DEN NØGNE KROP

Om at være offentlig og single

Jeg matcher med en sød gut på Tinder, og så går der lige præcis 5 minutter, før han har fundet adgang til hele min livshistorie. Hvis mandfolket er bare en lille smule ihærdig i sit stalkeri, ved han snart, at:

– jeg sprang min jomfruhinde som 13-årig med en agurk
– mit barn er resultatet af et match på tinder
– hæmo og ride angreb mig i min graviditet
– angst er noget, jeg kæmper med
– jeg forlod min ekskæreste grundet massivt utroskab
– mit selvværd lider af ovenstående grund
– jeg er incestoffer gennem 8 år
– jeg besøger en psykolog et par gange om måneden

– jeg som teenager drejede en vase i min mors garage
– mine tårer løber, hvis du skælder mig ud
– jeg var en rod i skolen
– min tissekone har fået 5 sting
– jeg er blevet overfaldt med en masaikniv i Afrika
– jeg bliver en bitch, hvis du svigter min søn
– Lave mænd kan jeg simpelthen ikke tænde på

fe7420a0-1725-4406-bca1-e4221a38e5ec

Det er ikke ligefrem de punkter, man normalt vil sælge sig selv på i sin datingprofil. Vi allesammen har nogle sider af os selv, der ville få næsten et hvert menneske til at løbe skrigende bort, men det er jo for helvede ikke noget, vi fortæller om på første date.

Den intelligente mand vil dog også hurtigt kunne læse sig til, at jeg er et stærkt, empatisk og rummeligt væsen, der er velfungerende i de fleste situationer og øver sig i at passe på sig selv. Derfor ser jeg ikke nødvendigvis min blog som en hindring for mit datingliv. Hvis en mand læser min blog eller stalker min Instagramprofil for derefter at tænke, at jeg er for stor en mundfuld, så vil jeg slet ikke ha’ ham. Længere er den ikke.

Jeg tror på, at livets mange udfordringer gør en til den, man er. Aldrig i livet om jeg havde været så kærligt, rummeligt og tålmodigt et menneske, hvis ikke jeg havde mødt de bump på vejen, jeg har.

Heldigvis sætter langt de fleste pris på min ærlighed. Jeg har aldrig oplevet at blive valgt fra pga min blog eller min fortid. Den anden vej rundt, ville det heller næppe komme til at ske. Jeg sætter pris på, at en mand har nogle livserfaringer med sig, der gør, at han kan relatere til mine. Det er ikke ensbetydende med, at min fremtidige partner skal have været udsat for seksuelt misbrug og lide af angst, men jeg taler af erfaring, når jeg siger, at prinsen på den hvide hest ikke nødvendigvis skal være født med en guldske i røven og en overbevisning om, at psykiske syge bare skal indlægges indtil, de dør. Overdrivelse fremmer forståelsen. I ved, hvad jeg mener.

Mange gange har jeg faktisk oplevet, at mændenes stalkeri bidrager til, at de nu er OVERBEVISTE om, at de gerne vil møde mig. Det øger simpelthen deres interesse at læse om min sprækkede vagina.. Spøg til side. Jeg mener bare.. Min blog er på mange måder ikke nogen hindring for mig. I virkeligheden får jeg bare sorteret skidtet fra.

Det er dog blevet mig klart, at jeg for nogle fremstår lidt grov og rapkæftet på min blog. Det antager jeg, da 9 ud af 10 mænds reaktion på at møde mig, er at jeg er VIRKELIG sød. Overraskende sød åbenbart? Som i naboens-datter-sød. Og ja, jeg har kørt et ret heftigt dating-liv det seneste år, hvorfor jeg sagtens kan benytte mig af høje tal i mine statistikker. Anyhow. Jeg ER skide sød. Jeg tror, at de fleste af mine veninder ville blive overrasket over, hvor mild jeg er med en fyr. Især hvis det er en mand, jeg rigtig godt kan lide. Det handler ikke om, at jeg føler et behov for at lave mig selv om. Det handler om, at nogle mænd får så meget kærlighed frem i mig, at jeg ikke kan lade være. Jeg har stadig mine holdninger og kæfter op om lige præcis, hvad jeg har lyst til. Men åbenbart på en mere kærlig og mild måde.

Alligevel kan jeg godt mærke, at det nogle gange påvirker mig lidt, at mændene fra tinder, tidligere dates, flirts, potentielt kærestemateriale eller andet kigger med på diverse sociale medier. Jeg får nogle gange lidt ondt i maven over at ligge noget op, fordi jeg kan frygte at blive sorteret fra. Men igen; så skal jeg ikke ha’ dem. Min usikkerhed får kun sjældent lov til at vinde.

Som nogle af jer har opdaget, er der også mindre LÅRD – bogstaveligt talt – på mine sociale medier. Førhen snappede jeg gerne, mens jeg formaterede tarmsystemet, men eftersom potentielle flammer muligvis kigger med, er det ikke sådan, jeg tænker, jeg bedst imponerer dem. Heldigvis er både Snapchat og Instagram så smarte, at de tænker på os singler, således at man nu kan vælge hvilke personer, der ikke skal kunne se ens story. Man behøver ikke engang blokere dem. For dem ligner det bare, at der ikke er nogen story, hvilket selvfølgelig er usandsynligt i mit tilfælde. Men stadigvæk. Det benytter jeg mig nogle gange af.. Det må man altså godt. I kærlighedens navn, ik’!?

Nå, nok herfra. Elliot og jeg skal op og ud af døren. Der venter en 6 timers lang rejse foran os. Aalborg here we come!

Ps. Frøken Tisse Marie er lappet sammen og er yderst velfungerende igen. Jeg skulle jo nødigt skræmme nogen væk😏 …Men nu hvor jeg alligevel er i gang med at teste grænser af, kan du klikke her ind og se, hvad der helt præcis sker med fisse Lone til en fødsel. I dare you..

2 kommentarer

 • Tine

  Jomfruhinden findes ikke, det er en skrøne. Så du har bare udvidet indgangen til din jomfrufisse med en agurk…hvorfor??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det fandt jeg ud af 😂 Den dumme skrøne gjorde jo os små teenagere rædselsslagende for, at det skulle gøre ondt første gang, så vi tænkte at komme det i forkøbet 😉 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NØGNE KROP