HVEM ER JEG?

Jeg havde besluttet mig..

“Vi skal op og kigge på en ny lejlighed, Bassemand”, siger jeg til Elliot, der stadig ligger og halvsover. Eftersom jeg ikke får nogen reaktion, fortsætter jeg min salgstale: “Det er sådan en lejlighed, hvor man kan få sit eget værelse, skat!” Sønnike sender mig et lille smil, dog stadig med lukkede øjnene. ”Elliot.. Der er faktisk også TO altaner i den lejlighed”, siger jeg begejstret. Og SÅ kan i dæleme tro, at den trætte dreng fik åbnet øjnene og var klar til at stå op! Af en eller anden mærkelig grund, ELSKER han altaner😂

Det er i dag halvanden måned siden, at jeg havde arvingen med en tur på Østerbro, for at kigge på den andelslejlighed, jeg allerede på forhånd havde besluttet mig for, skulle være min. Kun et par dage forinden, havde jeg bestemt mig for, at jeg ville købe mit eget. Når der er noget jeg gerne vil have, skal det hele helst flaske sig i går, hvorfor jeg i løbet af en dags tid også allerede havde skaffet mig et grønt lys fra min bankmand.

Jeg havde tre krav til vores nye bolig. 1: Der skulle være mulighed for, at Elliot kunne få sit eget værelse. 2: Altan. 3: Boligen skulle ligge i et område med gode skoler omkring sig. Om halvanden måned har vi en bolig, der opfylder alle tre krav!

Jeg har en masse lort, jeg skal have solgt inden vi flytter, så jeg er allerede så småt ved at sortere.

Det er lidt mærkeligt det hele. Vi har jo ikke boet her så længe, men jeg er færdig med at smide 10.000 ud af vinduet hver måned. Jeg har boet i leje-boliger siden jeg var 17 år gammel, men nu skal det være slut. Østerbro – vi ses snart! 🍀

1 kommentar

  • Rose

    Tillykke! Det er så cool at du køber en lejlighed, kudos! Jeg glæder mig til den dag, jeg selv kan købe noget 🎉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM ER JEG?