ET HELT NYT HJEM..

OM KÆRLIGHEDEN OG EN SÅRBAR TID

Annonce for GoMentor

Jeg græder oftere end jeg plejer, og derfor har jeg søgt noget ekstra hjælp hos GoMentor. De tanker jeg render rundt med, er sgu lidt tunge at bære på alene..

Af fare for at skræmme fremtidige bejlere væk OG fremstå som en desperat single mom, så indrømmer jeg alligevel gerne, at jeg synes, det er hårdt at være alene med sønnike. Ikke i forhold til det praktiske. Det klarer jeg snildt. På det plan føler jeg pt., at jeg kunne jonglere med 5 unger, som min mor gjorde det i sin tid, hvor hun var enlig mutter til mine søskende og jeg. Men følelsesmæssigt… Av. Det er hårdt ikke at have en mand, at kunne dele sit barn med. Den store glæde, kærlighed og stolthed man mærker, når man er nogens mor. Dén vil jeg så gerne dele med en. Familiefølelsen… Det at kunne putte sit barn, for bagefter at gå ind i stuen, hvor der faktisk ligger en sød mand og venter på at modtage og give kærlighed. De tanker, har jeg delt med min nye mentor, Dorthe, jeg lige vender tilbage til..

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er virkelig mange mænd, der gerne vil være en del af både mit og sønnikes liv. Nu indser jeg, at jeg på nuværende tidspunkt måske kommer til at fremstå en smule arrogant, men i kender mig, og ved at jeg ikke er sådan. Min pointe er bare; jeg kender efterhånden mit værd, og jeg mærker og ser hver dag massere af interesserede mænd. Mænd der er klar på hele pakken. Voksne, modne mænd, der synes, at jeg er noget af det mest fantastiske, de nogensinde har set, og mit barn ligeså. Men hvorfor er jeg så stadig alene? Fordi jeg falder for de forkerte mænd. Klassikeren.. Jeg forelsker mig ikke i de mænd, der vil gå gennem ild og vand for både min søn og jeg. Jeg falder for dem, der i den grad udfordrer mig på min ellers ekstremt store rummelighed. Mænd der har flere skeletter i skabet end gennemsnitligt. Mænd der overdynger mig med ros og støtte, for alligevel til sidst at efterlade mig med følelsen af, at jeg er et dårligt og modbydeligt menneske. Mænd der i virkelighed slet ikke er klar til hele pakken. Mænd der ikke kan rumme, at de ikke er nummer et. Og ved i hvad? Det vil de ALDRIG nogensinde blive..

Dét er måske i virkeligheden det sværeste ved at finde sammen med en, der har børn i forvejen. At skulle kunne finde ud af tilsidesætte sine egne behov. Nogle mænd – dem der ikke har været vant til at tilsidesætte egne behov i lang tid, eller måske endda aldrig – vil opleve, at de skal gå på kompromis med sig selv meget af tiden. At de bliver overset, overhørt og glemt. At de hele tiden skal ofre sig for at passe ind. At de skal give for meget af sig selv. Tilpasse sig i sådan en grad, at det rammer deres ellers velplejede ego for hårdt. Og gud forbyde, hvis et forhold kræver, at man skal forandre sig… Det er trist, sandt og også helt forståeligt. Det giver god mening, taget omstændighederne i betragning.

Jeg er på INGEN måde et sted, hvor jeg har travlt, er desparat eller vil gå på kompromis. Jeg skal lære at være i mine følelser i stedet for at flygte og erstatte tomheden med random mænd. Og det har jeg fandme klaret til UG og slange. Ikke én eneste date, ikke ét eneste kys, ingen fysisk kontakt, ingen flirteri.. Nada. I en måned. Den gamle Alexandra havde faret ud i byen og fået opmærksomhed og bekræftigelse hos samtlige af byens flotte mænd. Tinder, Happen, hjernedød druk, onenightstands og hele lortet. I dag.. Jeg er vokset SÅ meget. Det er så vanvittigt.

Men for at kunne klare det, har jeg i den her tid haft behov for noget ekstra støtte, og det er her GoMentor kommer på banen. GoMentor har givet mig muligheden for at kunne skrive til en psykoterapeut 24/7. GoMentor 24/7 er et abonnement, hvor man får sin helt egen mentor, således at man altid – uanset tid eller sted – kan skrive fortroligt med en psykolog, terapeut eller coach online. Der sidder udannede eksperter inden for alle de områder af menneskets psyke, du kan forestille dig, og du får tildelt din helt egen mentor, du altid kan skifte ud, hvis ikke du føler, at der er kemi.

DER KOMMER EN RABATKODE I BUNDEN AF INDLÆGGET <3

Min mentor hedder Dorthe, og hun er en dame med over 15 års erfaring med samtalepraksis, herunder psykoterapi, jungiansk analyse, mentoring, supervision og coaching. Ligesom alle andre mentorer hos GoMentor er hun yderst kompetent og opfylder de højeste udannelseskrav i Danmark. Oven i hatten er hun også lige forsker, ph.d. og underviser på Roskilde og Københavns Universitet. Det fortæller jeg jer for at lade jer vide, at det ikke bare er alle mulige random mennesker, der sidder som mentorer inde hos GoMentor. 

Dorthe har jeg valgt fordi hun særligt har erfaring med angst og kærlighedsrelationer. Hun er den jeg skriver til, når jeg om aftenen ligger og mærker nogle ubehagelige følelser, jeg har svært ved at sætte ord på. Når jeg mærker den ekstreme ensomhed. Når jeg om natten mærker uro eller angst. Nogle gange kan det være en fordel, at man ikke skal møde fysisk op. At man kan klare det hele online lige præcis, når man har brug for det.

GoMentor er noget for dig, hvis du kan nikke genkendende til bare én af nedenstående ting, og det tror jeg, at alle kan!

Måske går din partner og dig hinanden på nerverne? Måske mangler du et spark i røven, så du kan træde ud af din offerrolle? Måske mangler du støtte til at sige dit job op og gå den vej, du altid har drømt om? Det kan også være, at du ligesom jeg mærker ensomheden lidt for ofte? At du ikke tør date, eller ved hvordan man kommer igang med det? At du lider af angst, er stresset eller har et lavt selvværd? Måske har du det svært med din krop eller dit sexliv? Det kan også være, at du oplever, at det er hårdt at være mor, arbejde fuldtid OG finde tid og overskud til alle de praktiske gøremål, en mand og sidst men ikke mindst; DIG. Eller måske tænker du ofte over, hvad meningen egentlig er med livet? Skal det være så hårdt at stå op om morgenen og komme afsted?

Kan du nikke genkendende til bare én af ovenstående ting, så kan jeg godt anbefale dig at prøve GoMentors 24/7. Og hertil er det vigtig for mig at fortælle dig, at GoMentor ikke kun er til dig, der har det svært. Det er også til dig, der bare gerne vil have det bedste ud af livet. Der er fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du finder ud af, at det ikke giver dig noget, så kan du få pengene retur. Og så har jeg selvfølgelig skaffet jer en rabatkode.

Hvis du bruger koden migogmintinderbaby10 så får du 10% rabat, hvilket gør det ekstremt billigt, da prisen i forvejen er meget lav!

Du kan læse mere om det hele her.

Stil endelig spørgsmål, hvis i er i tvivl om noget, og TAK fordi i altid støtter mig.

 

1 kommentar

  • M

    Har du overvejet at gå efter en mand der har børn i forvejen? Altså ikke efter behov! Men ex 7/7 ordning. Der vil være en hel anden forståelse og rummelighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET HELT NYT HJEM..