Jeg havde besluttet mig..

Fuck, sgu og Lorte-røv

Fuck, fanden sgu og lorte-røv. Jeg er så pisse irritabel at det halve kunne være nok. Lige i dette øjeblik bliver der fandme ikke gjort meget brug af den ellers forholdsvis høje emotionelle intelligens, jeg render rundt med. Jeg kan godt sige jer, at der bliver trykket hårdt på tasterne lige nu. Jeg har tidligere været ret temperamentsfuld, men efter de to sidste års intense træning af min emotionelle intelligens, får du mig nærmest ikke mere tålmodig og rolig.

Grunden til at bølgerne går højt her til aften er noget så latterligt som teknik. Jeg har ikke skrevet et blogindlæg i 100 år, og i dag havde jeg besluttet mig for, at jeg ville sætte tid af til det, når først lillemanden var puttet. Da jeg så vil logge ind, virker lortet ikke. Jeg har brugt EN HALV TIME på at logge ind. Jeg ved ikke, hvorfor det kan gøre mig SÅ FUCKING FRUSTRERET. Jeg HADER teknik, der driller. Der er næsten ikke noget, der kan pisse mig mere af. Jo, måske at sidde i telefon-kø. Jeg HADER det. Jeg snakkede faktisk med min terapeut om det sidste gang, jeg besøgte hende, hvor det blev meget tydeligt for mig, at jeg kan blive ret påvirket af ting, der spilder min tid. Ting der går langsomt, når det burde gå stærkt. Og det er overhovedet ikke i alle tilfælde. Jeg kan sagtens sidde ved lægen i lang tid og vente, uden at blive påvirket. Men telefonkø og teknik.. Dét kan pisse mig af.

Sidste gang teknikken drillede mig på min gamle computer, der efterhånden var ved at være ret træt, gik jeg direkte ned i Elgiganten og købte en ny. Jeg var så fucking sur og frustreret over den efterhånden 6 år gamle maskine, at jeg nærmest i protest købte en ny. Den dyreste og bedste. Koste det hvad det koste vil!

Det her blogindlæg skulle handle om nogle følgeres ubarmhjertige privatbeskeder og knap så intelligente forestilling om, hvor stor en bid af vores liv vi influencere egentlige deler på vores sociale medier, men jeg må hellere udskyde mit skriv om det emne taget min sindstilstand i betragtning 😉 Ellers ender det med, at jeg synker ned på deres niveau, og det vil jeg så nødigt. Lidt har jeg da alligevel lært!

Det her indlæg har taget mig lige præcis 11 minutter at skrive, og jeg gider ikke engang læse det gennem for fejl, for jeg skulle have  lagt mig under dynen nu. Om 10 minutter er jeg faldet ned igen, og så kommer jeg med garanti til at tænke: “Hvad fuck skete der lige for dig der, Alexandra!?”. Sådan en tilstand render jeg ind i en gang hver anden måned, og det er ikke nødvendigvis, når Tante Rød er på besøg. Nu vil jeg give mine taster på min nye computer fred for min voltige adfærd, trække vejret dybt og tage en ansigtsmaske i fjæset. Lille Rappenskralde altså..

Ps. Jeg deler helst mine tanker, når jeg er i følelsernes vold, men eftersom jeg så sjældent er det efterhånden, så forsømmer jeg sgu bloggen lidt. Jeg har sgu savnet at skrive. At dele mine tanker sort på hvidt. Så værsgo. I følelsernes vold <3

2 kommentarer

  • Masja

    Åååååh det med teknik er os en af de ting der få mit pis fuldstændig i kog, jeg kan gå helt bananas, har smadret tlf og computer så mange gange at det er pinligt! Jeg har lært så meget om mig selv, kan styrer mit temperament, bre ikke når det er teknik der driller, der blive rjeg bre masja 3 år gammel, og efterfølgende kan jeg tænke seriøst hvad sker der i hovedet på dig Johanne. Men som du skriver, det der spild tid, det gider jeg bare ikke . Knækket du koden til at lærer at styre den del, så skriv endelig. Møs på dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Det er helt ok.❤️ Tak fordi du er ligesom mange af os andre.😘 Min tålmodighed fucker også med min hjerne i ny og næ. Værste oplevelse var alligevel engang hvor jeg pludselig sank så dybt, at jeg råbte efter en billist der var så lille at hun tog “min” parkeringsplads for snuden af mig!🙈 I stedet for at grine og ryste på hovedet af hende, som jeg ellers på en tålmodig dag havde gjort.😅 Vi glæder os til dit næste indlæg – du er sej!!💪😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde besluttet mig..