Dating og lukkede døre

MÆND OG DERES STATUS

Hvem går op i, hvilket job mænd har,  når man dater?

462962e7-61a7-44fc-a444-7c8f272ae7ca

Jeg har læst et sted, at piloter skulle stå øverst på listen over, hvilke mænd kvinderne er mest interesseret i at date, og jeg taler af erfaring, når jeg siger, at det IKKE kan anbefales. Med mindre du er interesseret i at dele med 40 andre tøser rundt omkring i verden.

Ej, nu skal jeg også være sød. Jeg har jo faktisk efterhånden mødt en del piloter, og der er måske en lille mulighed for, at der er en enkelt eller to derude, der ikke har deltidsadresse på klinikken for kønssygdomme. Men på Tinder får ALLE piloter et stort, fedt ‘nej’ fra mig. Især hvis de skilter med deres erhverv i profilteksten eller på deres profilbillede. Det er  simpelthen så fesent. Og alligevel forstår jeg sagtens de unge tøser, der tænker: “Jeg skal bare lige prøve, fordi det er en sjov historie..” Sådan tænkte jeg jo også selv, da jeg var 23 år ung og lidt naiv. Og nu har vi sgu et barn sammen. Bum bum.

Men hvilket erhverv er så at foretrække? Jeg selv er NÆSTEN fløjtende ligeglad. Så længe de ikke er piloter eller arbejder i udlandet. Og så skræmmer de selvstændige mig også altid lidt, fordi man bare ved, at de bruger 70 timer om ugen på deres job. Hvornår fanden skal der så være tid til mig og eventuelle børn? På det punkt er jeg blevet lidt kedelig. En håndværker, bankmand eller pædagog, der arbejder fra 8-16 passer mig SÅ glimrende. Og har man aften og nattevagter, så klarer jeg jo også snildt det. Du kan være præst, brandmand, læge, skolelærer, tjener, studerende, arbejdsløs, sygeplejerske, smed, arkitekt, murer.. You name it. Det går jeg virkelig ikke særlig meget op i, så længe familien er første prioritet. Det er dét, der tæller for mig og mange andre kvinder, ved jeg.

Jeg bliver ikke imponeret over en mand, der tjener mange penge. Overhovedet ikke. Og bliver der pralet med dyre biler eller lignende, så står jeg helt af. Jeg går meget lidt op i materielle ting og sager, og det er derfor heller ikke vigtigt for mig, at min mand tjener kassen. Skulle det være tilfældet, kan jeg godt li’, at man er lidt ydmyg omkring det. I hvertfald på de første par dates.

Desuden der er absolut intet fedt ved at være sammen med en mand med guld i lommen, hvis ikke de vil dele dem med en. Been there, done that.

I en periode gik jeg mere eller mindre bevidst efter alle håndværkerne, fordi min erfaring siger mig, at de er nede på jorden og gode med hænderne! Sådan en mand vil de fleste ladys vel gerne have.

Jeg har også datet en børnelæge. Det kunne jeg også godt se det smarte i! Det må være vildt praktisk OG betryggende i sin rolle som mor, at have sådan en mand i hjemmet 😁

Hvad er din mand? Eller hvilket erhverv foretrækker du på datingmarkedet?

Ps. Flere af jer har spurgt, om jeg vil skrive om min første date med pilotmanden. Det har jeg allerede Gjort for længst. Læs det her <3

 

 

 

53 kommentarer

 • Miomio

  Jeg ønskede mig en jordnær pædagog! Og det fik jeg 😍❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønskede mig en jordnær pædagog! Og det fik jeg 😍❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Begge mine forældre er læger. Det kan dælme ikke anbefales! Aldrig hjemme og arbejde på alle mulige skæve tidspunkter inkl jul, fødselsdage og ferier der blev aflyst fordi der kom varsel om fugleinfluenza.
  Min kæreste er noget fancy jeg ikke forstår og jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvad han laver. Han er glad for det og det gør mig glad!
  Desuden er han tyndhåret, spinkel og fra whiskybæltet – godt jeg ikke mødte ham på Tinder, så var han røget lige til venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har faktisk en veninde, der læser til læge og hendes kæreste det samme. Tænker også det bliver en udfordringen med børnene .. 😀 Og godt du har fundet en dejlig kæreste ! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Soldater er ikke at anbefale 😅 godt nok er jeg gift med en, men af årets snart 12 uger, har han været væk i 5 uger – for ikke at snakke om når de udsendes et halvt år af gangen… men han er heldigvis værd at vente på 🙈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min er politimand – dog ser jeg meget sjældent hans uniform, da han synes den er ulækker. Der er en del overarbejdstimer og skiftende tider, men han har nu primært 8-16 tid og så er der afspadseringen. Når han er hjemme har han helt fri og han er den skønneste far og mand!❤️
  Tror der er brådne kar alle vegne så tror bare de er nede på jorden og ærlige, så er de i høj kurs☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det tror jeg, du kan have fuldstændig ret i. Og så er der jo altså nogle jobs, der bare medvirker, at man skal være meget væk. Og det kan selvfølgelig være svært!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Da jeg mødte min mand arbejde han en del i Norge. De første 4-5 år var han væk hver 2. uge. Derefter langsomt mindre… Nu er han 90% i Danmark, men er i mellemtiden blevet selvstændig med startup… Så ja, han arbejder 10.000 timer om ugen (sådan i runde tal)… Jeg kan godt savne lidt nærværsstunder om aftenen efter puttetid, men han brænder virkelig for det han laver og det syntes jeg er rigtig meget værd. Og det er en fase med de mange timer (siger jeg til mig selv på 8. år) 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg sgu godt forstå. Sådan nogle faser har det ALTID med at trække ud. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Min kæreste er grafisk designer – og det er dejligt. Vi kan bruge timer sammen på at lave grafiske ting – og så har jeg pludselig en kæreste, som har holdning og (god) smag.

  Jeg har også datet en revisor i mange år, han var sød og trofast. Jeg havde fuldstændig styr på økonomien og min forskudsopgørelse har aldrig været mere rigtigt. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Jeg tror jeg virkelig har brug for en revisor så ! haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg er selv kvindelig lægestuderende, og jeg synes det er super sexet med mandelige læger. 😀 Dog er min kæreste økonom. Det er heller ikke skidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kunne jeg godt forestille mig. Man ser vel også ret tit, at de finder sammen. Læger og læger 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina H

  Min mand er selvstændig smed med 6 ansatte. Og ja, det betyder mange timer med arbejde, men fordi virksomheden ligger på vores hjemmeadresse giver det også en kæmpe fleksibilitet i forhold til at være der når børnene er hjemme fra børnehave og skole.
  Tror aldrig jeg har spekuleret så meget over fyrenes erhverv. Det vigtigste er nok, at de brænder for det de laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   EJ, det er jo vildt praktisk med arbejde på hjemadressen. Det kan jeg godt se det smarte i, når man er en familie 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vib

  Min mand er bygningsingeniør og lige blevet selvstændig. Han er væk hjemmefra i tidsrummet 6:30-17 og er generelt utroligt god til at holde fri, når han har fri. Han er der 110% for børnene og jeg, så måske du ikke skal lade sig skræmme af en selvstændig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen hvis manden er 110 procent til stede, når han så er hjemme, er det jo mega fedt. Jeg lukker skam heller ikke dørene for selvstændige, for så ville jeg næsten udelukken 1/3 del af alle mænd på tinder. Der sgu allesammen selvstændige . Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg har en svaghed for læger, politimænd og soldater hvor jeg har haft en todo-liste. Dog mangler et af punkterne at blive vinget af 😏😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Så måske du er lidt tændt på mænd med autoritet? Det kan jeg også godt se det sexede i. Men rent praktisk er det måske ikke en fordel med de erhverv ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min kæreste er pedel. Ja, sådan én på en skole. 😀 Idag hedder det vidst, at man er ‘teknisk ejendomsleder’. Han er både god til børn, generel kommunikation og med hænderne, men let’s face it; på Tinder var det sandsynligvis et erhverv som jeg ville have swipet forbi tidligere.. 😀 Han er heldigvis både sød og flot (synes jeg :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sådan en har jeg også datet! Der ligger altså meget mere i det job, end man lige går og tror. Ham fandt jeg dog ikke på tinder, men tror nu heller ikke, jeg ville lade det skræmme mig. Min mors kæreste er også pedel, og han er sgu både rar, pæn, intelligent og god til børn. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ja som du siger omkring de selvstændige så er det faktisk lidt det samme som at date en kok, specielt en kok med store ambitioner og konkurrenceminded. Respekt til dem. Men det kan altså bare fylde for meget og man bliver hurtigt som kæreste sat på sidelinjen. Men! De kan være virkelig ydmyge og så er de altid søde. Og ja så kan de selvfølgelig lave god mad BONUS! 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, kokke skulle jeg heller ikke nyde noget af. Haha. Har en veninde, der er kærester med en kok, og hun står sgu med det meste selv pga af de lorte-arbejdstider. Men der kan selvfølgelig være undtagelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er personligt græsk katolsk omkring hvad han arbejder med, blot han er glad for sit job. Jeg har dog enormt dårlig erfaring med politimænd og soldater – så dem går jeg som oftest en stor bue udenom.

  Det vigtigste i bund og grund er, at han vil mig, behandler mig godt og har tiden som det kræver at være i er forhold ☺️ Jeg ser pt en som er selvstændig, og heldigvis er han en af de få, som rent faktisk har tilrettelagt det så han har rigeligt mes fritid. At det kan lade sig gøre er mig et mysterie, men det fungere ☺️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nogle gange spænder dårlig erfaring måske også ben for en, men det er bare så svært at slippe, hvis først man har oplevet det. Jeg har kun gode erfaringer med både politimænd og soldater, men til gengæld ville jeg dø, hvis min mand skulle udsendes. Det ville bliver over my dead body.
   ..Dejligt med masser af fritid.! Og ja det er sgu helt mærkeligt at det kan lade sig gøre. Har hørt mange sige, at de kan planlægge dit og dat så de kan få fri, men når det kommer til stykket gør de det jo ikke alligevel. Det er bare små salgstræk. 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Min mand er selvstændig erhvervs drivende, tjener røven fuld af penge. Men de sidste to år har jeg nærmest kun set skyggen af ham 🙄 NOT so fun! Som du selv siger Alexandra, det er bare ikke pengene der trækker 😉 god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det må være så hårdt og trist. Jeg ville føle mig ret fravalgt. Håber det snart vender.. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie RK

  Jeg bor sammen med en revisor og det er nogle lidt trælse arbejdstider han har, med mange overarbejdstimer. Til gengæld er mine arbejdstider ikke ret meget bedre, da jeg er sygeplejerske i fast aftenvagt. Men vi er gode til at nyde de aftner vi har sammen og prioriterer det højt i de uger, hvor vi ikke ser hinanden så meget ❤️ Det er også meningen at vi begge vil have andre jobs på længere sigt med bedre arbejdstider, men det er ikke aktuelt lige foreløbig og det andet fungerer okay, så længe vi ikke har nogen børn endnu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så længe i ikke har børn, kan så noget jo netop lade sig gøre ja 🙂 Og så længe i husker at nyde hinanden når i kan, er det jo så fint i en periode. Var ikke klar over at en revisor havde trælse arbejdstider. Troede bare det var kontorarbejde fra 8-16 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En lærer, en lærer, en lærer. De er sympatiske, gode til børn, ved meget om alt muligt, kan fylde et rum og holde en tale. Ja tak. Kæmpe nej tak er folk, hvis job ikke gør en eller anden form for positiv forskel i verden. Min veninde datede engang en fyr, som var ansat i en bank med ansvar for at rådgive rige sv…folk i at komme til at betale så lidt som muligt i skat. Usexet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er reeet enig. Tror faktisk aldrig, jeg har datet en lærer. Big mistake kan jeg høre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min kæreste er selvstændig tømrer. Har altid været glad for håndværkerer 🙂 Der er bare noget lækkert over han kan lave alt. Han har bygget et hus til os og da jeg ville ha en speciel seng til vores nyfødte datter så byggede han da bare en. Han er selvstændig men han tager oftes hjemmefra kl. 8 og kommer hjem kl. 16. Ikke alle selvstændige behøver arbejde konstant 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Håndværkere er tilsyneladende i ret høj kurs, kan jeg høre. Og de arbejdstider lyder da perfekte. Det er sgu da fedt! 😀 Sådan en mand vil jeg også have! I sær hvis han bygger mig et hus!
   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg har altså også en pilot-mand. Han er familiefar med stort F for vores to små børn, han deler sine guldbarrer med mig, og så er han mig tro. Derudover er han tidligere håndværker, så han byggede da også lige vores drømmehus for et par år siden. Og ja, gu’ er det da hårdt, når han skal afsted i fem dage, men til gengæld er han 100% på og ordner alt, når han er hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det er jo lige præcis i sådan et tilfælde, at det slet ikke er så skidt. Hvis han er 100 procent på, når han er hjemme, har man jo så meget dejlig tid sammen også ☺️ Det må være skønt! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise B

  Jeg bor sammen med en ex-håndværker der har læst videre, og det er den vildeste bonus. Han har renoveret hele vores hus selv, og sidder nu på kontor. Så nu er der endnu mere energi til de amå hjemmeprojekter. Jeg har tidligere set lidt af hvert; sømand, revisor, leder, arkitekt, sælger. Og min egen konklusion er at den videreuddannede håndværker passer præcis til mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor finder man sådan nogle henne? Det lyder som en ret god catch! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg røg også i Pilot-fælden på Tinder for et par år siden, og jeg kan virkelig genkende det ALT, du skriver. Som i alt! De vælter sig i damer hvorend de kommer hen, og de kan alt for nemt slippe afsted med det. Men de ér altså også flotte i den uniform 😉
  Nu dater jeg en politimand. Imellem politimanden og pilot, har der været en falckredder, en medicinstuderende og en soldat.
  Man kan da vist godt sige at jeg er til uniformer (det er faktisk en anelse komisk)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du er langt fra den første, der kontakter mig, og fortæller en lignende historie. Heldigvis hører jeg også få solstrålehistorier😅 Jeg har også været hele uniformturen rundt, og det er sgu ikke nødvendigvis et plus i min bog 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia J

  Min (kommende) mand – nu: forlovede, er tømrer. Det er en KÆMPE fordel.
  1. Han er god med hænderne (på flere måder)
  2. Han samler samtlige møbler på rekordtid.
  3. Han har en samling af værktøj og dimser, der vil gøre enhver Bauhaus-medarbejder paf.
  4. Overstående gør, at han også altid liiiiiige har den lille dims der mangler.
  5. Alt hænger snorlige (bortset fra vores tv – han siger vaterpasset var skævt, høhø)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg vidste det! Det ER en håndværker jeg skal ha. Jeg datede på et tidspunkt en pedel, og allerede på 2. Date tilbød han mig at fikse min bruser, fordi han mente, at trykket var for svagt 😂😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia J

   Det skal du 100 %! Du fortryder det aldrig! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg så også din snap forleden omhandlende no-go’s hos mænd. Det er sjovt så forskellige præferencer man har – og heldigvis for det 🙂 .

  Min kæreste er civil ingeniør og er tit på konferencer rundt omkring i verden. Han er afsted omkring 8 gange årligt. Men kunne til gengæld heller ikke være sammen med en pilot eller lign som er væk størstedelen af tiden. Jeg går dog langt udenom håndværkere da jeg meget fordomsfuldt anser dem for at have en lav IQ.
  Mht udseende er jeg faktisk til de lave fyre, har aldrig været forelsket i en fyr der var over 180cm, derudover er Akne og grimme munde/tænder kæmpe turnoff. Og så skal han altså helst tale københavnsk, til nøds sjællandsk. Jeg dør lidt indeni når en flot mand åbner munden og taler klingende jysk eller fynsk. Undskyld Alexandra (indsæt abe-emoji der holder sig for øjnene)
  Men når alt kommer til alt. Så handler det jo om kemi. Jeg ville nok godt kunne forelske mig i en 2 meter høj jyde med skæve tænder. Jeg troede også jeg var til mørke fyre indtil min lyshårede kæreste med blå øjne slog benene fuldstændig væk under mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   8 gange om året kunne jeg sagtens leve med 🙂 Det lyder helt okay, og meget bedre end 40 gange om året, som jeg har prøvet.
   Haha. Synes det er sjovt, at du tænker, at håndværkere har en lav IQ. Jeg tror, at der er mange, der tænker præcis lige som dig. Lige som mange tænker, at man skal være intelligent for at være pilot, og ingen af delene behøver på nogen måde at holde stik. Har selv kunne afkræfte begge teser op til flere gange. Men nogle fordomme ligger også bare så dybt i os, at de uanset hvad vil påvirke vores valg 🙂
   Og FEDT at høre, at du er til de lave fyre. Hvor er jeg glad for, at der er også er nogle af jer. Hahah. Nogen er bare mega allergiske over for jysk accent. Jeg kan sagtens forstå det. Især sådan en tyk Hjørring-accent. Fynsk synes jeg til gengæld er mega frækt. Haha. Og københavnsk er ALT for smart i en fart. Men det er slet ikke noget, der på nogen måde påvirker mit valg af mænd. Det synes jeg, man vender sig til 🙂
   Men når alt kommer til alt, er det jo kemien der tæller, som du også siger. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AP

  Her kommer erhvervet heller ikke så meget på spil, dig vil jeg give dig ret i at job der er for tidskrævende fanger mig ikke. Er er familie menneske med stort F, og efter jeg er blevet mor for snart 5 år siden, er det ikke blevet mindre🙈 Jeg har så efter mig og mit barns far er gået fra hinanden, fundet mig en bedemand🙈, ikke lige hvad jeg havde regnet med jeg skulle finde sammen med😂😂 og folk kigger også noget mærkeligt når jeg siger hvad han laver☺️
  Når det er sagt er den eneste ulempe ved han er bedemand, er at de døde ikke lad sig vente, så ja de dør også i weekenderne og sent om aften, så man kan ikke altid regne med de planer man har lagt for.. men tilgengæld er der også dage hvor der ikke er noget at lave, så bliver der lavet spontane ture i sted for.. ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor må det være specielt at være kærester med en bedemænd. Det kan egentlig godt være, det ville være meget sundt at få et lidt mere okay forhold til døden. .. Selvom arbejdstiderne så ikke er at foretrække 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min mand er Pilot😊. Vi har to piger på 2 og 4. Jeg er dog ret sikker på han opfører sig ordentligt når han er afsted😊. Men vil heller ikke anbefale det erhverv til nogen andre. 20 dage væk af gangen er hårdt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Godt at høre, at min generalisering ikke passer på alle piloter! 💪🏼❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Helt klart håndværker. Har mødt for mange akademikere der ikke har kunne koge et æg og også troet at verden roterede rundt om dem. De bliver sgu tit for selvfede og tror det kommer til at tjene kassen når de er uddannet… når de engang får et job…
  Desværre er jeg så stødt ind i en selvstændig håndværker, hvor en kort dag er 16 timer og der er intet der hedder weekend.. det er sgu hårdt, især med et barn på 2 der har kridt i røven. Man han kan skifte dæk og lave en teresse selv 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er sgu heller ikke specielt charmerende ! Jeg ELSKER når mænd kan lave mad. Mest fordi jeg ikke kan . Haha.
   Ej, det lyder sgu ikke rart. Men godt, der også er nogle fordele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min mand er fysioterapeut – der er et minus! Der er ikke noget der hedder dejlig afslappende hygge nygge massage.. hvis man har prøvet at blive masseret af en fysioterapeut, så ved man hvordan det foregår! Det gør mega nas, men hjælper i det mindste på de ømme muskler. Men når diverse sexologer/parterapeuter foreslår det i artikler ala ‘gode ting for dit parforhold’ så passer den ikke lige ind på en fysioterapeut 😅

  Jeg er selv sygeplejerske, og jeg hvis han skulle sige et minus omkring det, så skulle det nok være at der ikke er den store omsorg ved ham herhjemme når han er ( i min verden – små) syg 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Havde slet ikke overvejet, at sygeplejersker og læger, nok ikke rigtigt synes, man er så mega syg, som man selv føler, når man er ramt er influenza eller lignende, fordi i har set så meget værre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating og lukkede døre