Flashback til mit liv som flodhest

Flashback til mit liv som flodhest. Og giv mig nu bare lov til at kalde mig selv for en flodhest, for det var fandme det, jeg følte, jeg var. En stor, fed, grim flodhest. Så er det meget muligt at kropspositivsterne derude får Ondt i hjertet af, at jeg taler så grimt om noget af det smukkeste moder jord har skabt; en gravid kvinde... Det er meget muligt, at nogen har det sådan, men når man vrælter rundt med sine 30 kg +, slem bækkenløsning, væske i hele korpus, ømt røvhul, forstoppede tarme, næsten sorte brystvorter OG svangerskabsforgiftning, så vil jeg vove at påstå, at man føler sig en lille smule utilpas og knap så lækker.

Anyhow.. Jeg var ikke super fan af at bære rundt på ham der lillemanden i maven. Jeg fucking hadede det størstedelen af tiden, hvis jeg nu bare skal være helt ærlig. Mit psykiske velbefindende eller mangel på samme har helt sikkert haft noget at sige i den sag.

Spunkens farmand var bosat i udlandet og arbejdede som pilot, og det gjorde, at jeg var ekstremt meget alene om alt ting. Oven i det var vores forhold mildest talt kaotisk, og jeg følte mig totalt snydt for den lykkelige graviditet, jeg havde troet, jeg skulle have. Faren der ligger og mysser morens store mave.. Fortæller hvor dejlig man ser ud uanset hvad.. Blive rost for, at man er skide sej at gå så voldsom en process igennem både fysisk og psykisk.. Få hjælp til at bære de tunge bæreposer henne fra netto, når halebenet føles som om, det er brækket. Få lidt massage og kærlighed, når man om aftenen er ved at gå ud af sit gode skind fordi man ikke kan finde sig selv til rette. Få et ordentligt smækkys om morgenen, når ens pressede blære og uro i benene har holdt en vågen endnu en fucking nat.. En der tager mælkesnitter og kvalmestillende og mælk med hjem fra arbejde, når man har fucking brug for det.

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne få lov til at være en mand i mit næste liv. Både fordi jeg så slap for at være den, der skulle være gravid og føde, men også fordi jeg så ville være verdens fucking bedste mand overfor min gravide kone. Nu har jeg jo selv prøvet at være gravid, og jeg kan satme love jer for, at jeg ville give min gravide kone min højre nos(se?), hvis hun spurgte om det. Jeg ville indfri alle hendes ønsker, for lige meget hvor irriterende og hormonel jeg måske måtte synes hun var, så ville jeg vide, hvad HUN gik igennem.

Med det sagt vil jeg egentlig bare gerne fortælle aller jer kvinder, hvor fucking seje i er! At være gravid. At føde. Og nogle gør det frivilligt flere gange. Det er fuldstændig vanvittigt 😂 Min mor er én af dem. 5 unger. Jeg har den dybeste respekt! ❤

Og det var bare dét! Kys!

Ps. Her er jeg 2 dage før fødslen fra min dengang eneste gode vinkel. Mit fjæs lignede lort, så det undgik jeg selvfølgelig at fotografere ..

Synes godt om

Kommentarer

Catharina
,
Jeg er helt med, jeg HADEDE at være gravid! Havde så meget vand i kroppen at det dryppede ud af epidural røret, da den blev lagt. Jeg blev lam i først den ene, så den anden side af ansigtet, mistede smagssansen, havde ingen følelse i mine fingre, nogle uforklarlige nakkesmerter der var værre end veer, indlagt den sidste måned og igangsat over 4 dage der endte med akut kejsersnit. Med en ikke eksisterende far, da vi var gået fra hinanden og jeg "alligevel bare flyttede tilbage til Sjælland fra Jylland, så hvorfor hjælpe"? Og først så sin søn søn søm 5 ugers, da han ikke ville melde afbud til fætter/kusine fest, osv. osv.. Blev steriliseret derefter! Men jeg misunder i skjul mine veninder der får den oplevelse du beskriver som "drømmen", det ville jeg også gerne have haft ❤