Samarbjedet med Elliots far

JEG HAR KØBT EN BOLIG

Underskriften er sat og bankgarantien er i dette øjeblik ved at blive fixet i min bank, der altså med glæde låner mig pengene til en ny bolig på trods af min korte historik som selvstændig og lønmodtager. Da hus-drømmen med ekskæresten gik i vasken besluttede jeg mig for, at jeg ikke længere ville gå og vente på, at en dejlig mand skulle komme dumpende og flytte sammen med os i noget større.

Jeg er one independent woman, og det skal jeg saftsuseme love jer for, at jeg kunne mærke helt ud i tåspidserne, da jeg satte min krusedulle på overdragelsesaftalen i sidste uge. Det føltes for vildt! Jeg har knoklet røven ud af bukserne for at kunne ligge de 5% i udbetaling og det lykkedes mig! Banken har ikke skulle bidrage med en eneste krone til den udbetaling. I did it! Og jeg er saaaaatme stolt.

Hvordan fik jeg fat i min nye andel? Jeg har skabt mig et fantastisk univers med dejlige, empatiske og hjælpsomme mennesker på mine offentlige platforme. En af mine følgere havde fanget i min story, at jeg overvejede at købe en andel i københavn. Hun skrev til mig, at hende, kæresten og lille bebs snart skulle sælge deres andel, og at jeg var velkommen til at komme og kigge på den. Jeg så den, og jeg ville have den!

Herfra gik det stærkt. Det københavnske boligmarked er vanvittigt. Det gjaldt om at være aggressiv, stratetisk og hurtigst. Først til mølle konceptet. Det individ, der først er klar til at skrive under på købsaftale får lejligheden.

Jeg kimede min bankmand ned klokken lort om morgenen. Ubehøvlet men nødvendigt. Jeg pressede ham til at lave gennemsyn og vurdering af andelsforeningen og boligen – altså sådan ca. 9 lange dokumenter – samme formiddag. Jeg fik grønt lys til at købe og meddelte sælger, at jeg var klar til at skrive under. På dette tidspunkt er der gået lidt under et døgn fra, at vi forlod deres lejlighed dagen forinden. Jeg får fat i min advokat og betaler for at få sagen haste-godkendt, eller hvad fanden man kalder det. Dagen efter sætter jeg min underskrift på overdragelsesaftalen.

Vi flytter i august og jeg glæder mig fucking meget. Det er i gå-afstand til både park, strand, metro og gode skoler!

I don’t need no man..

Ps. Jeg vil gerne have en mand. Helst en sød en, der elsker børn og ikke er totalt ego mentalt ustabil. Lidt er okay..

 

3 kommentarer

 • Tillykke!!! Det var et kort visit i NV! Men Østerbro er helt sikkert bedre ift. skoler og… alt 😉 Ses måske der om et par år…… Seje kvinde!

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Du er “da sjit”!!! For pokker en powerkvinde!

  Har også lige bedt banken gøre klar til at jeg overtager huset – en mega trist situation – minder lidt om din, bare med 13 år bag os og 2 børn – men energi som din inspirerer mig – du er SÅ vild! Det skal nok gå det hele. Det SKAL det. Broken heart and all…

  Og ham manden? Han kommer liiige om lidt, bare vent, du skulle lige mærke at du kunne selv først og SÅ kommer han – når du vil 🤩🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  TILLYKKE MED JERES KOMMENDE HJEM! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samarbjedet med Elliots far