En knap så klog kæreste..

OM DET DER SEXLIV..

Annonce for L’amourbox

Det er ikke for sjov, at jeg netop har tilmeldt mig en optagelsessamtale til sexologuddannelsen. Så snart min kalender og økonomi tillader det, går jeg i sving med den uddannelse. Det er faktisk allerede 2 år siden, jeg skrev det her indlæg, der netop forklarede, hvorfor jeg vil have det certifikat med mig videre i livet!

Generelt er jeg ekstremt interesseret i menneskekroppen. Hvad vil den? Hvad kan den? Hvad stopper den? Og så elsker jeg at bryde tabuer. Jeg er af den store overbevisning, at det er vanvittigt vigtigt at snakke tabuer til livs. Helt grundlæggende kulturelt har vi opbygget et stort tabu omkring sex. Det er ikke noget vi taler om i dagligdagen. Det hører privatlivet til..

For mig handler det ikke nødvendigvis om, at vi skal indvie alle andre i vores eget private sexliv, men at vi tør tale højt om dét at have sex, at opleve nydelse, at få orgasmer.. Resultatet ville i så fald blive, at vi kunne få et bedre forhold til både vores egen og andres seksualitet. Det er lige så almindeligt at have sex, som det er at spise en madpakke, for dælen.. Og med det sagt vil jeg gå i krig med at bryde tabuet.. Alle ville have godt af at læse med!

Jeg kan godt lide sex og orgasmer. Surprise.. I de dage, hvor jeg er ekstra stresset eller angst, kan intimitet, sex, et par orgasmer eller 3 gøre underværker. Faktisk er der lavet et hav af studier på, at sex og særligt orgasmer har en god effekt på mennesket i krise(google selv lortet). I pressede perioder kan det derfor pludseligt gå op for en, at man onanerer flere gange dagligt. Det er ikke unormalt. Er dit nervesystem overbelastet vil du ganske naturligt søge noget, der giver dig en pause fra smerten og måske endda et lille øjeblik af glæde og velvære.

L’amourbox, der står bag en romantisk medlemsklub, der sender erotiske overraskelser ud til medlemmerne hver 2. måned, har sendt mig den tingest i ser ovenfor. Den var med i februarboksen, som jeg gav dem lov til at sende til mig. Den prisbelønnede “Womanizer” som jeg efterhånden har hørt en del om.. En stimulator med orgasmegaranti, siger kvinderne. Nu har jeg prøvet den, og den er god! Trust me on this. Det lille hul i ser på den hvide dims skal ligesom føres ned over klitoris, så selve klitoris faktisk IKKE bliver berørt. Alle de kvinder der har prøvet at være sammen med mænd, der nærmest filer ens klitoris VED, hvor ubehagelig det kan være at modtage direkte berøring på klitmis. It’s NOT nice guys! Men dén her dims giver altså de vildeste orgasmer ved hjælp af pulserende luftbølger inde i det der hul, der ganske smart danner vakuum. Det er helt skørt og helt genialt på sammen tid. Orgasmegaranti, blev der sagt!

Faktisk er L’amourbox et koncept designet til par, men det kan i den grad også gå an til de nysgerrige og eksperimenterende singler. Der er 5-7 overraskelser i hver boks til en værdi af minimum 600 kr. Det koster kun 199 kr, der er gratis fragt og INGEN binding. Det er sgu en helt okay deal.

Jeg vil især anbefale L’amourbox til jer der har brug for at få gnisten tilbage i det lille hjem. Måske er der gået lortebleer og hverdag i den? Måske trænger i til at spice sexlivet lidt op? Men jeg vil også anbefale den til jer, der gerne vil værne om erotikken og kærligheden derhjemme. Jer der gerne vil have det sjovt med jeres partner, lære hinanden ENDNU bedre at kende og måske endda teste lidt grænser af? Og sidst til dig der er stresset, angst eller i højere grad oplever andre former for negative følelser. Man skal ikke være så bange for at springe ud i noget nyt. Vi lever kun en gang. Sådan en tilgang har jeg generelt til de fleste ting her i livet. Hvorfor ikke? Hvorfor levet halvt, når man kan leve helt?

Når det så er sagt, er der vanvittigt meget sex-legetøj på markedet, hvorfor det kan være ekstremt svært at vælge det rigtige. Jeg taler af bitter erfaring. Man vil nødigt stå med det forkerte stykke legetøj i hænderne fredag aften. Haha.. Det er her L’amourbox kommer ind i billedet. De sender kun nøje udvalgte overraskelser ud til dig. <3

Hvis du beslutter dig for at få et bedre sexliv, hvad enten det er med dig selv eller din partner, så skriv lige ‘Tinderbaby’ i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Så får du en lille ekstra gave med til en værdi af 79 kr. Hvis i bestiller inden for den nærmeste fremtid får i februarboksen, så i blandt andet kan prøve den der klit-vakuum-dims!

Personligt tror jeg, at mine grænser er svære at udvide på det seksuelle plan. Jeg er ikke sart, og jeg er heller ikke så kropsforskrækket, så nu er jeg hoppet i den her sag, og der er sgu hul mellem benene. Det er da praktisk og også ret sjovt. Haha! Eftersom i allerede – hvis i har fulgt med længe nok – har set mig nøgen, tænker jeg ikke, at i tager skade af et lille billede med en letpåklædt mutter. Her har i i hvertfald et eksempel på, hvad der også kunne være med i jeres L’amourbox.

Ps. Ja, jeg måtte redigere mine nipples væk, så Instagram ikke fjerner mit indhold. Mine farlige brystvorter…

5 kommentarer

 • ser varmt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Takket være dit opslag faldt jeg i fælden og har bestilt en box. Det er altid dejligt med overraskelser og ny inspiration. Dig må jeg sige jeg blev lidt skuffet over firmaet. Jeg har fuldt forståelse for at der ikke sendes produkter med til en værdi af 899kr men at skrive at womanizeren har en pris på 899kr som er hvad den “ægtepar koster og så sende et engang produkt med synes jeg er forkert. Og lidt spild af resurser. .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Fint nok at dine nipples skal være under censur på insta. Men det behøver de jo ikke være herinde 🤣😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Alexandra – kommer pakken i “diskret” indpakning? 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dét gør den! I en helt almindelig pakkasse ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En knap så klog kæreste..