Min første kæreste

Jeg kan ikke skrive om alt

Fuck, fanden og sgu. Nu kan det kraftedme være nok! Jeg kan satme love jer for, at jeg lukker lige præcis det pis ud på min blog, jeg har lyst til. …Ville jeg ønske, jeg kunne sige. Men i virkeligheden kan jeg slet ikke skrive om alt, hvad jeg har lyst til.

3aad092d-96b9-4964-b776-9f0b2006214c

Der er så sindssygt mange ting, jeg er TVUNGET til at holde for mig selv, hvis ikke jeg vil i alvorlige problemer. Men knep mig i røven, hvor har jeg meget lyst til at skrige sandheden ud til hele verden.

Nogle tror måske, at jeg skriver lige fucking præcis, hvad jeg har lyst til. Det gør jeg langt fra. Lige pt er jeg fx ved at eksplodere af vrede, og af visse årsager, kan jeg ikke fortælle jer hvorfor.

Nogle mennesker er simpelthen uden for pædagogisk rækkevidde.. 4 år gamle oven i skalden eller bare psykopat. Jeg har svært ved at nå til enighed med mig selv om, hvilket et af tilfældene, der er mest sandsynligt! En ting er sikkert. Jeg arbejder heftigt på ikke at lade den slags røvhuller kontrollere mit liv og mit humør. Men lige i aften, går det sgu ikke så skide godt, som i nok kan fornemme.

Da jeg ikke længere kan skrive præcis, hvad der nager mig, må jeg jo i stedet forklare mine følelser på en anden måde!

Jeg er træt af ikke at blive respekteret. Jeg er træt af at føle mig som et monster, der gør alt bevidst for at ødelægge noget for nogen. Jeg bliver ked af det, når jeg står alene og ingen har min ryg. Jeg bliver usikker, når jeg bliver behandlet som et lille barn. Jeg bliver rasende, når man fortæller mig, hvordan jeg skal være mor. Jeg bliver frustreret, når jeg (stadig) ikke kan nå ind til folk. FAT NU NOGET… Jeg springer i luften, når man ikke vil samarbejde!

Men alle de følelser.. Det er mine. Og det er mit ansvar at deale med dem. Jeg kan vælge at lade dem fylde, ødelægge mig, styre mig, stå i vejen for mine fremtidsplaner.. Eller jeg kan vælge at tage magten. At tage et bevidst valg om kun at holde fast i de følelser, der vil mig det godt.

Du er ikke dine følelser. Følelser er noget du har, og det er op til dig, hvad du gør med dem.

Jeg vælger, at skrige dem ud på min blog. Det virker fint for mig. Lortet kommer ud af bøtten på mig, og jeg forbedrer mine chancer for at falde i søvn i aften.

Jeg har sagt det før. Jeg er ikke en hysterisk kælling, der får et flip og bliver psyko hver anden dag. Der er MEGET få mennesker i mit liv, der kan pisse mig af i sådan en grad. Men når det sker, kunne jeg springe i luften! Mit hjerte sidder bogstaveligt talt oppe i halsen på mig. Eller det gjorde det. Nu er det ved at finde sin vej ned i brystet igen. Thank God, at jeg har jer.

Nå, ingen fornuftige pointer eller andet lir i den dur. Hvis du føler, at dit liv nogle gange stinker, så husk: Du er ikke alene!

Kys ❤️

14 kommentarer

 • A

  Jeg mener bestemt også at du skal tage hjem til din mor og holde jul. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort men hold nu op hvor ville det være 1000x bedre for dig og Elliot! Alt det bedste❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josn

  Har sendt på mail, håber jeg da😁 knus Joan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Alle gode tanker til dig Alexandra <3 Forslag til et nyt indlæg kunne være dine tanker om flytning til Aalborg. Er de ikke-eksisterende længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Synes stadig du er en bad ass single mor ❤️❤️ Og jeg hepper på dig 👏🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Problemer med pilotmanden? 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Thank God at vi har dig, der tør skrive præcis hvordan du har det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kan nikke til de ting du skriver. Jeg har en blog og jeg har fået lyst til skrive alt hvad jeg føler for tiden, men det kan jeg ikke, jeg ved ikke hvem der følger min blog og jeg lever i et lille samfund, så der skal ikke så meget til, så spreder der sladder, hvilket jeg ikke magter lige nu i denne situation. Så er det godt jeg har mine tætteste venner til at komme ud med alle de følelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, den er sgu svær. Jeg bruger også de nærmeste i den grad lige pt. Men jeg går tit og overvejer om, det er det værd. Bare at skrive ALT. Det ville være en kæmpe forløsning for mig. Og jeg ønsker retfærdighed og at folk skal vide, hvad der virkelig har foregået. Man er så træt af at holde hånden over folk, der slet ikke fortjener det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Jeg forstår selvfølgelig sagtens forskellen mellem privatliv og alt dét man deler på en blog. Men du udtrykker, at du virkelig gerne vil ud med det. Lader du egentlig være for hans skyld, eller for din egen? Hvem er det, der ikke må vide, hvad han udsætter dig for? Eller er du simpelthen bange for reaktionen, på egne vegne? Undskyld jeg spørger sådan, men det har puslet mig flere gange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvis jeg kun skulle tænke på mig selv stod det malet med graffiti op og ned af Københavns gader. Jeg lader være, fordi jeg bliver lovet bål og brænd, hvis jeg gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   I mine ører lyder det som om at din eks truer dig og er psykisk voldelig overfor dig. Det er bare ikke okay! jeg er rystet over at han kan finde på et behandle moderen til sit eget barn på den måde! Han fortjener at du skriver med griffiti over hele København, hvordan DU har det. Der er ingen tvivl om at hvis det her kom til en forældremyndighed, så ville du vinde x1000.

   Du bør ikke holde din juleaften sammen med de mennesker kære Alexandra. ❤️ ta Elliot med hjem til din mor. Der får du den bedste jul, og derfor får Elliot også den bedste jul der ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Du gør ALT for meget for ham! Og han gør ALT for lidt for dig!
  Jeg bliver så vred på dine vegne.
  Han burde være fuld af respekt og beundring for dig. I stedet for er han oppe i sin egen røv!

  DU er sej ❤❤❤ Men du skal til at tænke noget mere på Alexandra!
  E har og får en fantastisk barndom ved dig!
  Dine instinkter tager ikke fejl. Du er hans mor og du ved ALTID hvad der er bedst!

  Stol på dig selv ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første kæreste