Squashfrikadeller ALLE kan lave!

10 ting du (nok) ikke ved om mig #1

HOKUS POKUS – ALEXANDRA I FOKUS!

3f3fee92-cd6e-4655-bd6c-a636264b6ce1

Det er efterhånden hver anden blogger, der poster indlæg med lignende overskrift, men det skal da ikke afholde mig fra at gøre det samme. Det er jeg sgu ikke for fin til! Jeg synes nemlig, ideen kan bringe nogle ret sjove historier frem. Også selvom jeg måske på mange måder ikke bryder mig om, at iscenesætte mig selv på lige præcis dén måde. Det er sgu lidt fesent, ikke!? Og der fik jeg så lige disset hver anden blogger i dette land inklusiv mig selv. Jeg kunne jo sagtens forsøge at udtænke en anden genial overskrift.. Men hvorfor lave om på noget, der tilsyneladende virker? Så hvad fanden! Nu hopper jeg med på bølgen og giver folket, hvad de vil ha’!

Så her får du 10 ting du (nok) ikke ved om mig:

 1. Som 10-årig drejede jeg en vase i vores garage, fordi jeg havde låst mig selv ude og VIRKELIG skulle skide. Dejen dækkede jeg til med et par affaldssække, og den blev først fundet flere uger senere, da mine mor og stedfar simpelthen ikke kunne forstå, hvad fanden det var, der stank så grumt. Jeg fortalte aldrig, at det var mig. Undskyld mor.
 2. Jeg har ikke kørekort.
 3. Da jeg gik i gymnasiet, havde jeg Maskinteknologi på A-niveau, og jeg var en af de dygtigste til at svejse.
 4. Jeg glatter mit hår næsten dagligt, da jeg i virkeligheden har de vildeste krøller, der få mig til at ligne en på 12.
 5. Som barn stjal jeg ofte mælkesnitter og kondomer i vores lokale supermarked. Jeg blev kun opdaget én gang. PINLIGT.
 6. Jeg bryder mig ikke om katte. De er simpelthen for uhyggelige og utilregnelige til mig.
 7. Jeg har engang gemt en kærestes eneste par briller, fordi jeg lige havde fundet ud af, at han havde været mig utro. Så ond er jeg..
 8. Da jeg var en hysterisk teenager i 7. klasse, knaldede Tykke Trine(dæknavn) min store barndomsforelskelse, hvilket resulterede i, at jeg – sammen med en støttende veninde – malede ordene ‘TRINE ER EN FED SO” på skolens murstensvæg. 2 timer senere stod jeg modvilligt og sleb de gule mursten med sandpapir foran skoleinspektøren og resten af udskolingens elever som tilskuere.
 9. Jeg havde min første 4-kant som 15-årig. Efterskolelivet…
 10. Jeg drikker ikke kaffe!

Af frygt for at folk er knaldhamrende ligeglade med ligegyldige informationer om MIG, sender jeg nu dette blogindlæg afsted alligevel.

God weekend! Vær sød..

Ps. Jeg er B Ø R N E F R I !

27 kommentarer

 • Tina

  Tror så måske jeg hurtigst muligt skal ha trukket min 16 årig hjem fra efterskole😳😱eller ha sendt en kasse kondomer afsted mod nordjylland✋🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahah.. Åhhh nej. Måske de ikke er lige så slemme på hans efterskole. haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Sååå jeg er lige vågnet op fra den mærkeligste drøm. Du var begyndt at lave små skulpturer, som du solgte ud af. De forestillede sig så involde, kønsdele og ting som en moderkage, en blodig fødsel osv. Så kunne man lige ringe til dit mobilnummer, som du selvfølgelig havde oplyst, og bestille en stenkusse. Godmorgen fra mig😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha 😂 fuck hvor syret . Og det der er endnu mere vildt er, at jeg ser din kommentar lige nu, hvor jeg skal til at poste et indlæg netop om drømme og blodige fødsler!!!! 😱

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Haha, jeg har heller ikke kørekort, ved sgu ikke om jeg får det ever 🙂

  Helt ude af kontekst vil jeg høre hvor dine lækre bukser er fra? Tænker fx på dem med “glans” du danser i på instagram d. 7 oktober og de grå, du har på på det søde mor-barn billede fra d. 14 oktober hvor du er i Aalborg og din mor har taget fotoet?
  Begge ser så fede ud og både skinny fit og ok højtaljede, har så svært ved at finde nogle da jeg er 175, med lange ben som du og synes de tit er til “små mennesker”, dem med det look :p Så måske du kan hjælpe?
  Hvad str har du dem i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hvordan kan du finde på at skrive sådan om en pige du lige har knaldet? 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det forstår jeg ikke. Pigen knaldede den fyr, jeg var vild med 😂 ikke mig..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Wuuuuups ! Læste det som at du var forelsket hende, knaldede hende og så vendte på en tallerken bagefter 😀
   I get it now 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  ELSKER det!!! Lad der snart komme 10 nye ting vi ikke ved om dig :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du tager en overskrift og 10 spørgsmål ligesom alle andre bloggere, men formår alligevel at gøre det sjovere end nogen andres! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg fandme glad for at høre! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kondomer og mælkesnitter som BARN? Forstår mælkesnitter (de er jo for lækre! Jeg spiser dem stadig) men hvad brugte du kondomerne til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem hang jeg op på min væg som pynt (freak) 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Viiiiildt at have en 4 kant som 15 årig….var det så med 3 fyre eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej omvendt, en fyr og tre piger 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er så dejlig bramfri! Det er altså 10 gange sjovere at læse lidt mere saftige facts end de sædvanlige 😉

  Vil du mon hjælpe mig med at svare på om du blogger via WordPress? Jeg er ny i blogverdenen og forsøger at finde hoved og hale i det hele – hvilket ikke er nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaak 🙂 Ja, det gør jeg. Ved ikke om der findes andre alternativer . Har slet ikke forstand på det 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har alle sammen lavet noget vi ikke er stolte af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Ha ha! Elsker det! Den med brillerne mindede mig om dengang jeg var 17 år og stangstiv stod på min eks-kærestes badeværelse og skrubbede toilettet med hans tandbørste.. han havde også været mig utro, og han og hende, som han havde været mig utro med, havde inviteret mig med til deres fest…. i dag var jeg nok ikke taget med til festen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   😂😂😂 Det lyder som noget, jeg også kunne have fundet på 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er modig! Tak for ærligheden og god børnefri weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ja undskyld mig, men jeg er lidt blondine i disse tider – betyder ‘at dreje en vase’ at man bogstaveligtalt skider? Eller drejede du en vase, som du så efterfølgende sked i? Altså, havde I en drejeskive i garagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg lagde en lort!! Så jeg drejede ikke nogen rigtig vase 😂😂 Du må altid spørge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Ej jeg troede også du drejede en vase og så sked i den!!! 🤣🤪🤷🏽‍♀️💩🤔😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashfrikadeller ALLE kan lave!