som cand.mag. i Teater- og Performancestudier
kroniskefarver.dk
Birgitte
,
KÆMPE tillykke med 10 tallet og den nye titel ❤❤ Det er så meget fortjent ❤❤