SOVETRÆNING ER NOGET LORT

I dag er det 4 måneder siden..

c6a77b46-9548-4851-931f-dabfae2411c4

Sønnike sover, og jeg ligger og tænker på, hvad jeg skal huske at være taknemlig over. Det gør jeg i et forsøg på at slutte dagen af på en okay måde. Det kan være små bitte ting. Så som at jeg ikke fik en eneste fucking rød knop, da jeg barberede Frøken Vagina i fredags. Eller at min minikopi i flere uger ikke har skidt sig selv langt op af ryggen! Eller at jeg lige har fået negative svar tilbage på ALLE mine test fra lægen, hvilket i virkeligheden er positivt, når det er den slags test, jeg taler om 😉

Men ved i, hvad det fedeste af det hele er? Det slog mig lige, at det i dag er præcis 4 måneder siden jeg sidst har rørt alkohol! Det er sgu da fucking sejt!!! Når jeg fortæller om det, tror folk altid, at jeg så nærmest må have været dybt alkoholisk, siden jeg har haft behov for helt at cutte det ud af mit liv. Det er bestemt ikke tilfældet. Jeg har drukket mig stiv en gang eller to om måneden og ellers drukket et glas vin på en date i ny og næ. That’s it.

Sidste år brugte jeg ekstremt meget energi på at undersøge, hvad der var godt, og hvad der var skidt for mig i det lange løb. Jeg døjede rigtig meget med angst, og fandt ud af at alkoholen forstærkede den. Ikke nødvendigvis i den tid, jeg var stang-bacardie, men i dagene efter. Jeg har i over 15 år nørdet menneskets psyke, og jeg var udemærket klar over, at dette kunne være tilfældet. Men først som 27-årig er jeg åbenbart blevet klar og stærk nok til at tage den viden ind, mærke efter og handle på det.

Jeg siger ikke, at jeg aldrig rør alkohol igen. Sidst jeg drak var d. 2. december på min fødselsdag. Ikke engang nytårsaften skålede jeg i champagne, da klokken slog 12. For jeg havde besluttet mig for at 2018 skulle være uden en dråbe alkohol. Og sådan bliver det.

#stolt

Ps. Jeg ved, at jeg har mange på linjen med psykiske udsving.. Lad os kalde det dét ☺️ Sensitive, personlighedsforstyrrelser, angst, PTSD og andre diagnoser.. Det har vi jo efterhånden allesammen. Men jeg skriver gerne et indlæg om, hvad det helt præcis er, at alkohol gør ved os, hvis i er interesseret i at vide det. Måske synes man bare jeg skal lukke røven og lade være med at være sådan en irriterende engel på det punkt, og det er også helt okay! 😂

 

 

16 kommentarer

 • Charlotte

  Sejt gået 🙂 Og lige noget helt andet – hvor er den flotte gule bluse fra, som du har på på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg synes det kunne være rigtig spændende med et indlæg om alkohols påvirkning.
  Jeg har aldrig selv været fan af alkohol, og jeg hverken drak eller gik i byen som ung. Jeg synes at det er rigtig ærgerligt at det sunde valg kan betyde at man bliver outsideren, i stedet for at vi respekterer hinandens valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg sagtens følge dig i 🙂 Jeg skal tænke over et indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Skriv gerne om alkohol, og hvad det gør ved os!
  Jeg drikker ikke særlig ofte mere – jeg har “kun” drukket to gange i år. Begge gange har været sammen med mine venner, hvor jeg har haft det virkelig sjovt, derfor vil jeg ikke lægge det helt væk, som jeg overvejede på et tidspunkt. Jeg går også op i min træning, som jeg ved, at alkohol i hvert fald ikke er med til at fremme, tværtimod!! Netop fordi jeg træner sådan ok meget, har jeg ikke lyst til at drikke, fordi det ødelægger formen og jeg er helt mørbanket dagen efter. Med det sagt, indrømmer jeg gerne, at jeg godt kan savne at feste og have den der følelse af “alt er bare fedt!” især når man ser snaps af sine venner, der har det for grineren til diverse fester. På den anden side synes jeg at træningen og min ret sunde livsstil opvejer “trangen” til at drikke mig fuld og have det sjovt på et “falsk grundlag”. Min træning giver mig en oprigtig glæde i hverdagen. Og træningen samt de ting jeg opnår rent fysisk er vigtigere for MIG end byture og druk. Jeg prøver at holde en fin balance, hvor træning og sund livsstil fylder mest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder også rigtig fornuftigt. Jeg savner sgu også at være teenagestiv, men pt er konsekvenserne ikke dét værd. En dag kan det være, at jeg bare en enkelt gang i mellem, kan få lov at gå amok igen. Lige pt er trangen ikke stor til at være fuld overhovedet. Men til gengæld kunne jeg godt drikke en kold bajer eller et lækkert glas vin. Men det må blive næste år. Ellers kender jeg mig selv godt nok til, at den grænse hele tiden vil rykke sig en lille smule indtil jeg pludselig er plørestiv igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Beskytter du dig ikke siden du er ved lægen og få foretaget enten graviditetstests eller tests for kønssygdomme eller er det en anden slags test du hentyder til? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er skam på præventiom. Shit man . Tanken om at få endnu et barn med en mand man ikke kender nok skræmmer mig for sindssygt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Det kan jeg virkelig godt forstå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt gået!
  Jeg vil gerne læse med, hvis du skriver et indlæg om, hvad alkoholen gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har ikke rørt alkohol i 2 år! Det er fantastisk ☺️ Selvom det var en hjernesygdom, der fik mig til at stoppe, så savner jeg det på INGEN måde! Det er alle omkring, der synes jeg er sær, fordi jeg ikke drikker alkohol mere. Synes det er trist, at man skal være stiv, for at hygge sig – I don’t get it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, man skal lige vende sig til folks realtioner 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt gået!!! Synes du er sej.
  Omend det kun er fire måneder siden det var din (og min) fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har jeg lige fundet ud af 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOVETRÆNING ER NOGET LORT