I morgen bliver jeg en bedre mor..

FAMILIE FERIE I DANMARK

Reklame  (Inviteret af Danhostel)

Jeg græd faktisk ret meget i telefonen, da min dejlige veninde Signe ringede til mig for at høre, om jeg var okay. Jeg var overhovedet ikke okay. Jeg følte mig udenfor, uønsket og efterladt, da en masse af mine blogger-veninder var blevet inviteret med på en tur, jeg ikke var velkommen på. Som jeg også skrev i indlægget, efterlod det mig med en forfærdelig følelse, der stikker langt tilbage i min barndom. Heldigvis blev jeg nærmest samtidigt inviteret på en miniferie til Aarhus på Danhostel Aarhus City, og så fik jeg sgu lov til at tage søde Signe og hendes lille datter Sophia med på turen! Heldige mig.

Vi har ikke råd til charterferie i år, og desuden tvivler jeg på, at jeg får min lille 2-årige bandit til at ligge stille på en solstol, mens jeg arbejder på min tan. Så hvorfor ikke tage på ferie i Aarhus, der desuden er min gamle hjemby. Jeg boede der faktisk i 3 år, mens jeg tog min Bachelor i Dramaturgi på Aarhus Universitet, og jeg er ret vild med den by. Jeg var blevet boende, hvis ikke min daværende kæreste havde lokket mig med til djævleøen.

Anyhow.. Vi hoppede alle fire i et tog fra København og 2 timer og 51 minutter senere var vi fremme i smilets by. Det gik overraskende let. Toget kan generelt godt anbefales, fordi børnene i familieområdet kan få lov til at løbe så tosset rund som de vil, uden der er nogle sure mokker, der kan sige noget til det 😉

 

Vi tjekkede ind på Danhostel Aarhus City, der ligger sygt centralt i Aarhus. Lige ned til åen inde i byen. Vi blev mødt af en sød, gæstfri mand, der viste os vores familieværelse. Jeg har boet på Hostel i Australien før og havde derfor mine bange anelser om, hvad det var for et sted, men jeg blev virkelig overrasket. Det er fuldstændigt lige som et hotel. Så hyggeligt og så fint.

 

 

Der var frit valg på alle hylder. Visit Aarhus havde sørget for, at der lå et AarhusCard på vores værelse, der giver fri adgang til nærmest alle tænkelige attraktioner og aktiviteteter i 72 timer. Det er sgu da smart. Elliot fik lov til at vælge.. Den trofaste følger ved udemærket godt, hvad valget faldt på; TIVOLI FRIHEDEN!

Vi brugte hele dagen i tivoli, og selvom Elliot kun er 2 år gammel, er der virkelig mange ting, han allerede kan prøve. Hans favorit er selvfølgelig den røde baron. No shit.

Efter den dejlig nats søvn og en lækker morgenmad på Danhostel kom mine 15-årige søstre, som bor i Horsen med vores far, og hyggede med os. Vi åd os fuldstændig prop-mætte på Aarhus Streetfood, der har over 30 forskellige madmoder med ALT MULIGT LÆKKERT. Seriøst.. Jeg elsker det. Vi bestilte lidt af det hele, for alt var bare SÅ fristende.  Elliots favorit var pandakager med nutella og banan og cola. Min var burgeren fra Duck It. Shit, den var god. Jeg gik derfra med bukserne åbne..

Jeg sværger. Han VAR glad..

Som jeg ofte før har sagt, oplever jeg nogle gange at føle mig vildt ensom, fordi jeg ikke har nogen at dele min dejlige Elliot med. Ensomhed der gør ondt. Men den her tur var bare lige, hvad jeg havde brug for. Jeg fik lov til at dele min lille basser med en dejlig veninde og mine mindre søstre, vi desværre ser alt for sjældent. Og så var det bare sindssygt rart at se, at Elliot en eller anden dag bliver en virkelig kærlig og sød storebror. Ham og 2-årige Sophia er så søde sammen. Der er 10 måneder mellem dem. Lillemanden var MEGET bevidst om, at han var den største, og at han skulle hjælpe Sophia og passe på hende. Mit hjerte smeltede bare <3 .. Ham har jeg altså opdraget godt.

Se dem lige.. Og nu er der kun 2 uger til, at vi skal på Campingferie – også i Jylland – og jeg glæder mig så åndssvagt meget! Denne gang skal vi afsted med min bedste veninde Moa og hendes lille Nor, der er født kun en uge før Elliot. Sammen skal vi fejre, at vi enlige mødre er fucking seje! Vi har begge afsluttet vores sidste eksamnier med topkarakter, og nu skal vi bare nyde, at vi kan holde fri med vores børn og de mænd, vi ikke har 😉

God dag og kys!

Ps. Af en eller anden grund VÆLTER det ind med nye følgere på min Instagram profil, og jeg har i de seneste mange måneder haft over 2 millioner eksponeringer på profilen. Noget tyder jo på, at det er vanvittigt spændende, hva!? Så hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du jo lige tjekke den ud her 😉


 

5 kommentarer

 • Trine

  Hej Alexandra!
  Lige et spørgsmål, som ikke har noget at gøre med dette oplæg. Men jeg vil så gerne vide, hvor dine skønne bh’er er fra? Det er dem du ofte har på i dine dansevideoer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Duck it laver de vildeste burgere. De plejede også at være på Papirøen, men du kan stadig finde dem på westmarket på Vesterbro! In case you didn’t know. 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor nice. Kan nemlig godt huske dem fra papirøen. Jeg må på westmarket! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det og ser det bare hyggeligt ud! Ferie behøver jo som du skriver bestemt ikke gå udenfor landets grænser og Århus er jo SKØN! Boede der selv i 5 år, da jeg studerede. Elsker Smilets by og eeeelsker din t-shirt/bluse på billedet fra toget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen bliver jeg en bedre mor..