Enlig mor og fuldtidsjob

Kvart tyrker, halv græker eller 10 procent iraner?

29340235_10155718799418952_2404780308181286912_n

Store naturlige krøller(når jeg ikke flader livet ud af dem), mørkt hår, mørke øjne, store læber, nemt ved at blive brun. Det kommer ikke bag på mig, at jeg gentagende gange bliver spurgt til, om jeg har rødder fra andre steder end Danmark. Og det har jeg. Min far er også forholdsvis mørk, sort hår(blandet med lidt grå efterhånden), har krøller, hvis han lader det gro, bliver sort om sommeren. Også han har et utal af gange måtte forklare, hvor han er fra, for det kan vel ikke kun være Danmark? Nej.

29340548_10155718801308952_5740181824978550784_n

Min far som ung

Min far som ung

For et par dage siden bad jeg folk på min Instagramprofil om at gætte, hvor jeg kunne stamme fra. Der er slet ingen tvivl, hvis man spørger jer. Der er noget græsk i mig. Måske er min far endda faktisk græsk. Og hvis ikke jeg er halv græker eller lignende, så har jeg tyrkiske rødder eller noget familie lidt længere ude fra iran, spanien eller italien. Meget blandede gæt på trods af stor enighed om grækenland.

Ingen af delene er korrekte. Jeg har sgu rødder i tyskland. Haha. Så vidt jeg ved, at det min oldemor, der var tysker. Så eksotisk! “Så må du have fået noget i læberne, sagde en date til mig”. NEJ. Jeg har bare store læber, hvilket også var det første en anden date bed mærke i, da han kyssede mig for første gang: “De ER sgu ægte!” ..Jeps.

Hvordan det har lykkedes mig at lave SÅ lyst et barn, det ved jeg sgu ikke. Han må have 90% af sin farmands gener.

29339791_10155718801358952_2493013346056404992_o

Tusind Tak for jeres vilde arrengement i mine gener(smiley der holder sig for øjnene). Nu vil jeg lukke min narcissistiske blog ned og sove. God søndag! 😀

 

11 kommentarer

 • Frederikke

  Haha nej må le lidt. Her er farmand også fra Tyskland, jeg selv er utrolig bleg, med lyst krøllet hår…. Men min storebror bliver ligesom dig, ufattelig Mørk om sommeren, har helt mørkt hår (også med krøller hvis det bliver langt), der har også været nogle sjove indput om hvor han var fra i løbet af vores iver 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Åh hvor jeg kender det! Min far er også meget mørk. Han har oplevet at få kastet sten efter sig ved én lejlighed og mad efter sig ved en anden – fordi de her ynkelig mennesker, troede han var muslim. Han er pæredansk.
  Jeg har dog aldrig aldrig oplevet noget i den stil, men jeg ved slet ikke hvor mange gange jeg har måtte forklare at “nej jeg er ikke helt dansk. Min oldefar var tysker – på min mors side, vel at mærke!” 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis 😀 haha .. Godt at høre, at det ikke bare er mig der ligner en fra et andet land. Ellers skulle jeg jo snart til at have en alvors snak med mine forældre . hah

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Sådan havde jeg det med min mand da jeg mødte ham og hans familie første gang. De har alle kulsort hår og mørke øjne. Jeg var sikker på ar han var lidt græsk eller noget i den dur, men nej, han er pæredansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sjovt, at vi danskere kan se så forskellige ud. 🙂 Og dejligt !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er så sjovt! Der sker præcis det samme for mig! Jeg er blevet spurgt i Billund lufthavn om jeg talte dansk af personalet for nyligt og jeg bliver hurtig brun og har mørkt hår med krøller. Jeg er halv tysker – og min far er endda fra det danske mindretal i Tyskland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er sjovt! Haha 😀 Men også meget eksotisk at se lidt udenlandsk ud. I do not mind 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvis du er meget nysgerrig på dine gener længere tilbage, så kan man via nettet få lavet en dna test som kortlægger hvor ens gener stammer fra. Min moster fik det lavet for nylig, for at få bekræftet om de historier hun var vokset op med, havde noget på sig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hvor sjovt! Det kunne sgu være grinern!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Men husk at brug en ordentlig side. Vi har prøvet med DNA test på min mor fra My Heritage, da hun er meget mørk (der skulle være noget afrikansk i hende). Vi fik svaret at hun var 80 % skandinaver og 20 % irer/skotte… Nu har jeg aldrig været i Irland eller Skotland, men synes ikke dem jeg har set plejer at have sort hår og mørk hud… 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jarl okay 🙂 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enlig mor og fuldtidsjob