Dig og mig og vi tre <3

Hvad der er mit, er ikke dit!

Annonce for Identiketter.dk 

 

Jeg synes, det er svært som blogger at finde hoved og hale i, hvad man skal sige ja til, og hvad man skal sige nej til. Hvis jeg er i tvivl afslår jeg som regel tilbud om samarbejde, med mindre den pågældende virksomhed tillader mig at teste produktet før annoncen skal finde sted. Jeg er jo ikke interesseret i at fremstå utroværdig ved at få alle jer dejlige mennsker til at købe et eller andet lort, jeg ugen forinden har rost til skyerne. Ligesom jeg ikke er interesseret i at lokke jer ud i at bruge penge på noget, der ikke er dét værd. Derfor kan jeg bedst lide at være på den sikre side, når jeg indgår i et samarbejde. Jeg skal vide, at jeg kan stå 100 procent inde for produktet.

Det kan jeg med Identiketter.dk, der er vokset og har udviklet sig en hel del siden jeg stødte på dem for første gang for tre år siden. De laver strygefrie navnemærker, og deres udvalg er blevet enormt. De har både Gurli Gris, Frost, Mumitroldene, Spiderman, Hulk og alt muligt andet sjovt til børnene. Man kan også designe sine egne lapper. Det har sønnike og jeg gjort. Min dreng ville nemlig gerne have nogle navnemærker med et skelethoved på, så det fik han. Det tog 5-10 minutter og var nemt og hyggeligt, så inddrag endelig ungerne, hvis de har lyst.

Hvorfor burde ALLE børnefamilier anskaffe sig navnemærker? Det siger jo lidt sig selv. Så lortet ikke bliver væk. Især i vuggestuer, børnehaver og skoler forsvinder ting på magisk vis. Sutter, tøj, madkasser, putte-bamser, blyanter, solbriller, jakker, legetøj, huer og sågar sko. Med en navnemærke på, så finder man hurtigt ejermanden. Man kunne også have brugt den fornuftige halvdel af hjernen og tilføjet et telefonnummer under navnet, men så klog var jeg ikke, da jeg bestilte mine. Haha.

Og hvordan bruger man dem så? Nu skal du høre. Man kan klistre navnemærkerne på stort set ALT. Når du klistrer det på tøj, skal du dog huske at klistre det på vaskeanvisningen eller på tøjmærket, for så undgår du, at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limets klæbende egenskab på tøjet. Og har du nogle små genstande – så som blyanter, sutter og hårpynt – så kan man med fordel bruge deres minilapper, som i kan se på billedet her nedenfor.

Elliot elsker at klistre alt til med hans navn på, så nu er vi i hvert fald ikke i tvivl om, hvad der tilhører ham herhjemme 😂

#hvaddererditerikkemit

2 kommentarer

 • Vi er også super fan af navnemærker herhjemme!
  Både så tingene ikke bliver væk i skolen, men også så tøjet ikke strander hos min bonusdatters mor. Det så dejligt nemt at kunne kende forskel på tøjet, med navnemærkerne. Så det tip, er hermed givet videre!

  Jeg vil klart anbefale at du sætter telefonnummer i næste gang. Så der større chance for at få det retur! 🙂

  Kh Alexandra
  /mormedbonus.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  De virker rigtig fint og efter hensigten.. 😀 har prøvet at miste sønnens hue både i legeland og br. Vi havde både navn og tlf i hans hue så blev ringet op af nogle søde mennesker og måtte NB hele vejen tilbage igen..😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dig og mig og vi tre <3