Som influencer må du ikke..

Dating og mit forhold til mænd

Annonce for GoMentor

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal starte det her skriv. Faktisk har jeg udskudt det i nogle uger, da jeg synes, at det er så forbandet vanskeligt at sætte ord på. Eller nok snarere ubehageligt. Mine trofaste læsere vil vide, at datinglivet har været ikke-eksisterende i flere måneder. Indtil for nyligt altså. Jeg har nemlig stiftet bekendtskab med en rigtig klog mand, der fik skubbet mig ud i det der dating-halløj igen. Altså med baby-steps! Han hedder Pasquale, og han er min coach på Gomentor, som i øvrigt er et ret genialt koncept, jeg nok skal fortælle jer mere om senere! RABATKODE NEDERST I INDLÆGGET <3

Pasquale har fået mig til at indse, at de der mænd måske slet ikke er så farlige. At mine tidligere erfaringer med mænd ikke behøver at betyde, at ALLE mænd er nogle røvhuller. Derudover er det blevet tydeligt for mig, at jeg jo selv helt frivilligt sørger for, at alle de ordentlige mænd giver op. Efter for mange afvisinger bliver det vel trættende at jagte mig. Nu får jeg det til at lyde som om, at jeg bliver jagtet af flere hundrede mænd om dagen, og det er selvfølgelig ikke tilfældet. Men som følge af min offentlige profil, er der selvfølgelig stor eksponering og god mulighed for at kontakte mig.

Røvhullerne har jeg ikke været god til at afvise. Jeg føler mig draget af dem. Hvorfor? Fordi det er trygt. Jeg kender til, hvordan det er at blive behandlet dårligt. Det er ikke udenfor min komfort zone. Netop derfor har jeg bare helt droppet mænd i en periode.. Fordi jeg netop gentagende gange falder for de forkerte. Nu har jeg lagt en ny strategi.. Sammen med Pasquale. Udover at jeg øver i mig, at give kærlighed til mig selv frem for at søge den ude(SVÆRT!), så er det kun søde og ordentlige mænd, der bliver lukket ind nu. Det kan jeg selvfølgelig umuligt vide til en start, men der plejer som regel at være advarselslamper, der blinker ret tidligt, hvis man har bevæget sig ud i en kaotisk relation.

Det sværeste ved at date er, at der gør mig angst i tide og utide. Angst for angsten. Jeg vil så gerne efterladen min date med et godt indtryk, hvorfor jeg hurtigt begynder at freake mig selv ud: “Nu skal du bare ikke få angst i dag, Alexandra.” Og så får jeg selvfølgelig angst.. Heldigvis hjælper det mig ekstremt meget bare at være åben omkring det. At forklare hvordan jeg har det, når det kommer snigende. Skulle man blive skræmt af det, så er vedkommende jo ganske enkelt bare ikke den rette for mig. Sådan tænker min rationelle halvdel af hjernen. Den anden halvdel af hjernen ville højst sandsynligt bekræfte mig i, at jeg ikke er god nok. De tanker har jeg delt med Pasquale.

Men for at kunne være i alt det her med mænd, følelser og nye indtryk 100%, får jeg altså lidt støtte på sidelinjen. Nemlig Pasquale, som jeg selv har valgt af ganske specifikke årsager. Han er udannet Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach og Enneagram coach. At valget faldt på en mand denne gang er også helt bevidst. Min erfaring siger mig nemlig, at kvinder ofte ender med at snakke hinanden efter munden, når det gælder hankønsvæsner. Jeg tænkte, at Pasquale kunne hjælpe mig med at se tingene fra mandens synspunkt og give mig lidt modstand.

Jeg er i løbende dialog med min coach.  Jeg skriver til ham, hvis jeg oplever angst, mærker mit til tider lave selvværd, hvis jeg får lyst til at kaste håndklædet i ringen, men også for at at spare omkring følelseslivet generelt. Det er netop dét, der er så genialt ved GoMentor. Man kan skrive til sin Mentor 24/7. GoMentor 24/7 er det abonnement jeg har valgt; et abonnement, hvor man får sin helt egen mentor, således at man altid – uanset tid eller sted – kan skrive fortroligt til en psykolog, terapeut eller coach online. Der sidder udannede eksperter inden for alle de områder af menneskets psyke, du kan forestille dig, og du får tildelt din helt egen mentor, du altid kan skifte ud, hvis ikke du føler, at der er kemi.

Det koster 124 kr om ugen for den billigste ordning hos GoMentor. Det er en rigtig god løsning for jer, der ikke har råd til at kaste penge efter terapi i traditionel forstand, hvor man oftes smider en plovmand eller to for 45 minutters samtale. En anden bonus er, at du kan ligge derhjemme i din egen sofa og skrive, hvis du vil det. Du SKAL ikke ud af døren. Sidst man ikke mindst slipper du for de lange ventetider. Her i københavn kan du risikere at skulle vente flere måneder på en tid ved en psykolog. Sådan er det sgu ikke hos GoMentor. Her kan du komme igang med det samme!

Det får mine varmeste anbefalinger. Virkelig. Det er sådan et koncept, jeg ville ønske, at jeg selv havde fundet på. Du kan læse mere om det her, hvis du har brug for terapi eller bare er nysgerrig på dig selv på den ene eller anden måde. Der er tilfredshedgaranti eller pengene tilbage. Det kan vi godt lide.

RABATKODE: Og så skal i selvfølgelig have en rabatkode. Det er i forvejen sindssygt billigt, men med koden tinderbaby10 får i 10% rabat.

Jeg kan i hvert fald mærke, at mit forhold til mænd lige så stille er ved at ændre sig til det bedre. Jeg HADER dem ikke længere 😉 Haha. Nogle er faktisk helt okay, hvis man lige giver dem lov til at få en fod inden for døren..

Nu vil jeg nyde fredagen med det eneste hankønsvæsen jeg kan være FULDSTÆNDIG mig selv med. Sønnike ❤️😘

Hvad skal i lave i weekenden?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som influencer må du ikke..