MINE MÆND

En knap så klog kæreste..

I går lykkedes det mig at overraske ham der min flotte kæreste. Han troede, dum som han var, at vi skulle hygge sammen alle tre: ham selv, sønnike og jeg.. At han efter arbejde skulle komme herhjem og blive budt velkommen af både mig og bettefisen. Dette på trods af, at jeg havde skjult min story fra ham og forsøgt at forsinke ham op til flere gange.

Dagen forinden havde ikke været speciel rar for nogen af os. Hverken mig eller kæresten. Vi er stadig igang med at slibe kanter af, og det kan nogle gange være vildt frustrerende og drænende. Derfor besluttede jeg mig for at gøre noget, der ville betyde meget for min dejlige mand, der – ligesom jeg selv og elliot – nogle gange lider under, at drengens far er pilot og har et uforudsigeligt skema med mange dage i udlandet. Jeg kunne mærke, at vi begge to ville have godt af lidt romantik og kæreste-tid. Og samtidig var det vigtigt for mig at vise min partner, at han OGSÅ betyder meget for mig. At der er plads til ham. At jeg høre, hvad han siger.

Farmand hentede Elliot som aftalt(der skal han være hele weekenden) og jeg sprintede i fakta for at købe stearinlys, lækker mad og vin. Maden blev så knap så lækker, når det kom til stykket, men jeg gjorde sgu et ihærdigt forsøg. Nogen skulle have fortalt mig, at man ikke skal putte to spiseskefulde salt i flødekartofler. Men så havde vi da noget at grine af! Flot Alexandra.

D blev virkelig glad OG overrasket over, at vi pludselig var børnefri. SÅ glad at der faktisk falt lidt massage af til mig senere på aftenen. Jeg fucking ELSKER massage. Massage og chokolade(!!) ER altså bare vejen til mit hjerte.

I dag har jeg arbejdet hele dagen og danset rundt i københavns befolkede gader med musik i ørene, og nu er det sgu fredag! Rigtig god weekend til jer!

Ps. Jeg er allerede blevet haglet ned med spørgsmål om, hvor mine solbriller er fra.. No shit. Jeg har lige købt dem i dag i H&M til 99 kr! I kan finde dem ved at klikke HER <3

Pps. Min kæreste er altså ikke dum. Faktisk har han en IQ, der er NÆSTEN lige så høj som min 😉 ..Men jeg kan godt li’ at drille ham lidt.

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er selv en skovl i et køkken og hader at lave mad, men TO SPISESKEFULDE salt… 😲😂🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Min mor sagde, at jeg skulle huske rigeligt med salt.. Så det gjorde jeg. haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  hej, hvis man skal bruge din rabatkode, så du også får noget ud af når man tilmelder sig retnemt, hvilken kode skal man bruge? på forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så skal man swipe up og bruge det link jeg har på min instagramprofil 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MÆND