KAP VERDE

Om at få flere følgere på Instagram!

I en verden hvor der desværre er flere og flere, der køber sig til følgere, likes og kommentarer på de sociale medier, kan det være ekstremt vanskeligt at blive set. Når alle de “tomme” profiler med både 50.000, 100.000 og 200.000 følgere brager igennem og stjæler alt opmærksomheden på et falsk grundlag, så skal der sgu noget særligt til for at gøre sig bemærket!

Jeg kunne aldrig i mit liv finde på at købe mig til fake følgere, likes og kommentarer. Det er værdiløst. Og jeg nægter at lave aftaler med større profiler om at dele hinanden BARE, så jeg kan få flere følgere. Det er simpelthen imod alt, hvad jeg står for. Jeg har en enkelt gang delt en profil, fordi vedkommende var virkelig insisterende, og jeg tænkte: “Okay, så fuck det. Nu prøver vi at dele hinanden, og så får hun måske nogle følgere og bliver glad, og måske får jeg til gengæld nogle følgere af hende, der kan lide, hvad jeg laver..” Resultatet var, at hun fik 300 nye følgere, fordi mine følgere er ekstremt trofast og gerne følger mine anbefalinger, mens jeg fik en halv snes følgere af hende. Bagefter følte jeg, at jeg havde delt noget, jeg slet ikke selv var interesset i. Jeg havde lige prostitueret mig selv for en lille håndfuld følgere. For helvede, Alexandra.

Det var en engangsting, og det kommer aldrig til at ske igen, omend jeg godt kan forstå, hvorfor folk falder i den fælde i det her forskruede samfund, hvor alt handler om antal følgere. Det er helt forskruet. Der er profiler med 70.000 følgere, der har skrevet til mig og spurgt, om vi ikke skal dele hinanden på Instagram for på den måde at få nogle af hinandens følgere, og jeg har sagt ‘Nej’.. Det er meget muligt, at jeg flere gange har sagt nej til flere hundrede nye følgere på den måde, men jeg nægter at indholdet på min profil skal være kunstigt. Jeg vil hellere have 10.000 mindre følgere og så vide, at de er trofaste, og at jeg kan stå 100 procent inde for ALT, hvad jeg deler.

Det sjove og skræmmende er, at de folk der har henvendt sig til mig, så ikke deler mig efterfølgende. De er simpelthen for stolte. Eller også er de for præget af konkurrencen til at dele mit indhold. Og nu har jeg sagt nej til at dele deres profil, så hvorfor dælen skulle de så dele min!? Der er ikke én, der har skrevet til mig efterfølgende: “Ved du hvad Alexandra.. Selvom du ikke vil dele mig, så deler jeg sgu lige dig alligevel, for jeg synes, at flere skal kende til dig!” Ikke én.. Og jeg har fået mange forespørgsler. Hvad fanden er det for et søsterfællesskab?

Det er meningen, at vi skal løfte i flok. Så hvis DU støder på noget på de sociale medier, du tænker, der kunne være givende for alle dine venner/følgere, så del for satan. Ikke i håbet om at få noget igen, men med et mål om at sprede et godt budskab! Med et mål om at give kærlighed og støtte til en, der fortjener det.

Jeg deler ofte ting, jeg ser på Instagram, fordi jeg simpelthen synes, at det fortjener mere opmærksomhed. Jeg har absolut intet i mod at dele den samme profil 5 gange i træk uden at få noget igen. Det er ikke dét, der er målet med min deling. Min Instagram profil vokser hastigt og dynamisk. Det gør den fordi jeg kan stå 100 procent inde for det, jeg deler, og fordi dem der deler mig gør det af lyst og ikke af pligt. Det er ægte, og det er på den måde, man skaffer sig alle de trofaste følgere, tror jeg på!

Med fare for at fucke med janteloven kan jer fortælle jer, at mit engagement er 3-4 gange så højt som hos mange af de Instagramprofiler, der har over dobbelt så mange følgere som mig. Så fuck dét om der står 1500 følgere eller 40.000 følgere på din side, så længe du ved, at det du deler er ægte, så ski´vær´med alt det andet.

Jeg skal leve af at være influencer, så for mig er det selvfølgelig ikke helt ligemeget, hvor mange følgere jeg har. Men jeg ligger på et ret pænt tal, og min styrke i arbejdsøjemed er helt klart mine engagerede og trofaste følgere OG selvfølgelig det faktum, at jeg er autentisk og troværdig.

Jeg kunne slet ikke have gjort det uden jer! SÅ TAK til alle jer, der deler mig og mit budskab dagligt. I løfter mig, og på den måde kan jeg få lov til at løfte endnu flere mennekser og oven i købet (forhåbentligt) få lov til at leve af det, jeg ELSKER at lave. <3

Ps. Det er vigtigt for mig, at i forstår, at jeg GODT kan sætte mig ind i, hvorfor folk føler behov for at købe sig til fake followers osv.. Før jeg blev mor var mit selvværd så lavt, at jeg sikkert også kunne finde på at gøre det sammen. Jeg har bare brug for at italesætte, hvor vanskeligt det så er for os, der rent faktisk har knoklet sig til et solidt følgertal, at hamle op med dem, der har købt sig til det. Det er sgu lidt trist. That’s all. 😉

11 kommentarer

 • Sanne

  Vil du ikke lave et blogindlæg om hvordan og hvor lang tid der gik inden din søn og din kæreste mødte hinanden og. Kan huske du lavede et blogindlæg om at det var voldsomt da din søn skulle møde Mikkels kæreste, men ikke hvorfor det var voldsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jydekylling

  Må jeg spørge, hvilke årsager der kan være til, at du ikke vil dele en profil? Er det ‘bare’ et princip om, at du ikke vil lave den førnævnte byttehandel, eller er det fordi du ikke synes, at du kan stå inde for profilernes indhold? Eller er det fordi, du ikke tænker, at indholdet er relevant for dine følgere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er fordi, det ikke falder mig naturligt at blive bedt om at anbefale nogen. Mine anbefalinger skal komme af lyst. Så med mindre jeg i forvejen havde tænkt mig at anbefale profilen, kommer det ikke til at ske. Derudover kan det selvfølgelig også være, at jeg bare synes deres profil er kedelig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hmmm. Jeg er lidt ambivalent over det her indlæg, uden egentlig helt at kunne sætte en finger på hvorfor… På den ene side er det fint at have et statement omkring at du tager afstand for denne “byttehandel”, og på den anden side finder jeg det enormt trættende med det her enorme fokus og hype omkring følgere og selviscenesættelse på de sociale medier. Det er som om at man efterhånden er blevet…. mættet.

  Jeg synes du er cool, og jeg nyder særligt at følge med i dine personlige og unikke indlæg, som jeg særligt syntes at du postede i starten af din tid som blogger. Jeg håber at der kommer flere af disse igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du kommer nok til at springe over en del af de indlæg så, for det er noget der fylder ekstremt meget for os, der skal leve af de sociale medier, og det er vigtigt at vi taler højt om det igen og igen og igen ❤️ men ser skal nok komme masser af alt det andet også 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jóna Astrid Lambastein

  Man må håbe på at virksomheder vil blive bedre til at gennemskue dem der har falske følgere. Det er kornet nemt at finde ud af og egentligt skal man jo bare finde ud af hvor mange eksponeringer ens profil har, hvilket k jo er meget vigtigere end hvor mange følgere ens profil har.

  Jeg tror det er godt at jer der virkelig går op i at have gode og trofaste følgere, italesætter at det er mange der snyder, da det på dem måde bliver sat større fokus på det.

  Al hels og lykke med din business ❤️ Du gør det godt og hjælper mange der var det svært. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvem er de der som køber sig til følgere? Altså hvordan spotter man dem? Har ikke en huende fis forstand på det. Ser ofte folk omtale dem….Men hvem er de? Kunne være rart med en guide til hvordan jeg spotter dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Hej Lea
   jeg tillader mig lige at svare. En god måde at tjekke om folk har falske følgere er f.eks. at trykke på “følgere” oppe i hjørnet på deres profil (altså der hvor man kan se, hvor mange, der følger dem). Så kan du bruge søgefeltet. Mange falske følgere hedder noget med tal i deres navn. Så du kan starte med at søge på “1” og se om der kommer nogen frem. Hvis der er virkelig mange og du kan fortsætte talrækken med 2,3,4.. osv så har du en god indikator på, at der er mange falske følgere. 🙂
   Håber det var til at forstå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak. Og lige præcis.. Derudover kan du kigge i kommentar feltet under profilen og se, hvad der står. Hvis der står mange kommentarer på engelsk så som: “Great Capture!”, “Amazing photo”, “Go follow me”, “Great shot”, “Awesome!”, “I like your profile”, så lugter det også lidt for langt væk af faaaaknæsss… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Mange tak for svar. Dejligt med lidt viden. Nu skal der undersøges 😄😄😄😄😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ikke tænkt over det, på den måde. Tak for fin øjenåbner 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAP VERDE