En nøgen oplevelse

Jeg havde netop afsluttet en detaljeret beskeskrivelse af de seksuelle overgreb min farfar udsatte mig for, da det pludselig gik op for mig, at over 200 mennesker sad og tog mine ord ind. Lige der overfor mig. Jeg spottede et par tårer i øjenkrogen på forreste række, og jeg måtte kigget et andet sted hen for ikke selv at blive for berørt. Det blev pludselig ekstremt angstprovokerende for mig at stå der på scenen og have SÅ stor en indflydelse på fremmede menneskers liv.

Jeg tog en dyb indåndning, forklarede salen fuld af mennesker, at det var på tidspunkter som disse, at jeg havde brug for at danse. Adrenalinen pumpede rundt i min krop, og jeg kunne fornemme, hvordan klumpen i halsen voksede i hastige skridt. Derfor bevægede jeg mig hen til min computer, satte et lækkert og meget rørende stykke musik på for derefter at give mig til at danse i min egen lille verden. På det tidspunkt forsvandt jeg for en stund, samtidig med at jeg vil vove at påstå, at jeg aldrig før har været så nærværende.

Først dansede jeg rundt omkring mig selv på scenen for derefter at gå ned af scenetrappen til publikum. Jeg kan huske, at jeg i et kort øjeblik kom til mig selv og følte mig sindssygt nøgen. Jeg tænkte inde i mig selv: “Du kan godt det her, Alexandra. Du er født til det her. Vis dem din verden!” ..Langsomt faldt jeg ind i musikkens rytmer igen, og jeg færdiggjorde min dans, der på ingen måde var koreograferet. Alt blev improviseret frem ud fra mine impulser og følelser på det pågældende tidspunkt. Præcis som jeg ved, det virker for mig.

Da jeg var færdig med at bevæge mit sårbare korpus rundt foran alle de dejlige mennesker foran mig, fik jeg en stor klapsalve, mens jeg hev efter vejret. Salen var fantastisk, og de klappede mig igang igen, da det var tydligt at se på mig, at jeg var påvirket af situationen. Verdens fedeste følelse at blive støttet i sit mest sårbare og betydningsfulde arbejde med sig selv og andre.

“Du er den vildeste formidler”, sagde folk til mig bagefter. “Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så ægte, så lærerigt, så inspirerende og så rørende”, sagde alderspræsidenten blandt publikum, der i øvrigt også var en af de få mænd, der havde nået at skaffe sig en billet. Jeg fik den vildeste ros med på vejen. Det var overvældende og helt fantastisk på samme tid.

Da foredraget var slut brød jeg grædende sammen til den stående klapsalve. Det er faktisk efterhånden sket et par gange. Det er en meget vild situation at stå i.

Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, hvorvidt jeg skal holde mange flere foredrag! Selvfølgelig skal jeg det! Det første planlagte foredrag i København d. 7. marts blev udsolgt på en halv dag. På 8 timer var 300 billetter revet væk på trods af, at jeg åbnede salget spontant sent om aftenen. Så nu har jeg planlagt endnu et foredrag. Og denne gang har jeg tænkt på alle de kære jyder! Det bliver d. 6. april i Aarhus. 240 billetter. De bliver frigivet meget snart(en af de kommende dage) på min Instagram profil.

Stay tuned 😘

Synes godt om

Kommentarer

Julie Torbensen
,
Vil du ikke være sød at overveje at komme til Esbjerg engang, eller bare Kolding? Jeg ville køre efter dit foredrag og kunne fylde en bus med folk der ville høre dit foredrag ❤❤❤🙏🙏🙏
Julie
,
Jeg SKAL ha’ billet😳🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Anne Pahl,
Jeg har ikke hørt dit foredrag (endnu - kommer du mon til Nordjylland igen?), men jeg er slet ikke i tvivl om, at du er en FANTASTISK formidler og at du giver de mennesker,der oplever dig, så meget med derfra. Jeg håber at høre dit foredrag engang 😊 Og så håber jeg du nyder din kæresteferie rigtig meget!
annepahl.dk
Karina
,
Jeg var til det foredrag og det var der fuldstændig fantastisk! Bliv ved med lige præcis det du gør, for du gør det pisse godt! Selv min svigerinde som ikke umiddelbart kendte dig, tog med og var blæst bag over 🙏🏼.
Sara
,
Hvad med os fynboer 😘 Kram fra jyden i Odense! P.s. Jeg har troligt fulgt med på din blog, og nu på insta (jeg har været bagud på den front), men har haft en down periode så har ikke orket mere end at læse med. Specialeskrivning er sateme hårdt! 🙈 tak fordi du deler, det hjælper mig så meget mht min egen angst ❤️
Camilla
,
Hejsa smukke Alexandra. Planlægger du et foredrag i Sønderjylland? Måske Alsion i Sønderborg? Det ville være fantastisk
MigogminTinderbaby
,
Jeg undesøger det 😊
Maria
,
Jeg vil rigtig gerne til et af dine foredrag. 🙏🏼 Holder du det også på Fyn? Du er mega sej!!!!