Jeg kan ikke skrive om alt

Kære Alexandra

Jeg ved, du kæmper. Du gør det godt. Hold fast i dig. Det kan du godt. Gør hvad DU gerne vil. Gør hvad DU tror, der er bedst for dig og dit eget barn. Stol på din mavefornemmelse.

Lad ikke andre kontrollere dig. Jeg ved, du føler det som et overgreb, når nogen prøver at bestemme over DIG og DIT liv. Det er okay. Følelser er aldrig forkerte. Jeg ved, du er traumatiseret og føler dig udenfor lige nu. Jeg ved, at det værste du kunne forestille dig, er at sidde i et rum, hvor alle er imod dig. Angstprovokerende. Det skubber til alt det, du har brugt det sidste år på at bearbejde.

Et bagholdsangreb. En helt flok mod dig! Men du er ikke et lille barn mere, Alexandra. Du er voksen. Du KAN handle. Du kan tage ansvar for dig selv og dit barn.

Der er altid en plan B. Hun hjælper dig. Din mor har ret. Og som hun siger: Alting løser sig altid. Også denne gang. <3

GUD SKE TAK OG LOV FOR DU JEG HAR ELLIOT <3

KH din positive indre dialog!

Ps. Jeg skal op om få timer og skrive eksamen. Jeg er presset. På alle fronter. Men ved i hvad. Ingen skal få lov til at vælte mig. Watch me.

10 kommentarer

 • Simone

  Fuck pilot manden. AMEN(!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nogle gange tænker jeg “Fuck alle andre mennesker i verden, jeg kan fandme ikke bruge jer til en skid!” Så går der aldrig ret længe før jeg mærker indeni, at der faktisk ér mennesker jeg gerne vil omgive mig med og som gerne vil have mig i deres liv. Måske var det ét enkelt menneske der fik mig til at generalisere – når man ved hvem det er og hvorfor det skete, så er man meget langt. Dagligt smiler jeg over din utrolige evne til at rumme Elliot, uan-fucking-set om han ikke vil spise sin aftensmad, spilder eller hvad han gør – lige der, hvor du måske bare havde brug for et kram. Al lykke kommer til den der venter – og du venter ikke passivt, du arbejder så meget for at blive den bedste udgave af dig selv. Det bliver du belønnet for, bare vent og se. Fuck alle de mennesker der giver os søvnløse nætter og med garanti ikke tænker jeg skid over tingene – Fuck dem, og så videre til alle dem der vil os❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Åh søde Alexandra. Jeg kan næsten gætte mig til der er problemer med den anden skaber af vidunder barnet. Har sådan på fornemmelsen at han truer dig med du ikke må skrive om ham. At han tryner dig. Du er sej, du er stærk, du er modig, du er kærlig, du er fantastisk og du er en helt igennem vidunderlig mor for jeres dejlige søn. Du kommer igennem det. Har lyst til at kramme dig og danse chicken dans. ❤️ this too shall pass.
  I promise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nybagt mor

  Du er så åndssvagt sej… Du skal absolut ikke holde jul på den måde.. glad mor- glad Elliot, selvom han gerne vil være sammen med jer begge to. Men ikke, hvis mor er ked af det… Klap dig selv på skulderen, og sig til sig selv, at du er verdens bedste mor. Du tager alle de tæsk, som kunne have ramt Elliot. Elliot får en god jul, ligemeget hvad, takket være dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du klarer det pisse godt! Omgiv dig med mennesker der får dig til at have det godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mit hjerte bløder for dig. Det gør helt ondt på mig at læse om din smerte. Du er SÅ sej og fantastisk en mor. Hvor er det synd at du hele tiden skal hamres i gulvet. Du gør det godt. Meget bedre end jeg nogensinde ville have kunnet! Masser af tanker fra det mørke Jylland <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg kan se på Instagram at din eks har untagget sig alle billeder af jer sammen som du nogensinde har lagt ud. Det virker som om der virkelig er kølig luft mellem jer. Du fortjener så meget bedre ❤️ han burde vise dig så meget respekt og accept. Jeg er rystet over hvor barnlig han er, og hvordan han behandler moderen til sit barn.
  Sorry jeg lige har spammet med 3 kommentarer på dine sidste par indlæg haha. Men jeg er så forarget over ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det har jeg faktisk slet ikke set. Men det giver jo meget god mening. Tak for støtten ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hej tøssebarn. Du klarer det, klart du gør! . Så smuk og bedste mor og hjerne har du også…Du kan alt tøs alt!!! Og du viser det 😁 ikke måske kun yess

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke skrive om alt