Hvem havde troet det?

I morgen bliver jeg en bedre mor..

Reklame for Kokkens Hverdagsmad

1dfc2a61-148e-4c53-bbc4-0ce05ee7f0fe   Næsten hver aften går jeg i seng med dårlig samvittighed. Og så tænker jeg: “I morgen. I morgen SÅ er jeg der bare 100 procent for min dreng. Så leger jeg med ham konstant, er mega nærværende og lægger min telefon laaaaaangt væk hele dagen! I morgen SÅ henter jeg ham tidligt. Og i morgen SÅ er jeg mere tålmodig. I morgen SÅ…”

Næste aften når min lille skid er puttet, ligger jeg igen i sengen med præcis den samme følelse. Følelsen af ikke at have givet alt, hvad jeg har i mig. Følelsen af ikke at have været en nærværende mor. Følelsen af at have siddet for meget med min telefon. Følelsen af ikke at have leget nok med mit barn. Følelsen af ikke at kunne overskue at lege nok med mit barn, i virkeligheden. Jeg synes, det er hårdt at lege. Jeg synes, det er hårdt at være på hele tiden. Jeg har brug for nogle pauser i løbet af dagen, hvor jeg kan trække mig. Men pauserne giver mig ondt i maven og dårlig samvittighed.

Jeg har haft ret travlt det sidste halve år. I over 6 måneder har jeg sagt til mig selv: “I morgen SÅ…”. Og det sker bare aldrig. For jeg bliver ved med at have meget at se til. Én af de ting, jeg har ønsket at få ind i vores hverdag er, at vi spiser aftensmad sammen. Sidder ved spisebordet og snakker og spiser. Det sker fandme sjældent. Det er meget nemmere at smide Gurli Gris på fjerneren og smække røven i sofaen. Så slipper jeg jo for at være på. Men nu hvor vi i de sidste par uger har fået mad fra Kokkens Hverdagsmad, er det som om, at det er blevet lidt mere hyggeligt. Vores menu består ikke længere af pasta med ketchup tre gange om ugen. Haha. Nu har vi gjort det til en ting. Kvalitetstid.

Elliot har altid være meget med mig i køkkenet, og han synes det er sjovt, at hælde mad ud af måltidskasserne og hjælpe mig med at varme og tilberede det. Mest fordi han så får lov til at tyvstarte på maden. Den lille bandit.

dccb72ee-6ef6-44f2-a5be-398e8597609b

978509fc-9546-458f-8f3c-a1b20276b8df

Rutiner er ikke noget, vi har meget af herhjemme. Mest fordi jeg er et meget spontant menneske, der ikke kan li’ at være tvunget til at skulle noget på et bestemt tidspunkt. Jeg kan godt li’ at være fri og gøre, hvad jeg har lyst til. Men lige præcis med måltidskasserne, gør det kun vores liv nemmere. Vi bruger mellem 10 og 20 minutter på at lave maden, og så hygger vi bagefter ved bordet sammen.

41cc5806-29ad-4cc1-b689-63f76572d353 625a0f62-2a0f-4858-9e15-d72e47d3062c

Beklager den halvnøgne påklædning, men vores lejlighed er en sauna lige for tiden. Havde jeg ikke skulle tage billeder, havde jeg siddet nøgen. Men det er måske også lige i overkanten til et sponsoreret indlæg!?

Anyhow. Jeg er ikke tvunget til at skrive noget som helst, så i skal bare vide, at jeg mener det, når jeg siger, at det er ret så smart med de her måltidkasser fra Kokkens Hverdagsmad. Det er nemt, børnevenligt og så er der sindssygt meget af det. Vi har altid rester tilovers.

Nu mangler jeg bare en opvaskemaskine, en rengøringsdame og en kæreste, og så er mit liv sgu fuldendt 😉

Ps. Jeg har som altid skaffet jer en rabatkode, så i kan få 20 procent rabat og prøve måltidskasserne af. Koden gælder Juni ud og er ‘Tinder20’! Og hey.. Så ønsk mig lige held og lykke, når jeg skal til eksamen i morgen. Shiiit.


 

3 kommentarer

 • Har prøvet at hav af forskellige kasse-løsninger. Synes altid det er godt i starten, men så begynder de at køre i ring med de samme opskrifter og råvarer igen og igen. Ideen er jo mega god, men kokkenes opfindsomhed er lidt sløj, synes jeg. Har dog ikke prøvet denne her (skal retfærdigvis siges)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Smart!
  Men… Jeg troede du havde en kæreste. Hvem er ham den pumpede type med rare øjne, der tit er på din insta-profil så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det har jeg skam ikke overhovedet ikke. 🙂 Det er muligvis Elliots far eller en ven du referere til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem havde troet det?