Uvirkelighedsfølelse

Om rynker, appelsinhud og kollagenpulver

Annonce for Oslo Skin Lab


Den her følelse, jeg sidder med lige nu, er så underlig. Jeg føler noget glæde, men alligevel også en kæmpe frygt ved at skrive et større blogindlæg igen. Præstationsangst vil jeg nærmest kalde det. Og det kommer fra mig, der har blogget i 4 år nu. Men det er længe siden, jeg sidst har været meget aktiv her, og jeg ved derfor også, at der formentlig er mange nysgerrige, der nu kigger med.

Jeg åbner ballet med at tale lidt om rynker og appelsinhud samt det faktum, at jeg bliver 30 i år! WTF. Faktisk glæder jeg mig til at blive 30, da jeg har ladet mig fortælle at livet bliver meget lettere i 30’erne, og det har jeg sgu brug for at tro på. Hvad jeg ikke glæder mig til, er at få flere rynker og mere appelsinhud. Derfor er jeg gået i gang med at forebygge!

Det er ca. 4 uger siden jeg startede med at indtage det populære kollagenpulver, som alle de kendte i både ind- og udland efterhånden bruger. Pulveret jeg indtager hver dag, The Solution, har absolut ingen smag og kan puttes i din varme morgenkaffe, et glas vand, suppe, yoghurt eller hvad end, du foretrækker. Det smarte ved kollagenpulveret er, at du bliver fixet indefra. The Solution bidrager til at øge elasticiteten i al din hud. Du kan få nok så mange sprøjter og operationer, men de er jo kun målrettet et bestemt område. Med pulveret gør du din hud glad både på halsen, brystet, ryggen, lårene… Ja, you get the point. Det er sgu skønhed indefra, og det giver egentlig rigtig god mening for mig.

For mit vedkommende har jeg indtil videre kun fine linjer og ikke deciderede dybe rynker. Derfor er målet for mig bestemt at forebygge, men for andre kan det være at reducere rynker. Til gengæld synes jeg, at min appelsinhud bliver mere og mere tydelig med alderen, så på det punkt glæder jeg mig til at se, hvad kollagenpulveret kan gøre for mig. Jeg har som sagt kun være i gang i 4 uger, og jeg ved, at de fleste først oplever synlige resultater efter 8 uger. Jeg synes dog allerede, at min hud – især i ansigt – føles meget mere smidig!

Oslo skin lab har givet mig lov til at give jer 50% rabat på første pakke, hvori du har til 28 dage. En lille pose pulver om dagen. Med min rabat lander i på en pris der hedder 249,- og fri fragt. 

Det kan du få ved at klikke lige her <3

Herefter modtager du alle fremtidige pakker på medlemskab til 349,- og fri fragt.

Der er ikke nogen binding, så du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab, men jeg vil selvfølgelig anbefale dig, at du som minimum giver det en chance på de 8 uger. Tag evt. et før- og efterbillede, så du selv kan se resultaterne.

Lige her til sidst vil jeg lige sige til de skeptiske, at The Solution er testet på 114 personer, hvor kollagenpulveret blev målt op imod et placebo produkt. Studierne er dobbelt-blindet. Det vil sige, at hverken testpersoner eller dem, der observerede resultaterne, havde viden om, hvem af deltagerne, der havde fået placeboproduktet eller kollagenpulveret. Det er altså ikke en eller anden subjektiv egenvurdering, der er blevet lavet. De synlige resultater kunne netop ses på dem, der havde indtaget kollagenpulveret.

Jeg glæder mig i hvert fald til at se, om jeg kan se yderlige forandring, når der er gået 4 uger mere. Jeg skal nok holde jer opdaterede!

Hav en rigtig dejlig dag folkens. Det er sgu rart at være lidt tilbage!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uvirkelighedsfølelse