Pædofili og vores mangel på rummelighed

ET HELT NYT HJEM..

 

Da jeg gik fra sønnikes fader for snart 2,5 år siden, flyttede vi i en stor lejlighed på 83 kvadratmeter. Efterfølgende har jeg – grundet den dyre husleje – valgt at flytte os hen i en mindre og billigere lejlighed. Det betød for os, at vi måtte gå 30 kvadratmeter og et børneværelse ned i størrelse. Vi har nu små 53 kvadratmeter og intet børneværelse. Da vi flyttede solgte jeg alle de billeder jeg havde, fordi jeg troede, at der ikke ville være plads til at hænge noget op på væggene. Det var sgu dumt, for lejligheden har i lang tid set meget tom ud med de bare vægge.

Nu har lejligheden takket være Desenio fået en stor makeover, og det er nærmest blevet et helt nyt hjem. Dét har jeg glædet mig til at vise jer, men før i kigger billederne af vores nye hyggelige hjem, så skal jeg lige fortælle jer, at jeg har fået en rabatkode til jer, så i selv kan gå amok med at gøre jeres hjem lidt mere lækkert! Med koden ‘migogmintinderbaby’ får i 25% rabat hos Desenio mellem tirsdag d. 16 april – torsdag d. 18 april. Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer, men derudover slår i jer bare løs.

Først skal i se vores lille stue/køkken/legerum… Ja, det er som sagt en MEGET lille lejlighed.

 Set fra venstre: Pink Staircase Plakat – Dancer Three Plakat – Dance Plakat – Hero Plakat – Watercolor Hands Plakat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm Window Plakat

I hjørnet af vores stue har jeg lavet et lille Elliot-område. Nu hvor han ikke har sit eget værelse, tænkte jeg, at det var ret hyggeligt at han kunne få sit eget sted med nogle flotte plakater vi kan kigge på og tale om sammen.

Dinosaurs Plakat – Papercut Alphabet Plakat

 

 

I soveværelset har jeg hængt to plakater der giver mig ro. Jeg elsker havet. Generelt beroliger naturen mig, og plakaten der hænger ved siden af påminder mig om tankens kraft og i den forbindelse vigtigheden i at tænke positivt, selvom livet kan være en modbydelig bitch.

Ocean Wave PlakatYour Mind Plakat

Nu har jeg jo ikke nogen mand, så jeg har sgu selv hængt billederne op og bestemt, hvordan de skulle placeres i forhold til hinanden. Men hvis ikke du er så kreativ, så kan du finde virkelig meget inspiration og mange forskellige forslag inde hos Desenio. Du kan også følge dem på Instagram, hvor de går under sammen navn, @Desenio <3

Ellers kan du bare hoppe direkte ind på Desenios hjemmeside og kigge løs på deres smukke posters og store udvalg af rammer.

Ha’ en dejlig dag! Min bliver brugt i Aalborg med Elliot og mine barndomsveninder <3

1 kommentar

  • Josephine

    Sikke nogle fine plakater, det ser virkelig godt ud 😍 Og tak for rabatkoden, jeg har netop siddet i går og browset deres side for plakater til soveværelset, som efterhånden er det eneste sted i lejligheden med en bar væg 😂
    Jeg er i øvrigt helt vild med Brave plakaten, har selv Fearless i lidt samme stil. Har bare et eller andet for billeder af stærke indianer kvinder ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pædofili og vores mangel på rummelighed