Mit vilde singleliv

Jul med ekskæresten!

23998210_10155404875713952_769646932_o

Det er netop blevet besluttet, at min juleaften skal være i selskab med Elliots anden skaber og hele hans familie her i københavn. Pilotmandens skema for december måned kom ind af døren for ganske nyligt, og den travle mand har været så heldig at få lov til at få fri Juleaften. Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring ……

Vi havde på forhånd en aftale om, at såfremt farmand ikke skulle arbejde den pågældende dag, måtte han få æren af at fejre Jul med lillemand hos hans familie dette år. Sidste år arbejdede luftkaptajnen juleaften, hvorfor det gav god mening, at jeg tog sønnike med hjem til min mor i Aalborg.

Vi har også hele tiden haft en klar aftale om, at den anden part(den der ikke har Elliot) er velkommen til at joine, så man ikke skal undvære sit barn på så stor en dag. Så længe der ikke er nye kærester og familie inde i billedet, kan det jo heldigvis lade sig gøre uden problemer.

Men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke håbede på, at den kære luftchauffør skulle arbejde d. 24. december. Ingen tvivl om, at jeg da heller bare vil ha’ bassemanden med hjem til min egen familie i Jylland. Det kan enhver idiot vel forstå. I år skulle jeg ha’ været hos min far sammen med min storesøster og mine lillesøstre. Der plejer jeg at være hver 2. år. Og nu går der jo ligesom ged i den ved pludselig at skulle bruge et år hos x-svigermekanikken. #livetsomskilsmissebarn

Der er tre sæt bedsteforældre. Farmor og farfar i København; de eneste som stadig er sammen. Mormor og Frans i Aalborg. Og Far og Bedste i Horsens. Jeg vil gerne tilgodese ALLE bedsteforældre, men i bund og grund handler det jo om Elliot og ikke alle andre. Vi har snakket meget om, at det må være fedest for ham, hvis han får et år hvert sted. Og så følger mig og farmand ligesom bare med. Det er måske en meget utraditionel måde at gøre det på, men jeg tror det virker OK for os. Jeg ved, at min familie er tilpas rummelige til, at det sagtens kan lade sig gøre. Er jeg glad, er de glade.

Selvfølgelig skal jeg ikke sidde og glo hjemme i københavn sammen med mine x-svigerforældre, hvis farmand er ude og flyve. Du må være sindssyg! Haha. I så fald tager jeg lillemand under armen hen til det hold af mine forældre, der holder jul for os det år. Men nu hvor farmand har fri, er det altså hos hans familie, vi skal være. Og selvom det ikke er ønskescenariet, så glæder jeg mig sgu alligevel. Vi skal sikkert ha’ mega lækker mad og hey.. Bassen er der! Så kan det aldrig gå helt galt.

Første jul holdte vi hos min far i Horsens. Dengang var Elliot kun 5 måneder gammel, og han fattede ikke en skid. Desuden brugte jeg det meste af aftenen på et værelse i et forsøg på at putte ham. Pilotmanden var på arbejde og kom først hjem et par timer inden midnat. Julen derefter brugte vi hos min mor i Aalborg. Det var lige midt i alt hurlumhejet med mig, der gik fra farmand, fraflytning osv. Den jul husker jeg sgu ikke så meget fra. I år holder vi jul sammen som en lille familie. For første gang. Og jeg vil da gøre mit til at tage en god snak med farmand inden da. Jeg er overbevist om, at det er ekstremt vigtigt lige at få italesat nogle spilleregler for aftenen. Jeg er totalt på udebane, fordi jeg jo befinder mig hos hans familie, der TIL HVER EN TID vil tage hans parti. Jeg ønsker på ingen måde at havne i noget, der bare minder om en diskussion i det selskab. Been there, done that. Derfor er jeg meget opmærksom på at holde konfliktniveauet nede. Det kan godt være noget af en opgave. Jeg tænker, det handler om, at jeg tager pyt-hatten på og smiler lidt af det hele. Drengerøven og jeg kan godt ha’ en noget grov humor, der af og til ender i en LIDT for hård tone. Skulle andre så pludselig blande sig i det, kan det gå hen og blive ret ubehageligt for mig, der sidder “alene” i selskabet.

Når det så er sagt, så er værterne for aftenen(pilotmandens onkel og hans kone) bare så SKIDE søde og lette at være sammen med. Hold nu kæft, nogle dejlige mennesker. Dem føler jeg mig ret trygge ved. Man skal ikke præstere, og man kan bare være sig selv. Så det skal jo nok gå fint det hele. Og Pilotmanden får på forhånd af vide, at han skal holde sine spydige bemærkninger for sig selv. Så gør jeg det samme 😉 Vi er sammen for Elliots skyld, og så nytter det jo ikke en fløjtende fis, hvis vi alligevel sidder og mundhugges. Jeg tror faktisk på, at det bliver rigtig hyggeligt. Sådan helt oprigtigt. Jeg kan jo godt li’ at bruge tid med Elliots far, trods alt. Når han er sød altså. Jeg forelskede mig jo ikke i ham uden grund i sin tid.

Så der fik jeg da lige ævlet side op og side ned om min Juleaften. Hvis der er nogen, der har læst med så langt, så fatter jeg det faktisk ikke. Haha.

God aften!

Ps. Lad mig endelig vide, hvis der er noget, i bare brænder for at høre mere om.

 

16 kommentarer

 • Caroline

  Nåh efter at have fulgt dig på denne blog i over et år (i øvrigt den eneste blog jeg nogensinde har fulgt), smider jeg her første kommentar. Jeg er enormt nysgerrig på, hvem der læser din blog? Jeg råber ikke selv højt om det (jeg er ikke flov, men det er min lille personlige “last”, at jeg næsten dagligt tjekker, om der er nyt her på siden). Måske du ligger inde med data på dine læsere, eller du kan spørge? Alder, køn, job/uddannelse, og måske hvilken type oplæg de primært kommer efter?

  Bare en tanke; jeg længe har haft! Tak for din blog og din åbenhed – du giver meget af dig selv; jeg håber du får nok tilbage.

  Kh. Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har masser af informationer om den slags. Det skal jeg da lige overveje, at lave et indlæg om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg kan ikke lade være med at bide mærke i din sætning omkring pilotmandens forældre, at de til hver en tid vil tage hans parti… Det vil man som forældre jo oftest gøre, men kan de slet ikke se hvad han “er for en” og hvordan han svigter sin søn? Jeg har tit tænkt på hvor de stod i alt det her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det vil alle forældre forhåbentlig ikke gøre. Jeg har selv forældre, der på ingen måde vil tage mit parti til hver en tid. Er jeg uretfærdig, får jeg det af vide. Og jeg har altid lært at se tingene fra den andens perspektiv. Hvis min mor og far altid have aet mig med hårene og forsvaret hver en handling, jeg havde gjort, havde jeg da været et egoistisk og uempatisk menneske nu. Men det er nu min erfaring at nogle forældre simpelthen ikke ønsker, at give deres børn noget modstand uanset, hvor meget de fortjener det. Det er vel det, man kalder for curlingforældre. Jeg har tit tænkt over, om den slags forældre virkelig bare er så forblændet, at de simpelthen ikke fatter, at DERES børn – dem DE har opdraget – kan opfører sig ganske forfærdeligt. Det er mig en gåde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvad synes svigerfamilien om at du skal holde jul med dem? Og hvad er dit forhold til dem egentlig generelt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg håber da, de glæder sig! Jeg er et festligt selskab 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  …og emner jeg godt gad læse om:
  – hvordan bevarer man et venskab/samarbejde med en mand der har været en utro flere gange? Snakker i nogensinde om episoderne eller er de “glemt” nu?

  – tips til studie og barn. Har det været en god ide at få børn under studiet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   TO GODE EMNER! Jeg gemmer dem i kladder og skriver om det, når jeg får lyst 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Endnu engang må jeg lige skrive at du er pisse sej! Jeg er simpelthen så imponeret over dig. At du kan formå at holde så godt et samarbejde og måske “venskab” med faderen til dit barn, efter alt han har budt dig. Du er virkelig et rummelig menneske, der mest af alt sætter dit barn så højt ❤️

  Jeg synes virkelig man hører meget om par der går fra hinanden og som slet ikke kan være i rum sammen. Det er uhyggeligt. Min ekskærestes forældre gik fra hinanden, og der var sindssyg kold luft mellem dem. De forsøgte at holde familie aftener hvor vi alle spiste sammen, men det endte med at de sad og råbt af hinanden og kastede med glas osv. Det var ikke rart for nogen. Nu har de ingen kontakt overhovedet. Og desværre foregår deres kommunikation mellem deres børn. I dag er min eks 25 år og hans lillesøster 20 år. Og forældrene har ikke set hinanden i 7 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denlillefamilie

  Uuuuh, kunne godt tænke mig og høre mere omkring jeres forhold eller omkring jeres samarbejde med elliot <3
  Elsker virkelig ALT hvad du skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg da godt prøve at skrive et par ord om. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  De der svigerforældre vil jeg gerne høre mere om, altså hvis du har lyst til at dele. Både før og efter brud med ex’en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem kommer jeg ikke til at skrive om. Farmand har sagt ja til at være en del af bloggen. Det har de ikke. Desuden ønsker jeg at bevarer freden for Elliot skyld, der elsker din farmor og farfar. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Synes fanme du er sej! Men det har jeg vist sagt er par gange.
  Jeg har mod forventing min søn på 2,5 til jul i år. Han skulle have været hos sin far, men han valgte for en måneds tid siden, at han ikke længere vil se sin søn…….. Såeh….. ja. Fuck det. Det er den mest røvede beslutning i verden. Men bedst for vores søn der ikke fungerer med samvær, da hans far ikke kan finde ud af at se ham. Så jeg glæder mig sygt meget til jul nu!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor er det vanvittigt. Man må virkelig ha’ nogle issues, hvis man kan tage sådan en beslutning. Det er fandme sørgerligt! Men dejligt at du nu skal holde jul med din lille søn !!!❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Ja det mener jeg absolut også. Men den nye kernefamilie med kone, barn og barn på vej er åbenbart bare mere vigtig end at sætte tid og overskud af til, at få forholdet til den første til at fungere.
   Jeg tror egentlig, når det komme til stykket, så havde jeg strukket mig lige så langt som dig, hvis vores søn trivedes i det. For det vigtigste er jo vores børns lykke. Men det gør han ikke. Og så er det dælme svært at finde energien til at blive ved med at være a okay med det hele og lade som om alt er fantastisk.

   Jeg håber i får en SKØN jul sammen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit vilde singleliv