Skriv dit speciale på rekordtid!

DET ER NÆSTEN DUMT AT LADE VÆRE – BLACK FRIDAY

Der er ikke mange penge på min konto lige nu, men det er der sgu heller ikke i næste måned, for så står den på julegaveræs. Derfor er det jo skide genialt, at det er BLACK FRIDAY lige om lidt! Faktisk er mange tilbud allerede tilgængelige nu, så jeg vil spare jer for mit ævl og gå direkte videre til at give jer et genialt julegave-tip.. En julegave til en du elsker eller måske bare til dig selv, fordi du er så mega nice..

Jeg har testet en helvedes masse produkter til mit store garn, og nedenstående produkter fra Beautycos fortjener virkelig at blive nævnt, fordi de er herre lækre! So here we go. Her er 3 anbefalinger fra mig:

På en suveræn førsteplads har vi den her Parlux Føntørre, der på alle måder er ret fantastisk.

Den er pæn, den vejer ikke en skid, og så har den en kraftig motor, der tørrer dit hår hurtigere end, du kan nå at lave et veltilberedt spejlæg. Og til alle de miljøentusiaster, der må læse med her på kanalen, så kan jeg fortælle jer, at det er en maskine, der er bygget af genbrugsmaterialer. Dét her er ikke bare en almindelig føntørre. Den er en professionel salon-føntørre, der lige nu er vildt meget på tilbud.
Den koster normalt 1550 og fås nu til 599 kr. En hurtig lommeregner fortæller mig, at i sparer 951 kroner. Så meget for matematik på A-niveu. Find den her i nærmest alle tænkelige farver.

 

På en pæn andenplads får i Olaplex kuren. Kuren alle snakker om. Kuren der går dit skadede hår sundt og lækkert igen!

Den har nu fået en fast plads i min brusekabine. Kuren er lavet i forbindelse med de profesionelle salonbehandlinger, du kan få ved frisøren. Det virker indtil videre ret genialt på min høstak. Én gang om ugen skal håret lige ha’ en tur.

Prisen er normalt 312 kr, men i forbindelse med BLACK FRIDAY kan du få det til 129 kr. Find det her.

 

På en RIGTIG fin tredjeplads har jeg valgt Hair Doctor. Et genialt mærke inden for hårpleje. Kevin Murphy og Hair Doctor har jeg generelt RET god erfaring med. De har så mange lækre sager. Hvis jeg skal vælge et yndlingsprodukt fra Hair Doctor må det være deres Argan Oil. Og i den forbindelse får i selvfølgelig et overeksponeret billede af mig, der kysser produktet. Jeg har set, at det er så moderne at gøre det på den måde.

Der er 25% rabat på ALT fra Hair Doctor. Find det her.

 

Nu tror jeg, at min søn har siddet med ipadden længe nok, så jeg vil kaste mig over ham og nyde, at han er min <3

Ps. I kan se ALLE deres BLACK FRIDAY tilbud ved at klikke lige her <3 Det er næsten dumt at lade være 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriv dit speciale på rekordtid!