På ferie uden mor

10 ting du (nok) ikke ved om mig #2

Vi fortsætter klichéen udelukkende fordi, jeg er så sindssygt spændende et menneske. Jeg ved i vil have mere…

a2368311-6d87-4389-85fb-134c7a3c5e78

Jeg holder sjældent kortene tæt til koppen, og alligevel er der altså nogle ting, jeg bare ikke har fortalt jer. De første 10 ting skrev jeg om her. Og nu vil jeg være så venlig at tilføje yderligere 10 ting til den liste. ..Bare i tilfældet af, at du alligevel ikke har andet interessant at give dig til.

 

 1. Jeg har haft ring i både navle, næse og læbe. Den i læben tog jeg først ud som 20-årig, da min daværende kæreste synes, jeg var blevet for gammel til den.
 2. Jeg har datet et gift par.
 3. Jeg fik 12 til eksamen i mundtlig Fysik på Gymnasiet.
 4. Jeg har ALDRIG brugt bind. ..Altså hvis vi lige ser bort fra de kæmpebleer, man får på sin røv, når man har presset en baby ud. Men da jeg var 13, lærte jeg lynhurtigt at proppe tamponer op i Kuno, for jeg skulle fandme ikke nyde noget af sådan en tyk blod-beholder, der ligger i trussen og smatter alle de klamme væsker op af ens skambamser. Ad.
 5. Som 16-årig var jeg så dum i hovedet, at jeg spontant afblegede mit mørke, flotte, krøllede hår med klorin og 13(!!!) pakker afblegninger fra netto. Høet blev orange, men i det mindste faldt det ikke af.
 6. Det lykkedes mig at dumpe skriftlig matematik på A-niveau, og alligevel komme ud med et snit på 10,3. Min årskarakter lå på 12 i matematik, fordi jeg altid lavede mine afleveringer med folk, der fattede noget. Da jeg så pludselig sad med lortet alene fattede jeg ingenting.
 7. I en lang årerække som barn og teenager bad jeg til Gud flere gange om ugen. Både når jeg frygtede at nogen i min familie ville dø, men også når jeg havde lyst til, at der skulle stå en kæmpe slikskål i vores køkkenskab. Jeg gav vel op på et tidspunkt, da alle mine ønsker ikke blev indfriet. Lorte Gud.
 8. Jeg bruger størrelse 40 i sko.
 9. Jeg har et billede liggende på min telefon af Fræken Vagina.
 10. Hvis Elliot i virkeligheden var tvillinger skulle de have heddet Bella og Bastian. Godt jeg ikke fik det! 😂

..God dag til jer! 😘

Ps. Jeg kommer lige i tanke om, at jeg ikke har skrevet ‘kære dagbog’-indlæg i 100 år. De må på banen igen snart!

15 kommentarer

 • simone

  please !!!!!! lav et indlæg med at date et gift par… Jeg er nysgerrig og har selv gået med de tanker…. gerne fordele og ulemper… skriv skriv skriv 😊😊😊😊😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Datet et ægtepar? Sådan at du var sammen med dem begge eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Nåå, så det var dig der var “Louise”😉

  Tak for en dejlig blog👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har sgu’ da store fødder! 😀

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Alexandra.
  Jeg sidder her i Paris lufthavn, og skrald griner. Du er simpelhen så morsom! Elsker at du intet filter har, og er så bundløs ærlig. Havde ikke læst del 1 af dette indlæg, så det måtte jeg jo også lige gøre. Nu sidder jeg så her som en anden idiot og griner ned i min telefon. Tak for god griner. Bliv endelig ved med at gøre det du gør! Mange kram fra Paris!🇫🇷🇫🇷

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du skøn. Så har jeg da fået ét menneske til at grine 😉 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg ELSKER NR.6!! 😂😂 Det er btw fedt at du som blogger faktisk HAR noget mellem ørene! 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for din dejlige kommentar 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvor er det dog usmageligt at du har behov for at fortælle at du har et billede af din kusse liggende på din telefon. Dette er vigtigt viden fordi?
  Wish I was as cool as you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kir

   *were
   Det bliver ingen af os nogensinde, der er kun én cool mom A 😎

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SY

   Kan simpelthen ikke lade være:
   *was
   Slå det op. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sprognørd

   Kan heller ikke lade være: “were”, for der er tale om en konjunktiv, der udtrykker et irreelt ønske… “were” er derfor korrekt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie uden mor