NATURLIGT LOOK PÅ 5 MINUTTER

En stor fuckfinger

“Er jeg for meget lige nu?”, “Skal jeg lige skrue lidt ned?” og “Hvad tænker folk ikke?”, er nogle af de sætninger i vores indre dialog, der er allerbedst til at sørge for, at vi lever langt under vores potentiale her i livet.

31957367_10155844232278952_8683506866929532928_n

Du står med din veninde og prøver tøj til aftenens bytur, og så spørger du Søde Signe: “Kan jeg godt have den her på? Er den for kort? Sidder den for stramt? Er det for meget?”. Svaret er, at du kan gøre lige, hvad du fucking vil. Hvis du har lyst til at have similisten klistret i hele fjæset, så gør du det. Er du til lårkorte røde lackkjoler med matchende gummistøvler, så tager du en rød lårkort lackkjole på med matchende gummistøvler. Elsker du sort læbestift, så ved du, hvad farve dine læber skal være den aften. Du kan IKKE blive for meget. Men du kan være dig! Og det er så satans dejligt befriende.

Vi bruger alt for meget tid på at bekymre os over, hvad andre tænker. Det er så vanvittigt hæmmende. Jeg gør det selv. Jeg tænker alle de sammen tanker. At jeg nok er for meget. At jeg måske skal skrue lidt ned. Men jeg har taget et valg om at være mig, PÅ TRODS af alle de tanker. Jævnligt tager jeg mig selv i at tænke: “Skulle jeg poste lidt mindre nøgenhed? Er der lige lidt for meget dans på min instagram profil? Er der lidt for meget hudløs ærlighed? Snakker jeg lidt for meget om angst? Er der lidt for mange selfies? Virker jeg lidt for selvglad? Er jeg lidt for tynd til at brokke mig over min krop? Burde jeg lige skrue lidt ned?” Sandheden er, at der ALTID vil være nogen, der synes det. Der er ALTID nogen, der vil synes, at du er for meget eller for lidt. Det er umuligt at være en, ALLE kan lide. Så stop med at prøve at være det. Og det her siger jeg lige så meget til mig selv.

Selvom jeg ofte smider hæmningerne og danser halvnøgen rundt foran flere tusinde af mennesker, er jeg sgu stadig temmelig usikker, idét jeg poster mine videoer. “Åh nej, hvad er responsen nu? Skulle jeg lige have taget et par bukser på? Ser det lidt for sexet ud? Blævrer min røv lidt for meget? Skulle jeg have skruet lidt ned? Du kan sgu da ikke dele det her?!” Hell no, om jeg vil lytte på det negative lort, der farer rundt oppe i mit hoved. Så jeg gør det alligvel. Jeg giver min indre dialog en stor fuckfinger og siger: “WATCH ME!”. Og det er så sindssygt givende og befriende.

Hvis du har lyst til at poste tre selfies af dig selv hver dag, så fucking gør det. Hvis du har lyst til at dele billeder af dine vilde tigerstriber på mavsen, så gør det! Hvis du har lyst til at dele en beretning om din depression så gør det. Hvis du har lyst til at poste 10 billeder af din lille minikopi dagligt, så gør det. Gør dét, der gør DIG glad.

Øv dig i det, ved at indføre ugens fuckfinger. Bare én gang om ugen. Dit job er i den forbindelse at give din indre dialog én stor fuckfinger, næste gang den prøver at stoppe dig i at gøre noget, der måske kunne være rigtig godt for dig.

Og med det sagt vil jeg opfordrer jer allesammen til at hoppe herind og se den befriende serie af stærke kvinder(og min far), der danser det ud på min Story. Størstedelen har overskredet en stor grænse ved at dele deres videoer, og jeg synes, det er så fucking sejt, at de har valgt at sige: “FUCK IT”!

Jeg tager stadig i mod videoer på min instagram profil, så måske er det på tide, at du skal give en stor fuckfinger til din indre dialog? #dansdetud

Jeg venter i spænding for at se, om der er flere af jer, der joiner os?? 🙂

God Tirsdag – Du er skide dejlig, lige som du er <3


 

12 kommentarer

 • Maria

  Hvor er din IG profil blevet af??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessi

  Hmm… Så man kunne gå, nøgen ned af strøget, eller veje 200 kg og gå med hotpants, fordi man bare skal være sig selv og gøre de ting man har lyst til? Come on, sådan fungere verden sgu ikke… Jeg forstår ikke hvorfor man har lyst eller rettere et behov for at vise sig frem, på de sociale medier, altså virkelig, hvorfor? Hvad er meningen med det? Likes måske? Det er sgu blevet lidt for : se mig, se mig agtigt… Tænk hvis ingen gad at kigge på det ville man så stadigvæk vise alt det crap frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved ikke, hvorfor du mener, at det skulle være mindre i orden at gå i hotpans, fordi man er overvægtig? Selvfølgelig må man det. Meningen er at inspirere og dyrke fællesskabet! Loosen up a little! Det ville være godt for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Der er ved at gå lidt for meget sur 14 år gammel pige i den! ” jeg kan gøre hvad jeg vil ”

  Men ja bare min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er mere, hvor det kommer fra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes ikke der er nogen galt med at slippe hæmningerne og gøre hvad der passer én, så længe man selvfølgelig ikke direkte sårer nogen. Men hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg godt nogle gange det kan virke lidt dobbeltmoralsk, at du skriver de ting som du gør her, men stadig selv til tider disser andre i dine opslag. Fx det opslag hvor du gjorde nar af piger der laver duckface og viser hud (billedet med læderjakken uden andet tøj på overkroppen). Det er jo netop fordi de får selvtillid af det eller er fuldstændig ligeglade hvad andre tænker.
  Eller når man skriver sætninger à la “.. imens jeg er en speltmor som kun spiser økologisk. NOT”.
  Det er jo også et dis mod folk der lever deres liv på den måde og viser det. Så jeg synes helt klart du har ret, jeg synes bare ikke altid du efterlever din egen preach, desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, man skal kunne lide min til tider grove humor og kunne forstå min sarkasme for at kunne lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du danser bestemt ikke for meget 😆 elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dejligt at høre ! Men der er helt sikkert nogen, der vil mene det modsatte. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  Hej du! Jeg er helt med på hvad du mener, og du har virkelig ret 😊 Men nu kommer der lige et måske frækt spørgsmål – Ville du blive ved med at poste de ting du gør, hvis ikke den positive respons var så overvældende? Jeg tænker du får lidt af hvert ind i indbakken, men det er vel allermest roser og opbakning? 😊 Har en idé om, at det klart gør det nemmere? Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg vil på alle tidspunkter gøre alt for at være mig selv. Men det er klart, at man også gør sig selv ekstremt sårbar, så havde det væltet ind med negative kommentarer, ved jeg ikke, om jeg ville kunne holde til det i længden. Det er svært at sige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURLIGT LOOK PÅ 5 MINUTTER