1 år som single!

DEN NØGNE KROP

Du skal have sixpack, baller af stål og helst også det eftertragtede mellemrum mellem dine lår, der går under navnet #thighgap. Mormor-armene hører ingen steder hjemme, og det er strengt forbudt at æde træstammer en tirsdag aften. Vil du være rigtig rebelsk, poster du et billede på Instagram af dig, der har fortæret en hel liter flødeis helt selv. Daredvil! Du kunne jo risikere at få en bule på din mave…

Fuck kropsidealet. Det ødelægger ikke kun os voksne, men også vores børn, der hver dag skal glo på os ævle om deller, kalorier, skæve patter, rynker,  små guns  og flade numser. Vi er allesammen blevet usikre, fordi vi på ingen måde kan leve op til det ideal, der i den grad dyrkes i vores samfund.

Samtidig er vores børn nu tvunget til at bade opdelt i køn i skolerne. For hold nu kæft, hvor ville det være forfærdeligt, hvis en pige så en drengs tissemand. SKANDALE. Fællesbadningen er mange steder helt afskaffet. Børnene har fået bruseforhæng stillet til rådighed, så de kan dække deres nøgne kroppe til. Vi lærer vores børn, at kroppen er noget, vi skal gemme væk. Det efterlader de stakkels små skabninger med skam og en tro på, at deres kroppe ikke er værdige til at vise frem. Vores børn får et fuldstændigt forkvaklet forhold til kroppen, fordi vi gør det naturlige til noget unaturligt og farligt. Idioti på højt plan.

Men hvordan kæmper vi imod idealet, når vi selv er fanget i en stærkt roterende hvirvelsky af usikkerhed, lavt selvværd og kropsforskrækkelse?

I en ideel verden var vi frigjorte væsner, der kunne svinge vores trætte patter, fine røvballer og blævrende lår rundt præcis, som det passede os. Instagram og facebook ville ikke fjerne vores billeder, fordi de indeholdte brystvorter, som for helvede bare er to brune pletter på vores hud. Den nøgne krop er tilsyneladende første skridt på vejen til sex. Så poster jeg et billede, hvor – GUD FORBYDE DET – man kan ane min ene nipple, skriger jeg jo i virkeligheden ud til alle mine mandlige følgere: “Kom og knep mig! Jeg forfører dig.” Nej. Sgu! Det er ikke en invitation. Det er bare mig, der er i min egen krop.

Kroppen er fantastisk. Den fås i alle størrelser og former. Men det er sgu svært at elske sig selv, når vi konstant bliver slået oven i hovedet med, hvor forkert, forbudt og skamfuld den er. Alligevel er der her 6 dejlige mennesker, der stiller sig op og viser deres naturlige kroppe frem.

Vores kroppe bærer os rundt i hele livet, og der findes næsten ikke grænser for, hvad den kan udrette. Nogle af kroppene herunder har båret på og født små levende væsner. Nogle har været gennem vægttab og vægtøgninger et utal af gange. Nogle har lidt under fysisk tortur, andre under psykisk terror. Nogle har været gennem mere sorg, end hvad retfærdigt er. Men de står her allesammen i dag. Lige præcis som de skal være. Og de har nu mod på at bidrage til et mere afslappet forhold til nøgenhed. Tag godt i mod dem; for de fleste af dem, er det en kæmpe sejr at vise sig selv frem i offentligheden.

img_5057 img_5058 img_5056

Ovenstående fotos af fotograf Mathilde Grafström

img_4702 img_4701

0dccd2a4-a550-49d4-8448-939af5fc9cc2

img_5055img_5054img_5053 4f140daa-9e3a-4d70-890e-244af59a457a928f9b5b-dfed-46a4-aefe-6be677a91b00

img_4698

Ps. I det sidste halve år, er det så småt gået op for mig, hvor dejlig min krop på mange måder er, og jeg har fået et meget mere afslappet forhold til den. Jeg ønsker, at det skal gå i den retning for alle mennesker <3

 


Hvis du er stalker typen, så er vil jeg gøre det nemt for dig og give dig et link til min PERFEKTE instagramprofil lige HER 😉 

55 kommentarer

 • Super fin artikel.

  Har aldrig set egen eller andres nøgenhed som et issue. Frigjortheden og frisindet er noget vi skal kæmpe for at fastholde eller måske rettere genvinde.

  Trist at vi er ramt af en nypuritansk bølge og bølge af kropsforskrækkelse.

  Frisind er med i Bertel Haarders Danmarkskanon.

  De sociale medier har det generelt anstrengt omkring lidt nøgen hud og Facebook har formentligt lagt sig i førertrøjen hvad dette angår,

  Var selv i Ekstra Bladet fornylig https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bjarne-skjulte-sin-noegenhed-i-40-aar-nu-fortaeller-han-om-at-vaere-den-eneste-noegne-paa-stranden/6991185 og faktisk blev artiklen “listet” ind på Facebook https://www.facebook.com/ekstrabladet/posts/10155418893473520

  Det var blot en nøgen, ærlig og frisindet hilsen fra mig – altid uden blufærdighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIne

  Shit mand, jeg bliver altså en lille smule jaloux, når jeg ser at dine bryster stadig ser ud som om du ikke har fået børn. Jeg er med på at det er rimeligt paradoksalt og det omvendte af meningen med det her indlæg – beklager… Men jeg ville sgu ønske at de lignede sig selv.
  Så kom jeg til at tænke på, at dit ammeforløb vist gik i vasken. Og jeg har snart ammet i tre år og ammer pt. begge mine børn. Det er ikke sikkert at det overhovedet har en betydning for udseendet, måske jeg havde fået trætte babser af 4 måneders amning og dine havde lignet sig selv om du så ammede nonstop i 10 år. Men jeg ved også at selvom der havde været en garanti for at jeg havde beholdt mine ungpige-bryster, hvis jeg havde undladt at amme, så havde det ikke ændret noget. Jeg er enormt glad for at have fyldt begge mine børn med modermælk og også delt lidt ud til de for tidligt fødte på Hvidovre. Som jeg husker det, var du ked af at måtte stoppe og du blev vist også shamet lidt for det. Men nu har du jo set at din søn har udviklet sig fint uden modermælk og er helt perfekt i dag. Så hvordan ville du vælge, hvis du kunne vælge om: en amning, der fungerede med bryster der vidner herom eller ingen amning med bibeholdelse af dine ungpige-bryster..?
  Beklager hvis det er et upassende spørgsmål, jeg er bare enormt nysgerrig. Og du må endelig ikke tage det som om at jeg sætter spørgsmålstegn ved din beslutning om at stoppe amning. Det er jeg helt klar over, at det er ikke noget man bare gør uden at det medfører en smule sorg.
  Min fordom er at langt de fleste ville vælge amning til, hvis de kunne.
  Wow, en smøre. Fedt indlæg, jeg synes det er så vigtigt at vi selv og vores børn ser forskellige nøgne kroppe. Så kan man måske lære fremtidige generationer at kroppe ændrer sig, er forskellige og det er okay…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Okay.. Der er et par ting, du har misforstået. 🙂 For det første: Vævet i brysterne bliver ødelagt allerede i graviditeten, hvilket betyder at ikke-ammende kvinder kan få lige så trætte bryster at se på. For det andet: det er fuldstændig ligegyldigt om du ammer i tre måneder eller 3 år. Dine bryster bliver ikke mere trætte for hver måned du ammer. Et misforstået fænomen, der dog kan være rart at gemme sig bag, hvis brysterne hænger meget. For det tredje: Jeg VALGTE ikke at stoppe amningen. Jeg blev ved med at amme og pumpe ud efter hver evig eneste amning(også om natten) indtil der til sidst ikke var en eneste dråbe tilbage. Alle(næsten) kan amme hvis du er ihærdig nok. Jeg blev dig hindret af min stofskiftesygdom, der fysiologisk gik ind og stoppe min mælkeproduktion. Så jeg vil snarere kalde det for tvang. Jeg fik dog ingen høvl for det, hvilket også ville være besynderligt, eftersom det ikke var mit eget valg. Du siger, min søn har udviklet sig fint uden modermælk. Fejlen i den påstand er bare, at min søn har fået modermælk i 4 måneder 😉 Så jeg er åbenbart en af de heldige der kan amme OG beholde mine bryster nogenlunde pæne. Til gengæld er jeg incestoffer gennem 8 år. Vi kan ikke være heldige på alle punkter. Men for at svare på dit spørgsmål ville jeg til hver en tid vælge trætte bryster og amning, frem for erstatning.. men erstatning betyder ikke at du bibeholder dine bryster. Dit væv bliver som sagt ødelagt allerede i graviditeten. Nogle har bare et “sejere” væv end andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Yes smukke mennesker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du har SERIØST den lækreste krop! Præcis ligesom alle de andre mennesker på billederne!😍 ingen menneskers kroppe ser ens ud og ingen mennesker har samme smag i kroppe! Heldigvis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du ser pisse godt ud! Rigtig dejligt indlæg 🙏🏻 Godt nytår og tak ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak for de søde ord. Godt nytår til dig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Walbum

  Hold nu kæft hvor har du ret ! – og virkelig stor respekt til de mennesker som har sagt ja til at vise deres smukke kroppe frem, blot for at overbevise om at det er okay at være naturlig! – flotte kroppe!👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg har også stor respekt for de mennesker. Og det er så vigtigt at nogle vil støtte op om et godt budskab ❤️💪🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Jeg giver den anden Julie ret. Indlaegget er fint og fejler ikke noget. Du har ret i de ting du skriver. Men jeg maa sige jeg efterhaanden ogsaa er traet af alle de noegen billeder. Pludselig er det blevet saa populaert at vise hvor tyk og ligeglad man er med sin krop. Jeg henviser til Tykke Ida, Katrine Blauenfeldt, helse mathilde osv. Hvorfor er det saa vigtigt at smide toejet og danse noegen i sin lejlighed og vise hvor optur og ligeglad man er? Du er ikke optur fordi du skider paa idealet og spiser McD 5 gange om ugen og poster det. Du er ikke optur fordi du poster billeder af din behaarede busk. Du er ikke optur fordi du poster billeder af dine nipples. Du er optur naar du goer alle ovenstaaende ting og ikke har behov for at vise og poste det. Du kan vaere tyk og cool med det alene i din lejlighed for lukkede doere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved ikke, hvor i mit indlæg der står, at os på billederne er ligeglade med vores kroppe? Vi er netop ikke ligeglade. Vi er GLADE for vores kroppe. Eller det kæmper vi i hvertfald for at blive, og derfor er det stort for os, at vise den frem. Det er ikke nødvendigvis vigtigt at smide at tøjet. Men HAR man allerede smidt tøjet, fordi man nogle gange går nøgen rundt, og man så får lyst til at lave en video, som man måske gør på så mange andre tidspunkter, så kan jeg ikke se, hvorfor man skal dække sig til først? Kroppen er præcis lige så naturlig som dit ansigt. Når det så er sagt, synes jeg, at det er vigtigt, at der er nogle der viser deres nøgne kroppe, så vi kan nærme os et mere afslappet forhold til den i alle dens former.
   Jeg forstår, hvad du mener, når du siger, at det ikke er optur, at folk er svært overvægtige og spiser mac 5 gange om uge. Jeg synes, at alle skal passe på sig selv, og selvfølgelig skal man ikke gemme sig bag en tendens i samfundet, der heder #allekroppeerfantastiske . Alle kroppe ER fantastiske. Men fedme kan også skade dit helbred. Nu snakker jeg om den ekstreme slags. Jeg kender kun Helse mathilde, og hun er bestemt ikke tyk. Hvis det er din holdning, er der da for alvor noget galt med vores samfund.
   Jeg ved, at det kræver mod at overskride sine grænser. Og det er grænseoverskridende(på den gode måde) at vise mine brystvorter til andre. Så jo. Jeg er fucking optur, fordi jeg poster billeder af mine nipples. Desuden er der et større formål bag indlægget, hvilket ikke kun går ud på, at vi har behov for at vise os frem. Det handler om, at det ville være sundt for os alle at skabe et mere naturligt forhold til kroppen, så den ikke bliver forbudt og skamfuld. Din kommentar bekræfter mig, samfundet har brug for flere indlæg som disse. Så tak for det. Det er altid rart at høre flere forskellige meninger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   “Du kan vaere tyk og cool med det alene i din lejlighed for lukkede doere.” måske jeg misforstår men det lyder som om du synes at tykke mennesker kun skal være glade og “fri” når ingen kan se dem. Ellers skal de helst gå og kigge ned i jorden og skamme sig lidt over deres mormorarme og appelsin-røv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hold nu kæft man. Du er seriøst den sejeste nogensinde! Og så er du skide lækker.
  Jeg er vild med dit syn på kroppen og kunne selv ikke være mere enig! Det er slut med at skjule mig for andre! – Tak Alexandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fedt det behøver jo ik være slemt Fx efter børn selv fået tre inkltvillinger ingen strækmærker og hele to bh str op og mere frodig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hold nu kæft hvor er I alle vildt seje og hammer smukke! Kroppen er skøn i alle former, og det synes jeg bestemt at ovenstående billeder viser! Jeg øver mig også i at tale pænt om og til min egen krop! For efter en hård graviditet og dernæst amning som har resulteret i vægttab (trods jeg var slank før), en krop der ser udsultet id og med flade lange babser, ja så er det nogle gange svært selv at se, hvor smuk og unik man egentlig er.. Mega fedt at du italesætter emnet!! High five til dig og alle de smukke og seje modeller i indlægget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det synes jeg nemlig også, at billederne viser. Jeg kan godt forstå, du synes det er svært. Det er du helt sikker ikke alene om. Så tak for at dele. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina

  Din måde, er én måde at se det på. Jeg respektere din måde at se nøgenhed på og jeg kan også godt se hvad du mener.

  Og jeg er helt enig i, at vi alle er blevet usikre, fordi vi ikke føler, at vi kan leve op til de idealer der fylder i samfundet. Men det gælder jo ikke kun vores nøgne kroppe. Det gælder også vores roller som mennesker, vores hjem, vores børn mm.
  Når du lægger disse smukke stærke billeder op, så tror jeg, at de stærke selvsikre mennesker vil tænke sejt; smukt, modigt, Nå nå mm. Hvor imod de usikre vil tænke: Øv sådan ser jeg ikke ud – øv min diller er ikke så stør – Øv jeg har hængebryster mm. Vil billederne i de tilfælde så ikke kunne være med til, at skabe uopnåelige idealer?

  Jeg ser dog modsat på det med badeforhæng.
  Når du skriver: “Børnene har fået bruseforhæng stillet til rådighed, så de kan dække deres nøgne kroppe til” – Så tænker jeg at KAN skal fremhæves, fordi de KAN dække deres nøgne kroppe til. Så dem der ikke føler for at vise sin krop frem, de har muligheden for at dække sig til og derved ikke overskride deres egne grænser. Og dem der har det fint, de kan lade vær at trække forhænget for.

  I DIN ideele verden, der er vi frigjorte mennesker, som kan svinge babser, røv og lår. i MIN ideele verden, der er vi fri til at klæde os i så meget/lidt tøj som vi vil og fremhæve de punkter, som vi selv mener kan styrke os. Det betyder ikke, at jeg ikke finder min krop smuk eller dejlig, jeg ønsker bare ikke at vise den, for at føle mig fri.

  Du har ret i at vi skal ære vores kroppe, vi skal elske dem og lære at leve med vores mindre gode sider. Men for mig, hænger dette ikke sammen med nøgenhed. For mig hænger det sammen med, at gøre hvad der føles helt rigtigt for mig selv – ikke for at gemme min krop væk, men for at passe på den, passe på mig selv og respektere mine egne grænser.

  Jeg syntes nøgenhed er en smuk ting og det er ikke noget jeg nødvendigvis forbinder med sex. Men nøgenhed er privat for mig. Jeg har ikke lyst til at være nøgen med andre og jeg vil gerne selv bestemme hvem der skal se min krop nøgen. Derfor finder jeg det befriende, at der eks. er forhæng i omklædningsrum, da jeg derved kan beskytte mine egne grænser – det ser jeg som frihed.

  Stort kram fordi du deler dine tanker, jeg er overbevist om, at de vil findes helt rigtige for mange. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes, det er nogle meget forskellige kropstyper, der repræsenteres her i indlægget. Vi kan ikke komme uden om, at nogle har hængebryster, og nogle ikke har. Det skal jo ikke forbydes at stille sig frem, hvis brysterne sidder som kugler over ribbenene. Der skal netop være plads til alle.

   Jeg er klar over, at der mange flere facetter, når vi snakker fællesbadning i skolerne. Men jeg kunne skrive en hel roman, hvis jeg skulle hele vejen rundt. Jeg forstår sagtens, at nogle børn er usikre og kan føle det som et direkte overgreb at skulle bade nøgne med deres klassekammerater. Men jeg synes, vi skal stille spørgsmålstegn til, hvorfor børnene har det sådan? Hvorfor føler de behov for at gemme sig bag badeforhænget? Vi gemmer ikke vores ansigter væk på gaden. Næsten uanset hvordan vi ser ud. For ansigter er vi vant til at kigge på hver evig eneste dag. Nogle har store næser, nogle har små. Tænderne kan være skæve, store, små eller andet. Hvad nu hvis vi var vant at kigge på den nøgne krop i alle slags former. Ville børnene så føle behov for at gemme den væk? Det er der, jeg vil hen af…

   I virkeligheden minder vores ideelle verden så om hinanden. At vi bliver frigjorte væsner betyder jo ikke, at du SKAL flashe dine babser. Selvfølgelig skal din krop ikke deles med hele verden, hvis ikke man har lyst til det. Jeg skriver INGEN steder, at folk skal tvinges til at gå nøgne rundt eller poste billeder af deres nøgne kroppe? Jeg skriver hvad en kropsforskrækkethed gør ved os og vores børn. Og netop din kommentar bekræfter mig i min tese. Og netop derfor er det – for mig at se – fantastisk at flere og flere deler deres nøgne kroppe, så vi kan vende os til at kigge på dem i al deres naturlighed.
   Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Smukke kroppe, hver og en ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  HOLD KÆFT HVOR ER DE ALLESAMMEN SKØNNE OG UFATTELIGE SMUKKE! Tak for dig, og dit mod til at ændre folks latterlige skræk for helt naturlige, dejlige kroppe. Keep up the good work, Alex❤️🌈🔥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for dig og din dejlige kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er seriøst så fucking lækker! Og nej jeg er ikke en fyr forklædt med et pige navn, og jeg er heller ikke lesbisk – jeg forstår bare at se skønheden i andre kvinders krop! You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak 😍 Jeg synes virkelig nøgne kroppe er smukke, har jeg fundet ud af. Især en kvindes former., og jeg er heller ikke lesbio.. ☺️ ..selvom det nogle gange ville være lettere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jamen den er jo også fantastisk! Hvis vi begge havde været på det hold havde jeg ikke tøvet med at invitere dig på date, være bonus mor for Elliot og betalt resten af din ladcykel 😉😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Du er sgu sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  SÅDAN! Elsker du hvad du siger og gir dig så ret og fantastiske billeder hver eneste krop!!! Lækkker med lækker på!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes det er et fint indlæg. Men helt ærligt så kan jeg ikke forstå hvorfor man føler at man opnår noget når man viser dig nøgen? Er det vigtigste ikke at være glad for sig selv og sin krop. Er man kun glad for den når man står frem nøgen? Jeg forstå ikke pointen i at fordi man har oplevet noget dårligt; fysisk,psykisk osv at man så er stærk når man viser sig nøgen ? Man er da stærk når man har ‘overlevet’ den hårde tid og den periode i ens liv. Jeg har efterhånden mistet lidt respekten for dem som viser sig nøgne på de sociale medier uanset størrelse og andet. Vi kan sagtens synes hinanden er seje og flotte uden man behøver se hinanden nøgen. Håber ikke nogen bliver ked af over det jeg skriver, alle har ret til at gøre som de vil. Vil blot dele men mening til den trend om at dele sin nøgne krop med resten af verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder da til at du har godt og grundigt misforstået hele formålet med at stille sig frem nøgen. Prøv og læs indlægget igen 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sis

   Jeg er faktisk lidt enig 🙂

   Forøvrigt forstår jeg ikke koblingen med umulige kropsidealer (helt enig) og at børn af begge køn ikke bader sammen. Kvinder/mænd bader jo netop sammen (men kønsopdelt) (uden adskilte forhæng) helt til og med gymnasiealderen. Det er jo den sambadning, der også påvirker kropsidealer – og gør at nogle kvinder ikke vil bade til idræt.

   Vi skal passe på, at kropsidealer ikke handler om køn og at turde vise sig eller være god nok over for det andet køn, det tror jeg nemlig ikke er sandheden. Så den kobling er nu forkert, men ellers et super indlæg – I er stærke, at I viser jer frem – omend I jo også dækker jer til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sis, med fællesbadning, mener jeg kønsopdelt fællesbadning. Mange skoler har indført forhæng, på trods af at fællesbadningen allerede er kønsopdelt. Så eksempelvis pigerne kan dække sig til for de resterende piger i vores klasse. Jeg mener ikke, at dette tiltag er medvirkende til uopnåelige kropsidealer. Det skriver jeg ingensteder. I stedet skriver jeg, at det kan bidrage til, at børnene føler, at deres kroppe er noget forbudt, forkert og skamfuldt, der skal gemmes væk. Jeg ved ikke hvordan du har koblet de to andre ting sammen. Det er to forskellige problematikker jeg skriver om, ifht at vi ikke har et afslappet forhold til kroppen. Prøv og læs det igen 😉
   Og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Man opnår en sejr, fordi man måske har det svært med sin krop, og det derfor er grænseoverskridende. Samtidig føles det rart, at være med til at skabe et mere naturligt forhold, da mange tydeligvist er kropsforskrækkede. Jeg skriver ingen steder, at man kun er glad for sig selv, hvis man står frem nøgen. Man kan lige så vel have et dejligt forhold til sin krop i ro og fred derhjemme.
   Min pointe er bestemt ikke, at fordi man har oplevet noget traumatiserende, at så er man ekstra stærk, fordi man står frem nøgen. Jeg nævnte de fysiske og psykiske udfordringer for at påpege, hvor fantastisk kroppen er. Den har båret os gennem hele vores liv. Giver det mening? 🙂
   Jeg bliver ikke rigtig ked af det over din kommentar. Kun lidt på dine vegne, hvis jeg skrive det uden at lyde ondskabsfuld. Jeg tvivler på, at du har en generel holdning til, at man slet ikke må vise sig frem på de sociale medier. Så du skelner mellem om man er nøgen, eller ikke er. Og det synes jeg, er skide ærgerligt. Det er lige så naturligt at være nøgen, som at være påklædt. Det er det i hvertfald herhjemme. Så hvorfor skal jeg dække mig selv til, bare fordi andre betragter kroppen som noget privat? Men jeg er glad for du deler din mening, for det fortæller mig, at jeg skal lave flere af den her slags indlæg. Hvis alle havde det godt i deres kroppe og lagde billeder op præcis som de så ud i en given situation(nøgen eller ej), så tror jeg, at vi om 20 år ville kigge tilbage og tænke: “Ej, kan i huske dengang, hvor det var helt unormalt at være nøgne foran andre. Også på de sociale medier.” ..Hvor ville det være fantastisk. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melisa

   Du behøver heller ikke dække dig til, men folk der gerne vil dække sig til skal ikke påtvinges nøgenhed på basis af en misforstået ide om frihed. Det at du selv vælger at være nøgen og knytter de ting som du gør til det skal du selvfølgelig have lov til og blive ved med, dog så er der andre der ikke deler din overbevisning og det er lige præcis hvad det er, en overbevisning, bliver faktisk lettere provokeret af når man prøver på at få det til at fremstå som almentgældene og faktuelt baseret, at manglende nøgenhed er knyttet til usikkerhed . Det at man vælger ikke at være nøgen med hele verden har intet med usikkerhed at gøre, selvfølelig findes der usikre folk der har det svært med deres krop, men synes da at det er en meget unuanceret fremstilling at alle folk der vælger at beholde deres tøj på skulle være usikre. Desuden så er mange ting naturlige, ligesom nøgenhed er det, dog så vælger vi stadig at tackle dem på andre måder end hvad der er naturligt. Kroppe er smukke, nøgenhed er fint og smukt, men kun når det er valgt. Ingen skal tvinges og presses ind i noget de ikke har lyst til for at tilfredsstille andres overbevisninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen vi er helt enige, så jeg forstår ikke helt din kommentar 😂 som sagt er der mange facetter, men jeg har fokuseret på en side af sagen. Én konsekvens af, at vi er kropsforskrækkede. Jeg tvinger ikke nogen som helst til at stille sig selv frem nøgen offentligt, og jeg skriver heller ingen steder, at alle der ikke gør det, må være usikre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg blev mor for 10 måneder siden og har kæmpet lidt med forandringerne, så det her var lige hvad jeg havde brug for, skønne billeder med forskellig kropsformer. Tak fordi du er dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er du i hvertfald ikke alene om. Jeg tog selv 30 kg på i min graviditet, så jeg ved præcis, hvordan du har det ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ja ja ja ja ja ja ja!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaa! Du skal være med næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold op nogle pæne kroppe alle huse smukke! På hver sin måde!😍 og må nok sige du intet har og skamme dig over! Ville ønske min krop var som din😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var sødt sagt ❤️ Jeg kender også mine vinkler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Flotte billeder 😀
  Glædelig jul -håber din var tålelig hos eks-familien…tænkte meget på dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh tak Anette . Det var den ☺️ lillemand havde en dejlig aften ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er så dejligt at se alle slags kroppe! Jeg er sikker på, at man får et mere afslappet forhold til kroppe af at se andres f.eks. i svømmeren eller omklædningsrummet. Skønt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg også overbevist om!! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Mennesker er smukke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er alt for Nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Halleluja for et fantastisk indlæg 👌👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år som single!