Hvad der er mit, er ikke dit!

Nej, det er jeg faktisk ikke..

“Er du okay, Alexandra?”, spørger i så betænksomt i min indbakke på Instagram, hvor jeg i et par dage har været MEGET stille, hvilket ikke er normalt på min profil. Jeg er simpelthen væltet. Psykisk. Ikke i sådan en grad, at jeg ikke kan rejse mig igen. Men så jeg må skrabe knæene hen af den ujævne asfalt i et par dage, før jeg kommer på benene igen.

Efter radioprogrammet i weekenden og den meget hjerteløse og uempatiske opførsel overfor mig, for ikke at tale om den usande og fordrejede fremstilling af mig, og hvad jeg står for, har angsten valgt at vise sine skarpe klør i mit liv endnu engang. Denne gang på en usædvanlig modbydelig måde.

Jeg har været lagt ned af angst næsten hele weekenden(heldigvis var jeg børnefri!) og ærligt talt været hunderæd for at ende i det hul, jeg har brugt 2,5 år på at kæmpe mig op af. Jeg har i dag være så heldig, at min terapeut Mette, har kunne give mig en akuttid, sådan at jeg har haft mulighed for at bearbejde den krise, jeg faktisk står i.

Nogen har ikke overvejet, at deres løgnagtige og redigerede fremstilling af mig, kan resulterer i både massiv hate, politianmeldelse og kommunen i røret. Jeg er enlig mor. Det giver selvsagt ualmindeligt meget angst. Psykisk sårbar eller ej.

Så nej. Jeg er faktisk ikke okay. Jeg har været i fuld alarmberedskab i 4 dage nu. Angst for at åbne min mail indbakke, min e-boks og tage min telefon. Angst for hvad konsekvenser den meget uheldige hændelse har for mig. Jeg er ked af det.. Og vred.

Jeg tror, det er EKSTREMT vanskeligt at sætte sig ind i, hvordan angsten fuldstændig kan ødelægge ens liv, hvis ikke man har oplevet det på egen krop. Det eneste tidspunkt min krop er nogenlunde i ro, er når sønnike er hjemme og vågen. Mødre har på det punkt de vildeste overlevelsesmekanismer, der tager over, så snart man skal være noget for ens barn. Jeg har for 2 år siden været så langt nede, at jeg ikke altid kunne være noget for mit barn, men jeg er heldigvis stærkere og klogere nu, og jeg ved, at jeg snart rejser mig igen. Jeg skal bare finde ud af, hvordan.

Derfor pakkede jeg i går min telefon væk. I stedet holdte jeg en fridag med Elliot. Vi gik en tur på svanemølle strand, kastede sten i havet og legede mid pyjamashelte- og Avengersfigurer. Når jeg er sammen med ham, kan jeg være nærværende, og så glemmer jeg for en stund angsten og alle katestrofetankerne, der ellers invaderer mit sind i døgnets resterende vågne og sovende timer.

Jeg synes, mit erhverv på mange måder er fantastisk. Men det kan også være modbydeligt. Nogle mennesker sidder bare derude og venter på at man fucker up eller vælter, så de kan klappe i deres små lille ondskabsfulde hænder og på den måde få det bedre med dem selv.

Så værsgo hatere. Der fik i mig. I fik mig væltet. Tillykke.

 

 

16 kommentarer

 • M.zol82

  Kærlighed, enhjørninger og positive tanker din vej❤️🦄🧘‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil bare sende en masse kærlighed din vej ❤️❤️❤️ Mega seje og inspirerende kvinde og fantastiske mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Utroligt at der igen finder voksenmobning sted i offentlig radio. Trist at lytte til. Kun kærlighed her fra mig til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har ikke fulgt med, så jeg ved ikke hvad der er sket, men vil bare sige; Du har reddet mig mange gange for angst/tristhed, da jeg gennemgik en graviditet fyldt med utroskab. Så hvad end de siger, så vid at du er unik, du gør en forskel og du har betydet noget i mit liv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tanker og power din vej❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Intet andet end et kæmpe kram herfra!! Nederen mennesker med nederen kommentarer burde lære at holde deres fingre i ro, og spørge sig selv, hvem der får glæde af hadefulde og dumme kommentarer. Hvis svaret kun indbefatter dem selv, burde de nok lade være!
  Jeg synes du er sej, en fantastisk mor og et stk bad ass kvindfolk!!❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ikke så mange ord herfra. Jeg sender dig blot et kæmpe kram med beskeden om, hvilken sej mor du er for Elliot. 🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky

  Jeg ville skrive noget godt, men jeg kan ikke komme på noget bedre end “Hold kæft du er sej!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Øv, at du skal det igennem!! Men der er også os der hepper på dig og kan se, hvor godt du gør det og tror på dig! Hold op hvor er det forfærdeligt nogle mennesker ikke forstår hvilken kraft deres handlinger har og ikke tænker over de konsekvenser det kan have for andre. Jeg ved du rejser dig stærkere! Tanker og god energi din vej søde Alexandra! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Alt det bedste til dig! Ingen hate – kun love! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Persson

  Sender styrke & kærlighed til skønne dig💪🙏😍❤️ … ønsker du snart må finde styrke, mod og energi igen 🙏💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Egelund

  Åååh masser af kærlighed og krammere herfra❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor er det frygteligt! Kender godt til det med at frygte at åbne sin eboks, er blevet meldt anonymt til kommunen 2 gange for at slå mine børn, hvilket jeg ikke gør! Det sætter en i SÅ hård en position. Det er så frygteligt. Håber du får taget hånd om dig selv, trods alt, gode tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der er mit, er ikke dit!