2018 bliver året uden alkohol! Hvorfor?

Jeg er blevet lidt forelsket

Han er sød, lyshåret og mega charmerende. Faktisk har jeg kendt ham i noget tid nu, og jeg har fra start af været overbevist om, at han var kommet ind i mit liv for at blive. Jeg får det simpelthen så godt i min mave, når han er i nærheden. Faktisk kan jeg slet ikke få nok af ham. Han er alt det, jeg leder efter i en mand: intelligent, rummelig, skør, empatisk, kærlig, sjov og nærværende. Jeg får de vildeste grineflip sammen med ham, og jeg savner ham i hvert et sekund, vi er væk fra hinanden.

For et par dage siden kyssede han mig, hvorefter han foreslog, at vi skulle tage ud og rejse sammen. Bagefter tog han sin guitar frem og spillede et nummer for mig. What’s not to like!!!

Men på nogle punkter, er det hele også bare lidt for meget for mig. Vi er på kort tid kommet EKSTREMT tæt på hinanden.. Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er sart, men igår fik jeg lidt spat af ham. Nu bliver det måske lidt personligt, men i overlever! Jeg var i fuld gang med at dreje en vase, da han fuldstændigt hæmningsløst vader ind på toilettet og spørger, om han skal give mig noget toiletpapir, så jeg kan tørre min numse!? Øhhh, privatliv!?

704d6266-3845-4e31-ac87-00e338d4cf73

..Men det er nok bare sådan livet er med en 2-årig 😉


Jeg kan stalkes her. 

4 kommentarer

 • Nanna

  Hahahaha hvor godt ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Ha ha ha .. jeg er fan! 👌🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er heldig, mit livs kærlighed står ved siden af mig og putter toilet papir ned i mine bukser når jeg er på toilettet. Bortset fra de dage han er hurtig og snuppe toilet børsten og skrubbe gulvet med den, det er selvfølgelig også en måde at sige til sin mor at der trænger til at blive vasket gulv😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ad, den har Elliot også lavet 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 bliver året uden alkohol! Hvorfor?