Hvad nu hvis jeg flytter?

Hvis jeg nu tog lillemand under armen og flyttede tilbage til Ålleren, hvad så? Hvad gør man så med sit barn og samvær. Lige pt er en af de store grunde til min københavnske bopæl faderen til min søn. Fordi det er let at lave spontane aftaler, når Bassen savner sin far, og han er jo meget lille stadig. En baby der kun kan undvære mig kort tid af gangen. Det er let at lave små aftaler, hvor sønnike fx kan blive hentet i vuggeren og bruge lidt tid med Pilotmanden, når han er hjemme. Faktisk føler jeg, det er min pligt at blive boende i København. Men nogle gange kunne jeg få lyst til at flytte hjem til Aalborg. Der hvor mine venner er. Mit netværk. Hele min familie. Elliot ville få en gladere mor, Elliot ville komme tæt på sine mange onkler og mostre. Sin elskede mormor og morfar og tilbehør.

I forhold til mit studie er det måske muligt. Jeg kan måske søge praktikplads i Jylland, og specialet kan jeg jo også skrive, hvor som helst.


Jeg er bare næsten 100 procent sikker på, at det får enorme konsekvenser for Elliots forhold til sin far, når han er SÅ lille. Men hvad nu hvis, det alligevel sker om nogle år? Hvad nu hvis den eventyrlystne mand beslutter sig for, at det er heeeeelt fint(for ham), at han bosætter sig i Spanien. Eller Italien? Eller i Doha? Fordi hans egen lykke er vigtigere end sin søns. Hvad nu hvis det sker? Hvis det sker får i lov til at opleve verdens vildeste flip. Det lover jeg jer.

Jeg er virkelig i tvivl. Huslejen koster også kun det kvarte i Aalborg, og min økonomi er ret presset. Meget presset. Og fandme nej om jeg skal bo i Rødovre(jeg ved ikke engang, hvor det er) eller lignende. Jeg er simpelthen et stort rod. Hvad er rigtigt? Hvad gavner Elliot bedst på lang sigt? Jeg savner Aalborg og føler mig meget ensom her i København.

Jeg fortæller hele tiden mig selv, at jeg uanset hvad jo helst vil bo her på jævleøen. Men jeg er ikke så sikker. Måske er jeg her i virkeligheden kun for Elliots fars skyld.

Hvad hvis jeg flytter til Nordjylland ? Elliot er så lille. Han kan jo ikke selv rejse frem og tilbage endnu. Nogle gange er samværsaftalerne kun 1 døgn. Og netop fordi han er en lille skid forsøger vi at lave mange små aftaler, så der ikke går så længe mellem besøgende. Det er synd hvis Elliot skal fragtes frem og tilbage i hver sin ende af landet flere gange om ugen.
Jeg kender desuden også min tidligere partner godt nok til at vide, at han hurtigt ville blive vant til og okay med at se sin søn mindre og mindre. Ligesom da vi splittede op. Først ville han have ham alle dage, han var hjemme. Nu er det en hel anden snak, og jeg kan godt få lidt huk, hvis jeg stjæler en weekend fra hans fritid, fordi det jo er der HANS venner har fri.

Ja, jeg ved det ikke. Jeg er også ret irriteret. Jeg ville bare ønske jeg bare kunne følge mit hjerte.

Kom endelig med råd og tanker tak! 😘

Synes godt om

Kommentarer

Michelle
,
Jeg synes bestemt det er på tide at du gør noget du VED vil gøre dig lykkelig! Elliot er lille og skal nok tilpasse sig. Så er det fars tur til at rette ind. Han har ikke helt mærket hvad man af og til må ofre af fritid og byture når man har børn. 😘
Jeanett
,
Jeg har i mange år boet på Lolland,er selv født og opvokset i Kbh, fik to børn med det jeg troede var manden i mit liv. Jeg tog springet og flyttede til Kolding hvor min søster bor, min tante og onkel + fætter bor også tæt på og så kommer hele min sviger familie fra den vestlige del af Jylland. Jeg tog springet da jeg manglede min familie meget og havde kun få veninder på Lolland. Mine arbejdes tider kan være skæve som sosu assistent og min leder var ligeglad om jeg havde pigerne eller ej. Så to fluger med et smæk, tæt på familien og flyttede sammen med kæresten. Men husk nu at E får hurtigt nye venner i en anden vuggestue/børnehave. Og så får han også en glad mor der er tæt på familie og venner.
Jeanne
,
Du skal være der, hvor der er mulighed for at skabe ro omkring dig og dit barn - ikke hvad der er pilotmandens behov. I statsforvaltningen har pilotmanden ret til ca hver anden weekend - alt afhængig af situationen. Et barn har brug for en stabil hverdag - ikke lige når far synes det er sjovt at lege far.
Heidi
,
Sødeste A ♥️ Der er jo heldigvis en lufthavn i Aalborg 🙂 Do it- følg dit hjerte og din mavefornemmelse. I skal nok få det til at fungere samværsmæssigt og familiebesøg og hvad der ellers måtte være på paletten. Som du selv skriver- hvad nu hvis HAN vælger at bosætte sig somewhere over the rainbow?! Tror du at det ville volde kvaler- det tror jeg ikke. Du har ret til at være lige der hvor du ønsker også. Eliot er stadig så lille at han vil finde sig til rette uanset om du boede på Fyn, Aalborg eller på Bornholm 😊 Snak med Pilotmanden og fortæl ham at fingrene vil have samværd til at fungere selvom du flytter tilbage til Aalborg. Så må han være lidt 'large' og få det til at fungere, det synes jeg fandme (sorry!) ham skylder dig. Kram 😊
Camilla
,
Jeg synes helt bestemt at du skal gøre det ❤️ Er sikker på at du vil få det meget bedre, ved at tænke på dig selv og gøre noget som du har lyst til, frem for at behage andre/piloten. Hvis det gør dig glad, kommer det også til at gøre Elliot glad. Der var en der sagde til mig på et tidspunkt, "hvis det var din søn der stod i din situation, hvad ville du så råde ham til?" Det mest rørende råd jeg har fået til dato ❤️ Gav og giver mig stadig, virkelig stof til eftertanke.
Nanna
,
Du skal da flytte tilbage til Aalborg! Man kan ikke hælde fra en tom kop - du skal fylde dig selv op først, og derefter lade koppen flyde over af kærlighed over til din smukke søn. Du er så mega sej allerede, men Elliot vil kunne mærke, du har det meget bedre tæt på dine venner og familie, og det vil han ELSKE. Noget andet er, at det virkelig også en fin ting (synes jeg) at lære Elliot at man ikke skal finde sig i ALT (heller ikke fra folk man elsker), og at man skal følge sit hjerte. Held og lykke med beslutningen! Du er dø' sej <3
Ditte Buus
,
Kan du ikke lufte dine tanker for din exmand? Og sige, at du har brug for at komme tilbage til din familie, for det er skisme hårdt at klaret det hele alene i Kbh. Jeg tror pilen peger mod Aalborg.
Cille
,
FLYYYYYT!.. Du skal da hjem til din familie og dine venner. Det jeg bor en spytklat fra min familie og mine venner, og jeg føler mig stadig enormt ensom af og til, da kun gisne om hvordan det må være for dig..
Carina H
,
Det er så meget nemmere at være der 100% for sit barn når man har er netværk der kan bakke op når man er presset. Tage over hvis barnet er sygt eller man selv er syg samt når man har brug for at få tanket lidt alenetid. Lille E vil få så meget glæde af at være tæt på sine mostre, onkler og bedsteforældre. Og ja... der ligger sørme en lufthavn i dobbelt A, så det burde være ganske muligt for en pilot at komme på besøg så tit han vil.
familierådgiveren
,
Hej Alexandra. Jeg har tidligere arbejdet som familierådgiver og må bare sige.. sikke en fantastisk mor du er! At du ikke i første omgang "bare" tænker på dig selv, som alle skriver du skal gøre. Du sætter dit barns behov først og du ofrer dig på mange mange mange parametre! Det skal du virkelig have et kæmpe skulderklap for. Samtidig vil jeg også sige... det er svært at samarbejde "alene" og det lader til du har forsøgt længe. Uanset hvilken vej du vælger. Så find ro og tryghed i dig selv; Elliot har en mor der ikke springer til egne behov som det første.. mig mig mig.. mig lykkelig og så barn lykkelig. Nej.. du vender og drejer hver en millimeter ift hvad du tror er bedst for Elliot. Der er intet facit i livet.. både du og Elliot skal hele udlån den anden side.. og kun du kan tage en chance.. jeg håber det bedste for dig. Jeg ville have været egoistisk for længe siden! Det er SÅ hårdt at bo i en by uden netværk og så med et lille barn.