45 minutter hos en psykolog

Jeg drømmer om at være gravid igen

En graviditet er en STOR ting. Noget der helst skal være velovervejet og italesat. Det lærte jeg på den hårde måde sidst! Én ting er at bebseluren er planlagt, men en anden ting er sgu at overveje, om man er klar til sådan en lille størrelse i sit liv, det ansvar der følger med og om omstændighederne er i orden.

12651153_10153554076618952_6605539788345781557_n-2

Min nuværende situation og mine tidligere erfaringer med en partner, der 10 uger henne i graviditeten pludselig ikke var klar alligevel, har sat sine spor. Fandme nej om jeg, min mand og mit næste barn skal gennem den samme bunke lort, som vi har været. Og fucking HELL NO om min næste graviditet skal domineres af angst og følelsen af at stå efterladt alene med SÅ stor en ting. Min store frygt er at havne i sådan en situation igen, og derfor er jeg nærmest rædselsslagen for pludselig at skulle blive gravid ved et uheld. Jeg har så ingen ide om, hvorfor det skulle ske, da jeg er på prævention og aldrig i mine 13 år som seksuel aktiv er blevet gravid ved et uheld.

Så når jeg siger, at jeg drømmer om at være gravid, så snakker vi ikke om dagsdrømmerier. Vi snakker om den slags drømme, man har om natten, som man vel snarre kan kalde for mareridts.

I weekenden brugte jeg endnu en hel nat(sådan føles det i hvert fald) i drømmeland på pludselig at mærke en baby sparke i maven. Fra den ene dag til den anden finder jeg ud af, at jeg er gravid og for langt henne til overhovedet at kunne nå at overveje at gøre noget ved det.

I sidste uge var jeg gravid, og faren var tilsyneladende den vildeste psykopat, hvorfor jeg blev tvunget til at få skåret min baby ud af maven med en skalpel alt for langt henne i graviditeten. Jeg vågnede op stortudene og dybt ulykkelig, fordi min drøm var SÅ virkelig.

I går var jeg gravid i uge 10, og jeg var i tvivl om, hvem faren var. Der var to muligheder for, hvem det kunne være. Begge to folk, jeg i det virkelige liv har været sammen med. Den ene er et forfærdeligt menneske, og jeg måtte få en abort straks, hvis det var ham, der var faren. Den anden er et dejligt menneske, og jeg ville kraftigt overveje at beholde barnet, hvis han var barnets anden skaber. Men jeg ville aldrig vide svar, så længe barnet var i maven. En forfærdelig situation at stå i!

De tre ovenstående situationer er allesammen drømme.. Eller mareridts. Inden for den sidste uge. Hvad sker der med mig!? 😂 Nogle drømmetydere må komme på banen! Ugen før det aborterede jeg i min drøm en lille bebs ved at styrtbløde og gennemgå de vildeste smerter i min søsters arme. Jeg sværger. Jeg havde ondt i mit underliv, da jeg vågnede.

Det må betyde et eller andet skørt med, at jeg her midt i min selvudvikling siger farvel til en del af mig selv eller lignende ? Men nu har jeg jo ikke skide meget forstand på sådan noget, så byd endelig ind, hvis i ved, hvad der foregår i mit hovede? 😅

Mine drømme er sindssygt realistiske og indeholder næsten altid de folk, jeg har omkring mig i mit virkelige liv, hvilket gør det hele endnu mere virkeligt! Det er efterhånden lidt hårdt at være gravid og abortere flere gange om ugen. Så kom med råd, hvis i ved, hvordan man slipper af med den slags drømme.

God mandag ! Klokken er 10.45 og Elliot sover stadig, så det bliver en hjemme-hygge dag her hos os, selvom min eksamensopgave kalder noget så gevaldigt. Jeg må sidde oppe i aften.

Ps. Hvis du skulle være så uheldig at være gået glip af min lille billedeserie af mig, da jeg var 20-30 kilo tungere som gravid, så kig med ved at klikke HER.

Pps. Hvis du hellere vil se billeder af, hvordan efterfødselskroppen i VIRKELIGHEDEN ser ud, så kig med HER i et af mine mest besøgte indlæg nogensinde!

8 kommentarer

 • Caroline

  Det er ikke selve graviditeten, som er hovedelementet, men snarre et symbol på noget andet. Når man drømmer at man er gravid, kan det selvfølgelig godt være en inderlig drøm man går rundt med, om at blive det, men oftest er det et tegn på, at der sker noget skelsættende i ens liv, lidt ligesom hvis man får et barn, forestiller jeg mig. Så hvis du er ude på nye eventyr eller har gang i nye projekter.. eller dit liv bare beriger dig med noget nyt, som er skelsættende, så kan man godt drømme, at man er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det giver meget god mening. ☺️ Tak for din kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer til gengæld hele tiden jeg føder😳 Min sidste drøm var en fødestafet hvor man lå på række og fødte, og så skulle næste person tage barnet og løbe videre til næste post. Hvor sindsygt er det ikke lige🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor meget snaps, skal man fylde på sin 2-årige, for at få den til at sove så længe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha,.. De skal bare en tur til lalandia 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvordan kan det være han ikke var klar alligevel, nu det var hans ide?
  Vil du bo sammen med næste fyr og lære ham bedre at kende inden I får børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen det ved jeg heller ikke.. Det har taget mig mange søvnløse nætter at regne ud. Og JA jeg vil bo med næste fyr og lære ham rigtig godt at kende inden vi får børn. Ingen tvivl om det. !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

45 minutter hos en psykolog