Fuck, sgu og Lorte-røv

Om numsehuller og åben snak om sex

Jeg sidder i flyveren på vej hjem fra Budapest og hører en podcaste omhandlede anal-sex. Ja, i hørte rigtigt. Jeg havde faktisk meldt mig til sexolog- og parterapeutuddannelsen primo september, men grundet travlhed med min business har jeg valgt at udsætte det til, at jeg har tid til at fordybe mig i, hvad jeg faktisk synes er et rigtig interessant felt. Sex er for nogle mennesker et ekstremt privat emne. Måske endda et decideret tabu. Hvor ubekvem ville du ikke blive, hvis jeg som et fremmede menneske pludselig spurgte dig om, hvorvidt du var indehaver af nogle gode råd til, hvordan man får indført kødhammeren i bagindgangen med mindst muligt smerte? Selv venner imellem kan denne snak være for privat for nogle. Det synes jeg, er interessant.

Når det kommer til et filter på det punkt, er mit nærmest ikke eksisterende. Jeg kan sagtens blive ramt af usikkerhed og alt muligt andet sammen med en partner, men når det kommer til at tale om emnet med veninder og sågar fremmede, så er jeg iskold. Jeg synes generelt, at vi snakker for lidt om sex i vores samfund. Tænk hvor fantastisk sex kunne blive, hvis vi alle var mere åbne omkring emnet. Hvis vi turde sige højt præcis, hvad vi ville have og ikke have. Hvis vi kunne lade os inspirere af hinanden og få gode råd og ideer fra hinanden. Og vigtigst af alt kunne man føle sig mindre forkert, hvis man rendte rundt med en lidt atypisk fetish, pinlige oplevelser, en diller der affyrer skud på 3 sekunder eller en vagina der har en større omkreds en rundetårnet 🤷🏻‍♀️Man ville lære sim egen og andres kroppe bedre at kende. Måske ville man endda få modet til at kaste sig ud i nye ting. Udforske nye verdener.

Nå, det var bare en tanke. Nu vil jeg lade Joan Ørting berige mig med mere nyttig viden omkring, hvordan de to ringmuskler(ja, der er to) skal varmes op på optimal vis, for at udtrætte og klargøre dem til en penetrering. Til de detaljeorienterede kan jeg fortælle jer, at udtrætning faktisk er et ord, når man snakker om analsex. Det går på, at man under opvarmningen af ringmusklerne BEHOLDER fingeren inde på trods af de første kramtrækninger. Så vil ringmusklerne lige så langsomt slappe af og smerten forsvinde, hvis den altså overhovedet er eksisterende. Så blev i måske også klogere i dag😂..Til jer der er nysgerrige og ønsker at blive klogere på det punkt, så hedder podcasten ‘Sex-terapi’. 😘

Nå. Jeg skal hære podcasten færdig, inden vi lander i kbh om en halv time 😘Hej hej!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck, sgu og Lorte-røv