Status på ferien i Hurghada

Sandheden om Yoga alle skal høre!

Reklame for JO:GA

Pilotmanden grinte, da jeg fortalte ham, at jeg skulle starte i et yoga-forløb. Han var udemærket godt klar over, at yoga ikke lige plejer at være min kop the. Jeg er en pige med krudt i røven, der ikke er specielt begejstret for at sidde stille. Generelt har jeg haft problemer med bare at være. Det er i virkeligheden derfor jeg tog udfordringen op, da jeg takke ‘JA’ til dette samarbejde med JO:GA. ..Og så må jeg indrømme at det sociale også tiltrak mig en smule. Jeg har efterhånden mødt en del søde mennesker i de forskellige centre her i København. Heldigvis har der været en god håndfuld, der har været lige så stivbenede som jeg, så jeg ikke skulle ligne en idiot alene.

Det lange hyl(mig) har nu gået til yoga i 6 uger. Jeg startede som nybegynder med kun få timers erfaring inden for feltet. De første par uger gik jeg faktisk derfra og tænkte: “For helvede altså. Dét her bliver jeg ALDRIG glad for. Det er så sindssygt kedeligt!”. Jeg indrømmer gerne, at det var sådan, jeg havde det. Det er jo egentlig ret interessant, for det fortæller noget om, at jeg netop ikke er god til at være i nuet med mindre, der er fuld smadder på nuet.

Jeg er nu – 6 uger senere – allerede blevet SÅ meget bedre til bare at være. Jeg tror ligefrem, at jeg kan begynde at meditere nu. Noget jeg altid har ønsket mig at kunne, men haft utroligt svært ved. Og selvom jeg i starten kedede mig undervejs, gik jeg jo alligevel derfra og følte mig helt lettet, rolig og grounded. Især ved de sidste par yoga-timer, er jeg gået derfra med en endnu større forståelse for, hvor vigtigt det er at komme ned i kroppen og lave dybe vejrtrækninger, selvom alene tanken kan give mig fnat. Det har simpelthen kunne lette et ton af stress fra mine skuldre. Tænk hvor stor en forskel én times yoga kan gøre for ens velvære.

Og så har det bare været sindssygt fedt, at kunne møde nogle dejlige mennesker og lære dem at kende! Jeg har altid tænkt, at sådan nogle yoga-centre ikke var noget for mig, fordi det hele nok var stift og formelt. Hos JO:GA er dette IKKE tilfældet. En varm anbefaling herfra.

Ps. Tak til alle jer, der gad at gå på hold sammen med mig og støtte mig i, at jeg ikke kunne nå mine egne tæer. Jeg er altså tæt på nu! Haha. <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på ferien i Hurghada