TABU-TORSDAG: "MIN MOR ER ALKOHOLIKER"

NEM AFTENSMAD DER REDDER LIV!

Annonce i samarbejde med Kokkens Hverdagsmad

e9cebb6a-5b0d-4dff-840e-1a97b0b1f50d

Må jeg være helt ærlig? Det er sgu lidt sårbart for mig at sige, men jeg ved, at mange af jer til tider kan have det på samme måde, så jeg giver det et skud. Nogle dage går jeg og spørger mig selv: “Er dét her mit liv!? Skal det virkelig være SÅ hårdt? Er det sådan det er, at være voksen? Hvad fanden er meningen?”.

Det lyder måske en smule deprimerende, men jeg mener bare.. Som forældre står jeg op, kaster mad i skrutten på både mig selv og min lille tumling, der får lov til at se sidde og glo ind i en fjernsynsskærm, mens jeg fyrer lidt hurtig krigsmaling i mit trætte fjæs og sprøjter tørshampo i det hår, der efterhånden skriger efter et langt bad og en god klat sæbe. Vi hopper ind i ladvognen, spænder hjelmen(på alle måder) og cykler afsted mod børnehaven, hvor jeg efterlader et oftest utilfreds barn, der hellere vil blive hjemme ved mor. Men mor skal på arbejde og kommer først spurtende tilbage til børnehaven en time inden lukketid, som en af de sidste forældre. Badet i sved slæber jeg min trætte minikopi hen i vores lokale supermarked, og SÅ skal der handles med en umulig unge under armen, der nægter at gå selv: “Mine ben virker ikke mor! Løft mig!”. Efter jeg har ladet ungen fortære 3 mælkesnitter og en juice inde i butikken i et håb om mindre skrigeri, slæber vi vores varer hjem til vores rodede lejlighed. NU skal der laves aftensmad, og jeg MAGTER det bare ikke. Jeg vil allerhelst smide mig på sofaen med mit barn og en bunke legoklodser, for bare at få en time kvalitetstid og afslapning inden bassen skal kyles i seng, og puttehelvede starter.
Og så er det jeg tænker: “Really!? Er det her mit liv. Hvorfor er det så hårdt at være voksen?”.
Derfor blev jeg ovenud lykkelig da Kokkens Hverdagsmad tilbød mig at teste deres måltidskasser i 4 uger! No shit. Det er sgu da fedeste tilbud til dags dato. Faktisk ringede jeg til min mor og fortalte det, fordi jeg fik så voldsomt optur på, over at jeg nu får et lille pusterum fra hverdagens stress og jag. Jeg har LÆNGE gået og overvejet at bestille måltidskasser til mig og Elliot, men jeg har ærligt talt bare ikke fået taget mig sammen til at gøre det. Det fortryder jeg lidt nu, for hold da kæft, hvor er det bare så meget nemmere, og så ELSKER jeg den ekstra tid, jeg får foræret til at hygge mig med min lille Elliot. Jeg SKAL ikke handle på vej hjem fra børnehaven, fordi køleskabet kun indeholder én halv liter mælk, der i øvrigt er for gammel og noget tørt rugbrød. Jeg skal ikke bruge en time i køkkenet på at bikse noget kedeligt sammen, som Elliot alligevel ikke gider at spise, fordi vi får det samme hver anden dag.
Jeg er normalt verdens ringeste, mest dovne og mest uopfindsomme kok, men med Kokkens Hverdagsmad er der sørget for variede retter til hele ugen. Maden skal kun varmes og anrettes og er klar på 20 minutter! Og dét der især betyder noget for mig er, at retterne er børnevenlige, for mit barn spiser på ingen måde hvad som helst. Når man bestiller kan man selv nemt tilpasse tilbehøret, så man er sikker på, at alle i familien kan li’ maden. Og så er der MEGET af det. Vi spiser langt fra det hele, hvilket betyder frokost til mig dagen efter eller muligheden for at få en ekstra gæst til aftensmad 😉
 9635b432-f38b-481f-9918-e73b5dd29fad
Jeg kan lige vise jer et eksempel på, hvordan en uge kan se ud. Vores uge står denne gang på:
Saftige, store kyllingelår med brun sauce, små kartofler og blomkålssalat med quinoa og dressing.
a82daea0-61cf-4587-a39c-07307e486f81 998bf4ef-9d9a-4a2c-8d98-e6c69f66426d
Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller, friske grønne asparges, peber, agurk og baguette med solsikkekerner.
2a405544-4b2d-410e-ad6c-bc8ea9e28b8e
Kylling i karry med æble, glaskålsris og grøn salat med tomat, ananas og grøn pesto. Det var klart min favorit!
e46fcc0d-2bd6-44e8-8c0f-8875edb60973
I morgen skal vi have grillede spanske Cipolata pølser med italiensk kold kartoffelsalat og grillet bøftomat med pesto. MUMS.
Det har sgu lige reddet mit liv lidt! Og åbenbart også Elliots. Se ham lige. Haha.
da76f66a-aa17-45c9-af85-3af230a5c63e
Anyhow.. Jeg glæder mig til at teste endnu flere retter fra Kokkens Hverdagsmad, og så arbejder jeg på lige at skaffe jer en rabatkode, så i kan få 20% når i bestiller hos dem! Indtil da kan i tjekke det hele ud lige her.
Nu vil jeg gå i sving med at skrive min praktikrapport, når jeg altså engang har fået taget mig sammen til at tage opvasken, der heldigvis er ret lille grundet måltidskasserne. Optur!
God dag folkens 🙂

11 kommentarer

 • Maria

  Hvad er der blevet af din Instagram?? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Den er der som altid? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Mærkeligt, du har været helt væk længe og jeg kan ikke søge dig frem. Kan du måske have blokeret mig ved en fejl? Min bruger hedder mkbjorch. Synes det er så hyggeligt at følge med både her og på insta, så ville være glad for at blive lukket ind igen 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg snildt . Kører tit nogle ret heftige blokeringsrunder. Jeg undersøger det lige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du var blokeret. Har muligvis blokeret dig, fordi du ingen opslag har, så det kunne til forveksling ligne en stalker profil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tak 😊👏👏 Er bare ikke typen der deler så meget ud af mig selv, men synes det er hyggeligt og inspirerende at følge andre. Så er måske lidt en stalker, men på den gode måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og dét skal du da bare have lov til 😘❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Tak fordi du siger det ❤️
  Jeg har altid troet at jeg var den eneste der tænkte sådan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Fedt !!! Vi har også prøvet forskellige måltidskasser af, men løber ind i at flere bruger staniol på madbakker, laver mad i aluforme mv hvilket ikke går til barn med alluminiumsallergi. Er Elliot generet af noget sådan fra disse kasser?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TABU-TORSDAG: "MIN MOR ER ALKOHOLIKER"